2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببین من اینو متوجه شدم که این چیزها تاثیری روی منفی شدن نداره نگران نباش✌✌✌ تنها چیزهایی که م ...

وای دقیقا من همه اینارو داشتم. حرکت ناگهانی و سریع یادم میرف کلا اسلوموشن باشم. یبوست و... باید خیلی رو خودم کار کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من ازدکترم مشورت گرفتم گفت نتیجه ندیده ازلنفو... برای همین اونونمیرم بقیه رو انجام میدم. ازتوجلسه ای ...

اره منم به ایمونولوژ گفتم اینجوری میگن گف ما با آمار کار می کنیم اینجام آمار نشون میده که تاثیر مثبت داره. نمیدونم والا. منم اصلا دلم راضی نبود ولی دیدم چاره ای نیس. مجبورم ب هر چیزی چنگ بزنم. 

اره ب منم گفتن 3 جلسه و هر جلسه 1 تومن. ولی من میخوام بعد جلسه دوم دوباره آز بدم شاید خدا رحم کرد نیاز به جلسه سوم نشد

ان شاالله هر کاری که میکنی بهترین نتیجه رو بگیری گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم  من 5مهر انتقال دارم از دکتر پرسیدم واکسن کرونا بزنم گفت اره بزن به نظرتون بزن ...

سلام عزیزم من ابان میخوام انتقال بدم دکترم گفت نزن هر دکتری یه نظری داره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
میگم الان داشتم صدای دکتر گوش میکردم گفته یه دونه فولی ۱۲ یه دونه ۱۰.۷ یه دونه کوچولو تر تو تخمدان چ ...

چرا اخه اینجوری گفته به نظر من که خوبه بد نیس که

منم پلی کیستیک هستم اما فقط ۱۰ تا تخمک دارم دیروز سونو کرد روز ۷ پریود بودم😔 بازم ممنون بابت راهنم ...

10 تا تخمک مقدار خوبیه ک

من بیچاره شدم بعد پانکچر

درد و اذیت و تا 5 روز نمی تونستم درست راه برم

یک نامه هم دادند دستم ک اگر مردی پای خودت

امیدوارم همون ده تا ده تا جنین با کیفیت بشه و بار اول باردار شی

سلام خانم ها.دوماه انتقال جنین داشتم منفی شد بار اولم بود.دوتا جنین بلاست بودن متاسفانه نشد.به امید خدا دو یا سه ماه دیگه میخام دوباره وارد سیکل انتقال بشم.میشه راهنماییم کنید چه کاراهایی انجام بدم که کمک به مثبت شدنم بکنه.دوستانی که بار اول منفی شدن و انتقال بعدیشون مثبت شده میشه راهنماییم کنید .ممنون

❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕 

سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من ماه بعد میرم تو سیکل انتقال دکترمم تازه عوض کردم تو ابن سینا . یه سری داروهای جدید داده من تازه شروعشون کردم دیشب البته پردنیزولون یه هفته ایی میشه از وقتی اینوفولیک روزی یکی و گلوکوفاژ هر ۱۲ ساعت خوردم خیلی معذرت میخام اسهال با درد میرم . چیکار کنم البته asa و کوالی فول هم میخورم از وقتی اینوفولیک و گلوکوفاژ خوردم حس میکنم معدم بهم ریخته یه حس تیر کشیدن زیر سینه سمت راستم حس میکنم با نفس کشیدن حس میشه نمیدونم عوارض کدوم دارو هست مرکز زنگ زدم گفتن ما نمیتونیم کمکتون کنیم برید دکتر عمومی چیکار کنم توروخدا اسهال خیلی بده 😭😭😭

@زینبی_بابا    

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
چشم عزیزم حتما انشاالله بحق امام رضا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یه دوقلوی تپل مپل قسمتتون بشه

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍