2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد چرا درست نمیشم

86 بازدید | 4 پست

خیلی زود مثلا طی دو سه روز میتونم وابسته بشم به جنس مخالف 

از نبودنش دلگیر‌ بشم 

با اینکه اصلا چیزی نباشه بینمون 

تو هر شرایطی همینم 

راستش نمیدونم چیکار کنم 

از دست خودم خسته شدم

مهر و محبت پدری ندیدم ینی کمبود محبت دارم اینجوری میشم؟

تو رو خدا سرزنشم نکنین من خودم از این حالتم‌ متنفرم 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

وایی میدونی منم همکلاسیم هی میخام باهاش حرف بزنما، همش تلاش میکنم دوروز صحبت نکنم نمیشه واقعا وسوسه انجام اینکارمیشم 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خودت متنفر نباش. تو اصلا در شرایط خوبی نیستی. مغزت برای فرار از مشکلات و احیانا محدودیت‌ها به این سمت میره  که حواست از مسایلی که رنجت میده رها بشه. به این حالت میگن عشق پناهگاهی. یعنی فکر میکنی که عاشقی، ولی در واقع مغزت داره ادای آدمهای وابسته و عاشق رو درمیاره تا تو رو به چیزی یا کسی تو زندگی امیدوار کنه. 

از خودت متنفر نباش، تو از هر وقت دیگه‌ای بیشتر به محبت خودت نیاز داری الان. با خودت مهربان و رئوف باش و بدون که این شرایط میگذره. اگر بتونی با خودت منطقی فکر کنی و تمام تمرکز و انرژیت رو بذاری روی کاری یا هدفی که شرایط فعلیت رو تغییر بده، در آینده خیلی خیلی موفق میشی.

از خودت متنفر نباش. تو اصلا در شرایط خوبی نیستی. مغزت برای فرار از مشکلات و احیانا محدودیت‌ها به این ...

واییی دقیقا خیلی دقیق گفتین 🥲❤️

ممنونم عزیزم ❤️

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊