2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست

سلام بچه ها روز ۱۰ انتقالمم فردا میشم یازده کی بی بی بزنم ؟استرس دارم خیلی بیقرارم چرا نمیگذره این سه چهار روز 

اصلا به نظرتون بی بی بزنم؟یاهمون آز بدم

توروخدا جواب بدین حالم مساعدنیست اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته شما یک هفته زودتر از من مثبت شدی

عزیزم سونو قلب رفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@nilooo68    

عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر مامان بشی

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@نازنینnazi    

عزیزدلم به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر مامان بشی

التماس دعا

روز چندم سیکل آزمایش انجام دادی؟  من نمیدونم مقایسه این عددها کار درستی هست یا نه کاش رنج آزم ...

زینبی جون میگم آسپرین که بخوری بعد جای بدنت زخم بشه باعث میشه که خون بند نیاد؟؟آخه دستم بریدم ازدیروز هنوز درستی خوب نشده خون میاد ازش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خب این سرفه هامقطع نمیشه . بازم دکتر رفتم فایده ای نداره اصلا نمیتونم گرمی بخورم . الان رفتم دارو گی ...

اصلا حواسم نبود انشالله که قطع بشه. آره میپوشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم روز ششمم، علایم خاصی ندارم بجز دل درد گاه به گاه پریودی یکی از آرزوهای من اینه سینه هام متورم ...

روز ۹ انتقالم.سینه هام انگار پروتز کردم.شکمم بزرگ شده.نمیدونم بخاطر پروژسترونه؟

😉

من بعضی ها رو دیدم تو این تاپیک ک کلا دکترشون به سیکل نچرال اعتقاد داشته و پروژسترون دریافت نکردند ...

ممنون برای جوابتون

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍