2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم🤲🏻🤲🏻🤲🏻 الهی به حق صاحب این ماه انتظار هممون تموم بشه به زودی زو ...

الهی امین عزیزدلم🤗😍😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
با یه بار چیزی نمیشه عزیز دلم اما دیگه مصرف نکن،انشالله مثبت که شدی مکمل هارو دکتر پایان 12 هفته همه ...

ممنون عزیزم انشالله 

توکل به خدا 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم من دارم میرم برا انتقال نی نیامو بیارم خونه😍😍😍 خیلی خیلی به دعای خیرتون احتیاج د ...

به سلامتی عزیزم 

😊🍀🍀🍀

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من بچه اولم و  با میکرو حامله شدم و تا پنج ماهگی آمپول پروژسترون میزدم بعد از ۱۰ سال دوباره رفت ...

من بعضی ها رو دیدم تو این تاپیک ک کلا دکترشون به سیکل نچرال اعتقاد داشته و پروژسترون دریافت نکردند

مخصوصا دوستان خارج کشور

الهی ک ب دلت محکم می چسبند منتظر خوش خبری هات هستیم

فدات بشم انشاءالله بادعای خیرت🙏🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم درد دارم دوطرف شکمم و اینکه لکه بینی هم دارم میرم دستشویی قطره قطره میاد یه روزایی کمه یه روزایی ...

ایشالا بخیر میگذره عزیزم سعی کن فقط استرس نداشته باشی. ایشالا هممون بچه هامون رو صحیح و سلامت بغل میکنیم. دل قوی دار که بنیاد بنا محکم از اوست

و خدایی که در این نزدیکیست
اخه من هیچوقت مشکل تیرویید نداشتم واسه اینه فکر کنم اصلا وزن نگرفتم تا الان یعنی درواقع خودم دارم وز ...

اي جانم اره احتمال زياد بخاطر همون وزن نگرفتي. من ديگه نسبت به خيلي چيزا سِر شدم يعني يجورايي از فكر كردن بهشون خسته شدم😂ديگه تا اخرش گوگل مياد در خونه به دست و پامون ميوفته😂

خداياشكرت....❤️ 
من بعضی ها رو دیدم تو این تاپیک ک کلا دکترشون به سیکل نچرال اعتقاد داشته و پروژسترون دریافت نکردند ...

من حتی بعد لکه بینی هم هیچی بهم ندادن و گفتن برو زندگی معمولی داشته باش حتی استراحت بیشتر هم نه، گفتن لکه بینی طبیعی هست اگه رنگ خون نباشه

و خدایی که در این نزدیکیست
منم همش رو لنگم فشاره، خودم میگم این همه فشار طبیعی نیست، چون درد ندارم، فقط خیلی روش فشاره، تا خواب ...

سلام عزیزم خوبی 

میخوای سرکلاژ کنی بسلامتی ؟

با کدوم دکتر سرکلاژ میکنی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم🤲🏻🤲🏻🤲🏻 الهی به حق صاحب این ماه انتظار هممون تموم بشه به زودی زو ...

عززززيزم بسلامتي الهي ني ني قشنگا ٩ ماه به دلت محكم بچسبن😘😘😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
منم درد دارم دوطرف شکمم و اینکه لکه بینی هم دارم میرم دستشویی قطره قطره میاد یه روزایی کمه یه روزایی ...

عزيزم استراحتتو بيشتر كن منم تا حدود ١٠ هفته لكه بيني داشتم 

خداياشكرت....❤️ 
قربون دل مهربونت عزیزم😘😘  مثه همیشه صبور و امیدوار بمون طول کشید و سخت گذشت ولی حتما میشه&n ...

سلام عزیزم خوبی 

چه خبرا چیکار کردی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود