2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046686 بازدید | 684536 پست
سلام عزیزم نه ربطی نداره منم عین شما بود سیکلم، برای کیفیت تخمک هست عزیزم خیلی سیکل خوبیه 😍😍😍😍

ممنونم عزیزم شما تو این سیکل باردار شدین؟

من ذخیره تخمکم بد نیست نمیدونم چرا تو پانکچر قبلی فقط س تا تخمک داشتم میترسم بازم تخمکم کم بشه

تازگی آزمایش دادم ذخیرم ۲ بود..

ممنونم گلم پس بخاطر کیفیت تخمکم هست😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون سلام. من میخوام انجام بدم. ببین پنبه رو آتیش بزنم چند دقیقه داخل لیوان نگه دارم؟ و یه س ...

عزیزم یه ۵ ثانیه نگه دارداخل لیوان بزار اتیش به ته لیوان برسه لبه هاش نباشه اتیش چون داغ میشه لیوان شیشه ای استفاده میکنم برایه من تا الان شکر خدا نسوخته با این کار

ممنون عزیزم دیروزم مدیکور زدم اونم مثبت بود دیگه امروز گفتم مارک دیگه بگیرم اره من این عکسو زود گرفت ...

ان شااله یه بارداری سالم رو تا آخر تجربه کنی و نینی (هات) رو سالم و سالم  بغل بگیری .❤

آره عزیزم البته تو رخت خواب نشسته می خونم ولی اصلا تو خونه راه نمیرم فقط برای دسشویی بلند میشم و ا ...

خوب انشالله که صحیح و سلامت باشید هم خودت هم نی نی

من هنوز یک مقدار ترشحات قهوه ای دارم قهوه ای روشن خیلی کم

دیروز و امروز یه کم رعایتم کم شد ولی دیگه از غروب بیشترش کردم

خانوما سلام شب خوش یه سوال کسانی که بعد انتقال منفی شدید پریودتون همراه با درد و لخته بود یا  ...

نگار جون من هم دردم خیلی زیاد بود، مجبور شدم ایبوپروفن بخورم، یه بار هم هیوسین خوردم. هر روز هم کیسه آب گرم. خونریزی کم ولی لخته داشتم روز اول و دوم

عزیزم یه ۵ ثانیه نگه دارداخل لیوان بزار اتیش به ته لیوان برسه لبه هاش نباشه اتیش چون داغ میشه لیوان ...

پروانه جون میشه بگی کدوم قسمته بدنمون لیوانا رو بذاریم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شوهرم من آزوسپرمی داره حالا قراره یکشنبه بریم برای نمونه برداری خیلی استرس دارم

انشالله که توی بیضه نمونه هست نگران نباش عزیزم توکلت به خدا باشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤