2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم مگه چی شده که استراحت مطلقی ؟ الان چند هفته هستی؟ نگران نباش استرس نداشته باش بسپاردست خدا عزیزم ...

قربونت برم خوش قلب مهربون زنده باشي. هفته ٣٠ هستم فشارم مدام نوسان داره و دفع پروتئين دارم متاسفانه دكترم گفتش ٤ هفته استراحت مطلق كه حداقل وارد ٩ ماه بشم. فداي دلت بشم برامون دعاكن❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
ان شاالله🤲

عزیزم رفتم سونوگرافی و قلبش رو هم شنیدم و دیدم خداروشکر سنش هم دقیقا ۸ هفته بود، ماما بهم گفت فعالیت روزمره و عادی رو داشته باش و شیاف لازم نیست

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیز دلم نه کاری خاصی نکردم خراش هم دفعه پیش داده بودم فقط مکمل هایی که همه میخوریم سرم هم نگر ...

انشالله که به سلامتی انتقال میدی و مثبت میشی گلم فقط آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه این دفعه مامانی. مرسی عزیزم. خیره برات انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخش نبودم ممنون که به فکرم بودی عزیزم اره امروزم روز 12 بود زدم بی بی مارک ویور خریدم اونم دوخط افت ...

مبارهه ایشالا به سلامتی این دوران رو طی کنی واسه منم دعا کن

و خدایی که در این نزدیکیست
ممنون عزیزم دیروزم مدیکور زدم اونم مثبت بود دیگه امروز گفتم مارک دیگه بگیرم اره من این عکسو زود گرفت ...

سلام عزیزدلم مبارکت باشه الهی که صحیح وسالم بغلش بگیری 

براماها دعا کن دست راستت رو سر ما🤲🏻

حال الانتو خریدارم😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
باید تو ابن سینا پرونده داشته باشیم که بتونیم برا ایمونولوژی نوبت بگیریم؟

نه عزیزم نیازی نیست، من هم مریض اونجا نیستم، فکر کنم ثبت نام اولیه بخواد ، تو خود سایت، رمز عبور بهت میده، دیگه یک قسمت نوبت دهی انلاین داره