2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
ممنون شمیم جون برام دعا ازمایشمم مثبت بشه و بتام خوب باشه انشاالله خودتم به سلامت نی نی هاتو بغل بگی ...

مبارک باشه عزیزم

امیدوارم بارداری سلامت و راحتی داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان، بعد انتقال منفی، پری من خیلی عجیب بود! بعد که نتیجه انتقالم منفی شد، من جمعه پروژسترون رو ق ...

نگران نباش عزیزم. بدن ها و واکنش ها متفاوته. من دقیقا همین جوری بودم درد وحشتناک که حتی آمپول کترولاک که مسکن قوی هس و همون لحظه برام اثر میذاشت تا دو ساعت اثر نداشت و داشتم از درد میمردم ولی بعد دو ساعت اروم اروم اثر کرد . بشددددت خونریزی کم همراه دفع لخته. ولی از ماه بعد پریودم مث سابق شد.

من ضخامت رحمم بد نبود. روز 10 ضخامتم ده بود نمیدونم روز 18 ک انتقال دادن چند شده بود. منم انتظار ی خونریزی شدید رو داشتم ولی حتی خونریزی روان هم نبود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دراین حد استراحتی من توخونه راه میرم ولی بیشترمیخوابم  یعنی اشتباه میکنم ؟؟لکه بینیت قطع شده؟؟

آره عزیزم

البته تو رخت خواب نشسته می خونم ولی اصلا تو خونه راه نمیرم

فقط برای دسشویی بلند میشم و از اون وقت فقط یک بار رفتم حموم

من روز اول ترشحات خونی و لکه بینی و فرداشم ترشحات قهوه ای و تمام

امروزم رفتم دوباره دکتر خودم و سونو

گفت هماتومت کوچیکه ان شاء الله چیزی نمیشه

ولی چون از ماه دیگه پروژسترون و استرادیول رو کم کم میخواد کم کنه و با وجود هماتوم

گفت بازم مطلق

دراین حد استراحتی من توخونه راه میرم ولی بیشترمیخوابم  یعنی اشتباه میکنم ؟؟لکه بینیت قطع شده؟؟

ممکنه من اشتباه کنم و کار تو درسته

ولی من خودمو سپردم دست دکترم

هم نظر دکترم و هم اکثرا تو تاپیک های مختلف میگن فقط درمانش استراحته منم عمل کردم

ب نظرم تو هم از دکترت بپرس و تحقیق کن شاید ب این نتیجه برسی ک مطلق بهتره

وایی از ائن درد پروژسترون لعنت بهش تاااازه اولی رو زدم خدا به خیر بگزرونه

من چند روز اول تزریق پروژسترون درد داشتم ولی بعد یه هفته دیگه هیچ دردی بعد تزریق نداشتم،  فقط همون سوزن که میکردم داخل درد میگرفت. البته من به شکمم میزدم. یعنی ممکنه اشتباه میزدم که درد نداشتم؟

اینجا میگن تا خونریزی نباشه طبیعیه و نمیشه دکتر و دید ولی وقت گرفتم امروز برم سونوگرافی خصوصی ببینم ...

چقدر بد، اینجام همینه و من حرص میخورم. ان  شااله که واسه شما همه چی خوب پیش میره و مشکلی پیش نمیاد.❤

من سر دو تا بارداری ناموفق آخرم که لکه بینی با درد زیر شکم داشتم، هر دوبار رفتم اورژانسی بیمارستان بخش زنان.  دفعه آخر هم که به خاطر کرونا راه نمیدادند همسرم زنگ زد دیگه آمبولانس فرستادند و منو با آمبولانس بردند. البته من مثل ابر بهاری گریه میکردم چون با دردی که داشتم و لکه بینی شدید مطمئن بودم که داره سقط میشه.

الان دیگه از درد و گرفتی زیر شکم و لکه بینی به شدت وحشت دارم. تجربه خیلی بدی دارم.

ای بابا چه قوانینی داره اونجا بهتر که وقت گرفتی ان شاالله همه چی عالیه

سارا جان، کلا قانون اینجا هم اینطوری هست. البته واسه کسانی که بیمه خصوصی دارند، اینطوری نیست. یعنی شرایط بهتره