2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
خدا خيرت بده عزيزم خيلي لطف كردي. شما هم ازمايش ادرار ٢٤ ساعته دادي؟ ميزان دفع پروتئينت عددش چند بود ...

منم‌ وزنم ثابت موند ورم هم اصلا نداشتم

چون ورم نداری و وزن بالا نرفته همین خیلی خوبه تا ۳۰۰ هم نرمال هست من وقتی شد ۳۶۰ دکتر گفت که باز جای نگرانی نیست در صورتی که فشارت کنترل شده باشه 

خدا خيرت بده عزيزم خيلي لطف كردي. شما هم ازمايش ادرار ٢٤ ساعته دادي؟ ميزان دفع پروتئينت عددش چند بود ...

کنترل هر هفته هم آنزیم های کبدی و یه سری فاکتور های دیگه مثل پلاکت چک میکرد برام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم عزیزم بهم گفته بودی؟ چون اسمت تو لیستم نیست

وای جدی! آره دوستم همون اول که گفته بودی اون پستو لایک و ریپلای کردم 🥺 اگر لیستت پر شده عیبی نداره گلم قسمت دوست دیگه ایی بودن 

آره سه تا آمپول داده ۲۸ روز یکبار . با چند تا قرص ‌ . ولی اسمشونو نمیدونم . البته من خواهرم دیگه قصد ...

اصلا درمانش همین آمپولهاست. باعث میشه 3ماه پریود نشه و اینطوری همه بقایای آندو از بین بره.اما به من هیچی نداد. حتی اجازه بارداری هم نداد و گفت رحمت خوب نیست که به هر دکتری می گفتم تعجب می کرد و می گفت مشکلی نداره رحمت. در صورتی که بهترین درمان اندو بارداریه و معمولا سریع پیشنهاد بارداری میدن بعد از عمل. الانم باز کیستم عود کرده و بهم گفتن باید سریع آی وی اف کنی که شرایطم نامعلومه. من اگه نتونم بچه دار بشم هیچوقت از این دکتر نمی گذرم که دو سال وقتمو هدر داد.

نغمه جون اگر بگه زايمان اورژانسي من چيكار كنم😭😭😭هنوز وزنشون خيلي كمه. اصلا نميدونم اين مشكل ديگه ...

عزیزم دفع پروتیین همراه فشار خون خطرناکه.دفع پروتیین میشه کنترل کرد

😉

راستي عزيزم شما نزديك انتقال داروهاي ايمنيتو اصلا قطع نكردي درسته؟ دكتر زرناني هم به من گفته قطع نكن ...

اولین باره میشنوم دکتر زرنانی گفته قطع نکن

اینجا اونایی که با دکتر زرنانی ویزیت شدن قبل از انتقال و یه هفته بعد از انتقال دارو مصرف نمیکردن

من میخاستم اینبار طبق نظر دکتر زرنانی قطع کنم البته باهاشون ویزیت نشدم

کدوم فاکتورای شما مشکل داشته؟ سرم هم داری؟ قراره سرم رو کی بزنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره پنج شنبه انتقال دادم.چه جالب انقد اشراف دارین بهم.

اخه تقریبابچه هامونوباهم ازدست دادیم منم خیلی پیگیربودم ببینم چیکارکردین بعدبارداری

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
اخه تقریبابچه هامونوباهم ازدست دادیم منم خیلی پیگیربودم ببینم چیکارکردین بعدبارداری

عزیزم .یادم نمیاد شمارو.شما چرا از دست دادی  و کی؟من یک سال و یک ماه پیش از دست دادم.

میگم من امروز کمی استرس داشتم.

😉

عزیزم .یادم نمیاد شمارو.شما چرا از دست دادی  و کی؟من یک سال و یک ماه پیش از دست دادم. میگم من ...

منم۲۴ تیرماه پارسال دوقلوهاموهفته ۲۳ازدست دادم کیسه ابم پاره شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خیلی خوش اخلاق نیست و توضیح نمیده اما احساس میکنم کارش را بلده. با اینکه هی داره عقب میفته اما میگه ...

عزیزم شاید مصلحتی بوده عقب افتاده! از رویش کرج نتایج خوبی نشنیدم دو نفر از دوستان اینجا راضی نبودن یکیشون با اینکه زوج سالم بودن و برای تعیین جنسیت رفته بودن فقط دو تا جنین بی کیفیت تشکیل شده بود!

خواهش عزیزم بله هر دوهفته تکرار میکردم ماه آخر هر هفته مدام تغییر میکرد ۲۶۰ ۲۹۹ ۲۵۵ ۳۰۱ ۳۶۰ ۳۰۰ مد ...

واسه من ٢٠٣ هستش تابحال ازمايش انزيم كبدم اومد نرمال بود فشارمم ١١ رو ٧/٥

خداياشكرت....❤️ 
منم‌ وزنم ثابت موند ورم هم اصلا نداشتم چون ورم نداری و وزن بالا نرفته همین خیلی خوبه تا ۳۰۰ هم نرما ...

خدا خيرت بده عزيزم يكم دلم اروم شد برام دعا كن فداتشم.

خداياشكرت....❤️