2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
😄عزیزم من وقتی میزنم با دستکش میزنم بعدشم همون دستکش پلاستیکی رو روی شکمم میذارمو با یه شال که مخصو ...

انشاللله به امید خدا ایندفعه انتقالتون مثبت میشه و دلتون شاد

منم تو سیکل انتقال بودم که کرونا گرفتم بعد اینکه خوب شدم رفتم دکترم‌گفت فعلا صلاح نیست انتقال بدی دیگه افتاد برا آذر

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
😄عزیزم من وقتی میزنم با دستکش میزنم بعدشم همون دستکش پلاستیکی رو روی شکمم میذارمو با یه شال که مخصو ...

عزیزم دیگه دستکش رو روی شکمت نزار ممکنه خدایی نکرده پوستت قارچ بزنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاللله به امید خدا ایندفعه انتقالتون مثبت میشه و دلتون شاد منم تو سیکل انتقال بودم که کرونا گرفتم ...

ممنونم الهی آمین.عزیزم حتما مصلحت نبوده و حکمتی داشته انشالله آذر انتقال میدی و مامان میشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دیگه دستکش رو روی شکمت نزار ممکنه خدایی نکرده پوستت قارچ بزنه

واقعا نمیدونستم مگه نمیگن با پلاستیک بپوشونید بعد با شال ببیندیم. دیگه دستکش نمیذارم اصلا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما بعده انتقالم این ویتامین ای و دی رو میخوری؟؟

بله دکترم خودشون تجویز کردن قبلشم خودم میخوردم بیشتر ویتامین ای و یسری ویتامین های دیگه چون تو پانکچر اولم همه تخمکام گویا بی کیفیت بودن و اصلا جنین تشکیل نشده بود

عزیز دلم،نمازتو هیچ وقت ترک نکن...اگه از خدا بچه میخایی، مطمئن باش نماز، نمیندازتش که هیچ، بلکه هم ب ...

عزیزم چون دولا راست شدن ضرر داره بعد انتقال یه هفته نخوندم خدا خودشم شاهده تمام روزهایی که با استرس و زحمت و آمپول و... گذروندم بوده و هیچوقت راضی نمیشه که کاری بکنم که زحمتام هدر بشه حالا بجای دولا راست شدن یه جور دیگه هم میشه رازو نیاز کرد با یه هفته آدم تارک نماز نمیشه

وقتی دکتر دولاراست شدنو منع میکنه پس موجه هم هست

بله هنوزم میخورم هردو رو ویتامین دی ۳ هزار هست که دوز روزانه شه

عزیز دلم،نمازتو هیچ وقت ترک نکن...اگه از خدا بچه میخایی، مطمئن باش نماز، نمیندازتش که هیچ، بلکه هم ب ...

فعلا معلوم نیست دوتاشم گرفته یا نه فردا از بتای دوممو میدم تا ببینیم طبیعیه یا خارج رحم یا پوچ بعدش اگه نرمال بود به امید خدا تو اولین سونوی ترنس مشخص میشه دوقلو بودنش

دکترم تو سیکل و قبلش fertilaid تجویز کرده بود که همه ویتامینارو داره خودمم در کنارش چندتا ویتامین ضرودی برای کیفیت تخمکام میخوردم ولی بعد انتقال ویتامین E و D3 دوز ۱۰۰۰ تجویز کردن در کنار فولیک اسید و شیاف و آمپول پروژسترون و آمپول هپارین و قرص آ اس آ و پرینیزولین که هنوزم مصرف میکنم تا نتیجه آز دوممو ببینن

سلام عزیزم خوبی؟ طبق ان تی پیش برو گلم خیالت راحت بعدا این اختلاف هفته ها بیشتر هم میشه  یادم ...

سلام زینب جون خوبی 

من  دوقلو باردارم ۲۹هفته ۴روز 

چند روزه درد شکم و‌کمر دارم 

دکتر گفته یا شیافتو ادامه بده یا امپول هفته ایی یه بار بزن 

شیافمو‌ ادامه دادم روزی دوتا و استراحتم  چند روزه بیشتر کردم ولی بهتر نشدم 

این علائم زایمان زودرسه؟🥺🥺🥺خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم امپول بزنم بهتره؟؟؟

سلام عزیزم خوبی ایشالا بسلامتی انتقال بدی و مثبت بشی عزیزم😘 برات دعا میکنم🙏

سلام عزیزم خیلی ممنونم ازت 

امیدوارم به زودی مامان بشی گلم 💟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم قبل انتقال پیاده روی،ورزش،دراز نشست و ماساژ رحم و تخمدانها با روغن سیاهدانه واسه همه خوبه. این ...

باشه عزیزم ممنونم بابت راهنماییت💜

خوب و کامل توضیح دادی

امسال میکوبم 
سلام زینب جون خوبی  من  دوقلو باردارم ۲۹هفته ۴روز   چند روزه درد شکم و‌کمر دار ...

سلام ساراجون قرص ايزوكسوپرين بهت نداد؟ بنظرم امپول پرولوتونو بزن . و اينكه امپول بتا نزدي؟ هفته هامون باهم هستش من حدود ١١ روز پيش امپول بتا زدم به دكترت پبشنهاد بده. و اينكه دكترم تاكيد داشت كه حداقل ٤ هفته تا ٣٤ هفته استراحت مطلق باشم تو هم استراحت كن عزيزم نگران نباش شايد موعد پريودت هستش كه اينجوري شدي.

خداياشكرت....❤️ 
خوب عزیزم عکس رنگی چه ربطی به میکرو داره؟! باید ببینن اوضاع رحمت چطوره!  مشکلی داره یا نه.... ...

نمیدونم والا. منم شک کردم. وضعیت رحمو دکتر خودم با سونو داخلی چک می کرد که می گفت خوب نیست. همون مرکز مام دکتر نصر با سونو خودش تایید کرد و گفت مشکلی نداره اما هزارتا آزمایش و عکس و .... برای خودم و شوهرم نوشتن که بجز عکس رنگی بقیه رو قبلا همشو انجام داده بودم. یه کم حس کردم بیشتر هدفشون پول گرفتنه و بعد هم از چند نفر همینو شنیدم. هزینه هاشونم که سرسام آوره. الان ام آر آی هم دادم و میگن رحمت مشکلی نداره.می ترسم باز برم مام همون تکرارهای الکی رو بگه و وقتم تلف بشه.تهران هم نیستم نمیدونم به کی و کجا واقعا میشه اعتماد کرد؟😥 اون از عرفان این از مام