2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

سلام. دوستایی که لنفوسیت تراپی کردین، جای تزریق برا شمام خارش داشت؟ چی کار میشه کرد براش. من شنبه پریروز انجام دادم مشکلی نداشتم ولی از دیشب بشددددت میخاره. در حدی که چند بااار شب از خواب بیدارم میکرد. اونجام فقط گفتن احتمال خارش هست ولی سعی کن نخارونی. خییییلی اذیتم نمیدونین میشه کاری کرد براش؟ تا کی اینجوری میمونه و جاش میره؟

@tabsome     عزیزم شما لنفوسیت کرده بودین؟ اینجوری طبیعیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله دکترم خودشون تجویز کردن قبلشم خودم میخوردم بیشتر ویتامین ای و یسری ویتامین های دیگه چون تو پانکچ ...

اخه منم قبل انتقال ای و دی میخوردم اما وقتی انتقال دادن دیگه گفت باید قطع بشه و نخوری برا همین تعجب کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساراجون قرص ايزوكسوپرين بهت نداد؟ بنظرم امپول پرولوتونو بزن . و اينكه امپول بتا نزدي؟ هفته هامو ...

سلام عزیزم دکترم هیچ قرصی بم نداد  امپول بتا چی هس ؟؟؟

امپول پرولوتون هم میزنی ؟؟

سلام ساراجون قرص ايزوكسوپرين بهت نداد؟ بنظرم امپول پرولوتونو بزن . و اينكه امپول بتا نزدي؟ هفته هامو ...

اصلا تااحالا اژ این دردا نداشتم

دیشب از درد بیدار شدم شکمم سفتتت میشد  ودرد میکرد نینی ا 

نمیذونم چکار کنم🥺خیلی استرس دارم

منم الان چند روزه تکون‌نمیخورم  ولی این دردا نمیدونم چرا یهو میاد میره حتی وقتی دراز کشیدم

سلام عزیزان

خانما میگم جنینی که قابلیت فریز نداشته باشه ، به درد انتقال هم میخوره؟

من دیروز پانکچر داشتم

بهم آمپول پروژسترون دادن

گفتم نمیخوام انتقال بدم میخوام فریز کنم

بهم گفتن ممکنه جنین قابلیت فریز نداشته باشه همون موقع برات انتقال بدن

من اصلا ترشحم خونیه ، واقعا درچنین شرایطی چطور میخوان برام انتقال بدن

بعد من دیشبم رفتم دوز اول واکسنمو زدم😑

ی سوال دیگه ببخشید لنفوسیت تراپی باعث تاخیر در پریود میشه؟ من خیلی وقت بود 3 روز پریودم هر ماه جلوتر می افتاد. این ماه دیروز موعدم بود ولی هنوز خبری نیس. از دیروز دو بارفقط لک بینی داشتم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم عزیزم تعیین جنسیت نکردی؟بچت چی شد ؟خداحفظش کنه واست

نه واسه بچه اول خود مراکز تعیین جنسیت نمیکنن 

نمی دونم چیه هنوز مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه واسه بچه اول خود مراکز تعیین جنسیت نمیکنن  نمی دونم چیه هنوز مرسی عزیزم

خداحفظش کنه عزیزم

ببخشید مشکلت چی بود؟

من همسرم ضعیف بود خودمم تنبلی شدید دارم دیگ نمیدونم مثبت بشم یانه

شما چندتا انتقال دادی یدونه شد؟ من فک میکردم ماهاکه سنمون کمه بار اول مثبت میشیم😭

سه تا

نه عزیزم نمیشه گفت بار اول مثبت میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداحفظش کنه عزیزم ببخشید مشکلت چی بود؟ من همسرم ضعیف بود خودمم تنبلی شدید دارم دیگ نمیدونم مثبت بش ...

ان شاالله مثبت میشی

من خودم مشکلی ندارم

همسرم آزواسپرم