2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
سلام خانوما  من الان ۶ تا از ال دی ام مونده تا پریود شم و برم برای انتقال جنین  حالا فرد ...

بهتره با دکترت مشورت کنی عزیزم. من پریروز پیش ایمونولوژ بودم گف هر دو دوز رو بزن بعد بیا. گف هم زمانی واکسن با داروهای هورمونی انتقال خوب نیس. ولی خب اینجا بچه ها که میگن ظاهرا نظر دکترا هم متفاوته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هم همین شدم. به شدت خونریزی کمی دارم ولی دردام زیاده، دیگه با ایبوپروفن و کیسه اب گرم کمی تونستم ...

دقیقا منم خیییلی کم بود خونریزیم. فک کنم طبیعیه. بدن ما هم اینجوری واکنش نشون داده .پریود بعدی همه چی ب روال قبل برگشت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب مگه می‌زارن توخونه نمونه اسپرم بگیرن؟ ماخونه‌امون تامرکزپنج دقیقه بود حتی برای آزمایش اسپرم ...

اره ما چند بار تو خونه نمونه گرفتیم. خیلی ارامشش بیشتره. البته روز پانکچر نه همونجا تو اتاق .

امروز زنگ زدم دکتر گفت وقت قبلیت بیا یعنی هفته بعد نه من انوکسان تزریق میکنم

منم انوکسا دارم 

یکم دوباره باید برم سونو و جواب آزمایشامو ببرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من ۲۰سالمه به دلیل یه مشکل سخت که نمیشه اینجا گفت (مشکل همسر)تو این سن کم میکرو کردم ودو ...

من از ۱۹ سالگی شروع کردم

الان ۲۱ سالمه 

واسه من بار سوم گرفت و یه قلوئه

ممکنه دوقلو بشه ممکنه یه قلو 

هر چی خدا بخواد

ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم تا قبل انتقال رحم رو گرم نگهداری خوبه مثلا با همین روغن سیاهدونه و بستنش با شال تا صبح یا کیسه ...

ببخشید از چندروز قبل انتقال روغن سیاهدونه بزنیم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من از ۱۹ سالگی شروع کردم الان ۲۱ سالمه  واسه من بار سوم گرفت و یه قلوئه ممکنه دوقلو بشه ممکن ...

سارا جون شما پردونیزولون داری ایندفعه؟

کلا برا پروسه انتقال چه داروهایی بهتون دادن واینکه از چسب جنین هم استفاده کردید؟

سارا جون شما پردونیزولون داری ایندفعه؟ کلا برا پروسه انتقال چه داروهایی بهتون دادن واینکه از چسب جن ...

من مشکل ایمنی و انعقادی داشتم

پردنیزولون روزی نصف قرص   آسپرین  انوکسا   اسید فولیک

نه عزیزم استفاده نکردم از هیچ روش کمکی فقط جنینام بلاست و هچینگ بودن

من از بعد پانکچرم دارم میزنم خب هر چی بیشتر بهتر. فقط توی پریودی نباید زد

چه خوب

من یکی دوبار زدم لباسهام و پتوم چرب شد دیگه تنبلیم اومد بزنم😄

چه خوب من یکی دوبار زدم لباسهام و پتوم چرب شد دیگه تنبلیم اومد بزنم😄

😄عزیزم من وقتی میزنم با دستکش میزنم بعدشم همون دستکش پلاستیکی رو روی شکمم میذارمو با یه شال که مخصوص همین کار گذاشتم میبندم بعدم لباس خوابام طوری که روی شکمو میپوشونه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من از ۱۹ سالگی شروع کردم الان ۲۱ سالمه  واسه من بار سوم گرفت و یه قلوئه ممکنه دوقلو بشه ممکن ...

شما چندتا انتقال دادی یدونه شد؟

من فک میکردم ماهاکه سنمون کمه بار اول مثبت میشیم😭