2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046490 بازدید | 684517 پست
آخه من تو تاپیکاتون دیدم زدین صارم میخاستم ببینم راضی بودین منم صارم میرم انشالله که موفق باشین

عزیزم میخاستم برم صارم ولی نرفتم همین فاطمیه ادامه دادم،،انشالله خدا کمکتون کنه عزیزم ومامان بشی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت نگفتن روز دوم یا سوم پریودی بیای برای سونو؟ من 15 پریودیم انتقال دادن اما بعضیا تا 21 پریودی ه ...

چرا گفتن ،فردا روز سوم پریوده و میرم ابن سینا ویزیت شم

نمیدونم چرا هوووول دارم زود انتقال بدن  

من از ۹۳ نی نی سایت رو دنبال میکردم فعالم بودم ،چن ساله بهش سر نزدم دوباره گفت باید عضو شم 

وای امروز خیلی حالم بد بود از سرگیجه اصلا میومدم پاشم میخاستم بیفتم دهنمم به شدت تلخه  روز چند ...

روز چهارم.آخه سرگیجه از چیه؟فک کنم از انوکسا باشه.

تلخی میتونه علایم باشه ها☺️

😉

روز چهارم.آخه سرگیجه از چیه؟فک کنم از انوکسا باشه. تلخی میتونه علایم باشه ها☺️

منم روز چهارم حساب میشه؟پنج شنبه انتقال دادم فک میکنم باهم باشیم

جدی میگی یعنی به این زودی معلوم میکنه من جست وجو کردم احتمال زیاد از آمپول پروژسترون باشه شماهم میزنی دیگ؟

چرا خانمی؟ چندتا تخمک داشتی؟ چندتاش جنین شد؟ کجا انجام دادی؟ تغذیه خاصی داشتی؟

به خاطر اینکه پروژسترونم یه خورده بالا بود .۱۳ تا تخمک داشتم که ۱۲ تاش جنین شد ولی فقط سه تا سه روزه و یه بلاست قابلیت‌ فریز داشتن تازه‌ اونو با گرید متوسط.بیمارستان شریعتی 

والا من خیلی سردرگمم هرکی یه چیزی میگه آدم نمیدونه چکار باید بکنه میگن قبل انتقال سردی خوبه ک رحم سر ...

عزیزم قبل انتقال پیاده روی،ورزش،دراز نشست و ماساژ رحم و تخمدانها با روغن سیاهدانه واسه همه خوبه. اینکه هر کسی یه چیزی میگه مهم نیست مهم اینه که سلامت زندگی کنی سعی کن فست فود و کیک و پفک و این چیزای مضر رو حذف کنی. مصرف سبزیجات و میوه رو بالا ببری مغزیجات حتما بخور. چیزایی که نگهدارنده دارن رو کم کن. سس و نوشابه حذف. اینا مهمه من خودم با چاییم فقط خرما میخورم قند و شکر حذف. گلاب و هل و دارچین در حد متعادل استفاده میکنم روغن خیلی کم توی غذاهام میریزم چیزای مقوی و خوب بخور امیدوارم که تونسته باشم منظورمو رسونده باشم و کمکت کرده باشم. آب ام خیلی بخور من شاید تو روز ۱۵ لیوان بخورم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله بسلامتی. منم باید آبان ماه انتقال بدم امیدوارم هردومون مثبت بشیم😍

فدات شم انشالله الهی آمین برای هردومون و همه منتظرا عزیزم. امیدوارم منم آبان پریود بشم بیافته همون آبان دلم میخواد زودتر برم جوجه هامو بیارم خونه. البته هر چی خدا بخواد.

رحم‌گرم پس میزنه!!! البته دکتر من گفت عادی برو هیچی لازم نیس

عزیزم تا قبل انتقال رحم رو گرم نگهداری خوبه مثلا با همین روغن سیاهدونه و بستنش با شال تا صبح یا کیسه آب گرم استفاده کنی. هر چیزی متعادلش خوبه 

انتقال جنین دو مرحله ای چطوره کیا انجام دادن  مرکز درمانی من تبریزه ک اونجا دومرحله ای انجام ن ...

اره متاسفانه. منم گفتم گفتن ما اعتقاد ب دو مرحله ای نداریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱