2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
[QUOTE=207108762]اینجوری نگو مجبوریم برا خواستمون بحنگیم دیگه به خودت امید بده و از همین فردا برنامه ...

اینجوری نگو عزیزم انقدر ناامید نشو چون ی بار باردار شدی حتما دوباره هم میشی مطمعنم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
باید ی بی بی چک میزدی من نمیدونم چرا ایران انقدر دکترا حساسن میگن نزنین اینجا من پرسیدم گفت از روز ۸ ...

نمیدونم بخدا

من شوهرم گفت نزن آنقدر بیبی منفی دیدیم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=207108762]اینجوری نگو مجبوریم برا خواستمون بحنگیم دیگه به خودت امید بده و از همین فردا برنامه ...

عزیزم من تمام پیاماتو تا اینجا خوندم

اخع قربونت برم چرا داری با خودت همچین میکنی

دوست داشتی دور از جون خدا یه بچه ناقص و ناصالح بهت میداد؟

ببین بخدا من تمام حرفاتو.حساتو به سیسمونی.اینکه میفهمی یکی بارداره چه حسی داری.همورو درک میکنم

چرا فک نمیکنی بگی خدا همین که چهارستون بدنم سالمه شکر؟ببین خیلیا هستن شرایطشون از ما بدتر

نا امید نشو قشنگم

باز ۵ تا جنین داری

شاید خدا میخواد اونا بیان و بشن سه قلوی چراغ خونت

شاید خدا سوپرایز بهتری داره برات

اگر مثبت میشد و دور از جون قلبش تو هفت هفته ایست میکرد مثل مامانو سوفی جون خوب بود؟

قطعا ضربه روحی اون خیلی بیشتره

خداروشکر که جنینات وایه خودته

پس من چی که حتی تخمک هم ندارم؟دردی بالاتر از اهدایی؟دردی بالاتر ازینکه فک کنی ممکنه به بچه ات چون تخمک اهدایی در آینده حسی نداشته باشی😭

ببین بخدا منم تمام جونم و روحم درد میکنه😭

ولی چاره چیه؟ببین من از ۱۳ سالگی تا همین الان که ۲۲ سالمه حسرت یه بار پریود شدن درست حسابی ام

پس خداروشکر کن و قوی و استوار برو به اسقبال نی نی هات دوباره😍

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم من تمام پیاماتو تا اینجا خوندم اخع قربونت برم چرا داری با خودت همچین میکنی دوست داشتی دور از ...

سلام قربونت برم مرسی از توجهت ویهان جان

ایشاالله حاجتت رو بگیری عزیز دلم 

ایشاالله خدا خوشحالت کنه... 

تا به سن من رسیدی سه چهارتا جوجه قد و نیم قد خدا بهت بده... 

باید بگذره خیلی روحم زود اذیت میشه آنقدر سریع میکشنم

الان همه وجودم درده بخدا💔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام قربونت برم مرسی از توجهت ویهان جان ایشاالله حاجتت رو بگیری عزیز دلم  ایشاالله خدا خوشحال ...

عززززززیزززززم🙁الهی قربونت

انشالله دل هممون شاد شه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
پیاده روی هم رفتی شماااااااا،🙄🙄🙄🙄🙄الان انتقالتون مثبت شده به امید خدا ؟؟

بله البته روز ۴ و ۷، یه بارم مجبور شدم وسیله شیش کیلویی وردارم رانندگی هم مدام دارم... اخه استراحت لازم نیست همون سه روز اول واسه احتیاط کافیه مگه اونایی که طبیعی باردار میشن بعد نزدیکی دوهفته استراحت میکنن!

بی بی چکم مثبت شد حالا شنبه به امید خدا آز میدم

نمیدونم بخدا من شوهرم گفت نزن آنقدر بیبی منفی دیدیم... 

عزیزم شما هم مثل من شدین منم انتقال اول همبنجوری بودم مخصوصا که روز 12 رفتم ازمایش بتام نزدیک سی بود روز 14 بتام کلا صفر شد دیگه انتقال دومم از روز سوم یا پنجم به بعد بی بی زدم برای این انتقالمم همینکارو میکنم که اینجوری اگه منفی هم بشم آمادگیشو دارم به اون حال و روزام برنمیگردم