2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

ای جانم خداروشکرررررر مبارکه عزیزم تبریک میگممم انشااللله بارداری خوب و راحتی داشته باشی برا منم دعا کن من روز 8 انتقالم فعلا علایم خاصی ندارم منم دوتا جنین سه روزه هچینگ شده انتقال دادم انقد دیر میگذره زمان دلم میخواد بی بی بزنم همش جلو خودمو میگیرم😆😆😆

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خوبین من روز دوازده انتقالم هستم روز 8 و 9 و10 لک قهوه ای کم دیدم ک از دیروز قطع شده شکر خدا ال ...

سلام عزیزم بی بی نزدی ؟؟ روز دوازدهم فک کنم نشون بده انشاالله مثبتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

مبارکا باشه

ب سلامتی

الهی ک سالم بغلش کنی و بشه نور خونه ت

عزيزم اپكا تو ازمايشات ايمني عست؟.....ميشه انگليسش رو بنويسي؟......زرناني به منم سرم اي وي اي جي داد ...

APCA

بعضی متخصصا آپکا رو نمی نویسن

یکی از بچه ها به کتر زرنانی گفته بود برام بنویس ولی دکتر راضی نشد گفته بود نیازی نیست

تنها فاکتورتون که مشکل داشت آنتی تی پی او بود؟ دکتر گفت سرم رو چند روز قبل از انتقال بزنی؟

قرص پردنیزولون به شما نداد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مبارک باشه عزیزم انشالله که همه چی عالی پیش میره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من برای اندومتریوزم ۱۲ یا ۲۰ روز قبل از انتقال یه امپول میکرورلین دادن گفتن تزریق کنم اندومتری ...

سلام بله ۳تا امپول میکرولین زدم اخریش اردیبهشت بود که این ماه هم انتقال دادم اما خدا نخواست

سلام دوستان میشه لطفا جواب منو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من چطور میتونم از دکتر زرنانی وقت بگیرم؟

زنگ زدم به شماره۷۱۰۶۲۶۰۰ گفت اینجا

اگر پزشک زنانتون باشه نوبت میدیم

در غیر اینصورت

باید برید گاندی.گاندی هم هرچی زنگ میزنم اشغال هست

شماره دارید بهم بدید؟؟؟؟؟

من الان چندجلسه رفتم ازاول گفتن دکترم شفیعیانه چنددفه هم باایشون رفتم حالاگفتن پریودشدی بایدبیای برا ...

حتما تقویتی بخوردکترا رو تقویتی برایه ماها که سالمیم خیلی تایید نمیکنن ولی روی تشکیل جنین تاثیر داره من خودم میخوردم به دکترم میگفتم میگفت عالیه  من یه چیزی بگم حالا باز تحقیق کن من پیشش رفتم یعنی ۱۵ دقیقه یه سنو نتونست بکنه اخرم نگفت چند تا فولی دارم بعد الکی گفت اب اورده شکمت ونمیزاره تخمداناتو ببینم فردا برو پیش دکتر خودت انصاری پور یه دقیقه نکشید سنو کرد و فولیکولامم گفت نمیدونم چرا خوشم نیومد اگه اب اورده بود چرا مامایه انصاری پور فورا اوردش وتعدادو سایزم گفت اون روز تا صبح زیر دلم ناله میکرد از بس فشار داد