2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ممنون که به یادم بودید 🌺🌺❤

اولین انتقالتون بود علایمت چی بودمنم هفته بعدازمایش دارم خداکنه منم مثبت بشم ۵دفعه س که انتقال میدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
اولین انتقالتون بود علایمت چی بودمنم هفته بعدازمایش دارم خداکنه منم مثبت بشم ۵دفعه س که انتقال میدم

بله عزیزم پانکچر دوم ولی انتقال اولم بود و دتا جنین ۳روزه فرش که لیزر هچ شده بودن انتقال دادن

انشالله که شماهم اینبار باردار میشید خلاص میشید از این پروسه

من مثل همه علائم مربوط به داروهای پروژسترونو داشتم : نفخ و حساسیت سینه ها و خستگی و خواب آلودگی، ترشحات سفید ... ولی علائم مختص لانه گزینی از روز ۷ام انتقالم شروع شد، دردهای پریودی خئییلی شدید و نفس گیر دارم که روزی دو سه بار و اکثرا نصف شبا اتفاق میفته و هر بار ده دیقه و یا ۲۰ دیقه طول میکشه یعنی دردام ممتد نیست چندبار درطول روز هست ولی جنس دردا شبیه پریود و شدتش خیییلییی شدیدتر از پریوده هنوزم دارم این دردارو یه کوچولو شدتش کم شده و اشتهامم زیاد شده ولی برا اینکه وزنم بالا نره خودمو کنترل میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما علائم خاصی دارید؟ 

بیبی چک زدید؟

من روز دوازده و چهارده انتقالم بیبی گذاشتم تو هردو هاله انداخت

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

مبارکهه عزیزم ایشالا به سلامتی این دوران رو طی کنی

و خدایی که در این نزدیکیست
@داداشمممم  ‍ ‍ سلام ساراجون عزیزم قبل پانکچرت امگا3روزی چند تا میخوردی و چه مارکی بود اخه ...

سلام عزیزم سه روز در هفته میخوردم. اینو گرفتم که عکسشو فرستادم مهم نیست چه مارکی باشه فقط بدونه جیوه بگیر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی گفتی منم با ماما تماس میگیرم و درمورد B6 میپرسم

سلام عزیزم خوبی

من b6خوردم دیروز 

دیروز و امروز خیلی حالم بهتره تهوع ندارم و فقط یخورده انگار معدم سنگینه

دکتر گفته یروز درمیون بخورم شما هم بخور ان شاالله بهتر میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی من b6خوردم دیروز  دیروز و امروز خیلی حالم بهتره تهوع ندارم و فقط یخورده انگار ...

عزیزم با ماما صحبت کردم و در مورد B6هم گفتم گفت فعلا وعده های غذاییتو زیاد و حجم غذاتو کم کن بهت کمک میکنه، راست هم میگفت وقتی غذا میخورم یا تا یکساعت بعدش خوبم ولی بعدش دوباره حالت تهوع شروع میشه

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام خوبین من روز دوازده انتقالم هستم روز 8 و 9 و10 لک قهوه ای کم دیدم ک از دیروز قطع شده شکر خدا البتع اون موقع هم لکا خیلی کم بودن یعنی من با این مورد مثبت هستم یا ن؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼