2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم پس اگه مشکل ناباروری ندارین احتمالا نیازی به تجویز ندیدن....  اما من به عادتی داشتیم.... ...

چه کار خوبی حتما منم این سری همه رومینویسم ویزیت قبلم همش یادم رفت چی میخواستم بپرسم

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من جواب میدم. من هم اویترل داشتم (hcg هست که عکسش رو زیر گذاشتم ) ، من به شکمم تزریق کردم، مع ...

ممنون عزیزم دادم شوهرم زد برام تو بازو

میگم این تزریقات دور ناف اگه نزدیک ناف تزریق بشه چی میشه؟

@زینبی_بابا    

آبجیای گلم فردا سونو دارم برا ضخامت آندومترم توروخدا دعا کنید خوب بالا رفته باشه یک هفته اس استرسش منو داره میکشه...

خدایا کی از این استرسا راحت میشیم😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم مرسی گلم الهی قسمت خودت من سیکلم نچرال بود و ال دی نخوردم فقط دو هفته قبل انتقالم یا روز ...

زنده باشی عزیزم

من خداروشکر الان یه دختر دارم، برای دومی میخام میکرو یا آی وی اف کنم دوباره

ان شا الله این سری هم با توکل به خدا،بگیره و صحیح و سالم باردار بشم دوباره

شما فقط ال دی میخوری ؟ تقویتی برا خودتون یا همسرتون ندادن؟؟

چرا عزیزم تقویتی هم میخوریم،شوهرم چون ضعیفه،خیلی دارو میخوره

خودمم طب سنتی دارو گرفتم همزمان با ال دی،دارم مصرف میکنم، البته ویتامین دی، اسید فولیک هم میخورم

راستی من زالو درمانی هم دارم میکنم،روی رحم زالو میندازم که رحمم گرم بشه و ان شا الله بگیره

حاملگی قبلیمم که به لطف خدا با میکرو باردار شدم،همینکارا رو کردم

آبجیای گلم فردا سونو دارم برا ضخامت آندومترم توروخدا دعا کنید خوب بالا رفته باشه یک هفته اس استرسش م ...

ایشاالله عالیه و بعدش انتقال و بعدش مامان شدنت 🤲🤲🤲🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکلات ...

مرسی آنا جون

پنیرک رو عطاری ها دارن عزیزم؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من مرکز ناباروری اصفهان دو تا سه روزه.  دیشب یه بی بی گذاشتم هاله افتاد قشنگ مشخص بود اما امرو ...

بعضی وقتا رژیم غذایی هم رو نتیجه بی بی تاثیر میذاره نگران نباش هرچی خدا بخواد

زنده باشی عزیزم من خداروشکر الان یه دختر دارم، برای دومی میخام میکرو یا آی وی اف کنم دوباره ان شا ...

خدا حفظش کنه

ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍