2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

@پروانه21    

سلام عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم فکر کنم امروز انتقال داری الهی نی نی هاتو بسلامتی بیاری خونه و سفت بچسبن به دلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بستگی به آزهات داره زنگ بزن از آزمایشگاه بپرس.....  داروهایی که بخوایی ناشتا باشی و رد ک ...

لووتیروکسین،قرص معده، و بعد اینکه ساعت داروهام از ۸ شروع میشه و ممکنه یه کم دیرتر بشه،منظورم هپارین هستش.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم تقویتی هم میخوریم،شوهرم چون ضعیفه،خیلی دارو میخوره خودمم طب سنتی دارو گرفتم همزمان با ال ...

من فقط فرتیل اید میخورم همسرمم اسپریژن

ب دکترم گفتم اسید فولیک اینا گفتم همون فرتیل برات کافیه!

اما هیچ کاری نمیکنم درمورد تغدیه و اینا یعنی دقیقا نمیدونم چکار باید بکنم! 

امسال میکوبم 
عزیزم تغذیه فقط سالم، کم چرب، ضد یبوست، پرپر آئین، آب زیاد و مهمتر از همه مناسب طبع و عادات غذایی ال ...

ممنون عزیزم آخه من تو انتقال اولم دکتر در مورد تغذیه هیچی بهم نگفته بود منم نمیدونستم چایی خوب نیست روز ۳-۴ لیوان چایی میخوردم که باهاش انجیر بخورم که یبوست نشم 😐 بعداز یه هفته اومدن اینجا دیدم که نباید اینارو میخوردم.

خواستم اینبار یه اطلاعات حداقلی داشته باشم از قبل

سلام به همه شبتون بخیر بعد از قطع آمپول پروژسترون چقدر زمان میبره تا پریود شی؟! 

من سه روز بعدش شدم خونریزیم خیلی شدید بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نمیدونی چحالی بودیم امروز عزا دار بودم به شوهرم گفتم مشکی بپوشیم... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

سلام نگار جان خوبی گلم منو شما باهم بودیم خواهر گلم خودتون با این حرفا ناراحت نکنید برا اروم شدن قلبت بدون بی اذن پروردگار برگی از درخت نمی افتد میدونم خیلی سخته 

رنج داره ان شاءالله خدا بهترینا رو میخواد

پیام دادم به دکترم گفت دوماه دیگه بیا 

یعنی این سری پریود بشیم سری بعد دویاره انتقال میده مراحلش همینه

سلام برای اندومترویز که داریم چکار کنیم خوبه ممنون

عزیزم من برای اندومتریوزم ۱۲ یا ۲۰ روز قبل از انتقال یه امپول میکرورلین دادن گفتن تزریق کنم اندومتریوز غیرفعال میکنه نظر بعضی دکترها جراحی بود ولی نظر دکترم این بود چون بچه اولمه نباید جراحی کنم بازم دکتر باید شرایطو ببینه و تشخیص بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان ،من ال دی  رو تموم کردم و امروز پریود شدم ،حدودا چه روزی انتقالم میشه ؟میدونم برحسب ضخامت آندومترمه اما باز حدودی چه روزیه ؟

توضیح اینکه قراره از جنین های فریزم انتقال بدن 

هم خراش داشتم هم جنینم ۵ روزه اس بنظرتون اینا میتونه موفقیت رو بیشتر کنه ؟

سلام نگار جان خوبی گلم منو شما باهم بودیم خواهر گلم خودتون با این حرفا ناراحت نکنید برا اروم شدن قلب ...

سلام عزیز جان 

خوبی شما

بله درسته گلم... 

شما کدام مرکز میری عزیزم؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...