2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ای جانممممممم..... خدا پرنسسات رو حفظ کنه.... 

سلامت باشی عزیزم ،،همچنین بچهای شما😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ان شا الله کوچولوتو به‌موقعش صحیح و سالم به دنیا بیاری و بغلش بگیری من الان دارم ا ...

سلام عزیزم مرسی گلم الهی قسمت خودت

من سیکلم نچرال بود و ال دی نخوردم فقط دو هفته قبل انتقالم یا روز درمیون ویتامین ای میخوردم یه هفته در میون دی و هفته ای سه تا بی کمپلکس

ان شاالله با این انتقال مادر بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از اون اول معقدی گذاشتم هم واسه یبوست هم خوبه،،والا من کلا تا وقتی که جذب بشه مطلق بودم فقط ...

عزیزم هماتوم شما سایزش چقدر بود

و مشکلی برای ساک بارداری ایجاد نکرده بود؟

سلام آمپول اویترول که آماده تزریق فقط هواگیری میخواد گفته تو،بازو زیرجلدی، چیز خاصی داره ؟ میشه بدم همسرم برام تزریق کنه؟

میگم تزریق دور ناف چقدر فاصله خطرناکه؟

من همه آمپولام یه انگشت یا دو انگشت فاصله گذاشتم

@زینبی_بابا    

فدات عزیزم منم تصمیمم و گرفتم با کمک خدا برم رویش

حتما مثیتی پس عزیز 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزيزم اپكا تو ازمايشات ايمني عست؟.....ميشه انگليسش رو بنويسي؟......زرناني به منم سرم اي وي اي جي داد ...

برا ضخامت بهت امپول چرا نمیده کتابی خیلیا این مشکل دارن حل شده که

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام خانمی خوبی به خدا توکل و از ته دلت از خودش بخواه قرآن بخون خیلی آدمو آروم می‌کنه⁦☺️⁩ عزیزم م ...

ممنون عزیزم 

منم احتمالا همون موقع ها پریود میشم احتمالا با همیم

انشالله نتیجه میگیری عزیزم

@نغمه99     عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی ...

قربونت عزیزم، محبت کردی، الهی که بارداری راحتی داشتی باشی ‌ و عزیز دلت رو به سلامت به دنیا بیاری🥰

عزیزم هماتوم شما سایزش چقدر بود و مشکلی برای ساک بارداری ایجاد نکرده بود؟

والا اول گفت ۴۸ دیگه منظورشو نمیدونم چی بود،،ولی بعدش شد۱۶ دفعه اخرم که گفت جذب شده ،،نه خداروشکر مشکلی نبود واسه ساک بارداری

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشالله به سلامتی و به موقع به دنیا بیان نی نیای نازت🥰😍

سلامت باشی عزیزم ایشالله واسه شمام 😊

خداروشکر الهی ک تا آخر بارداری راحتی داشته باشی

ممنون گلم،،ایشالله شمام هم مشکلت حل بشه ،،نی نیتو به موقع بغل کنی😍😘