2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه شیاف داری ی شیاف بزار اگه آمپول دوتا آمپول باهم بکش تو سرنگ بزن ان شاالله چیزی نیست استراح ...

سلام خانمی، شما تازه انتقال داشتید؟

چندتا جنین براتون تشکیل شد؟

چندتا انتقال دادن؟

الان باردارید ان شا الله؟

سلام دوستان من غروب خونریزی شدید کردم وایساده بودن یهو همینجوری مثل شیراز ازم خون اومد رفتم بیمارست ...

نه گلم

استراحت کن 

خم و راست نشو

دوفاستون خیلی خوبه به دکتر بگو بهت بده بنظرم اون بهتر خونریزی رو بند میاره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان من غروب خونریزی شدید کردم وایساده بودن یهو همینجوری مثل شیراز ازم خون اومد رفتم بیمارست ...

منم اینجوری شدم استاده بودم یه آب خونی زیاد ازم خارج شد، سونو اورژانسی دادم گفتن نرماله، باید شیاف پروژسترون بزنی و استراحت مطلق باشی، شما هم فقط استراحت کن، نماز نشسته بخون از توالت فرنگی استفاده کن و کلا کارای خونه انجام نده انشاالله رفع میشه

نه گلم استراحت کن  خم و راست نشو دوفاستون خیلی خوبه به دکتر بگو بهت بده بنظرم اون بهتر خونری ...

دیشب بهم نداد امروز حتما زنگ میزنم بیمارستان میپرسم 

شماهم داشتید خونریزی؟؟

منم اینجوری شدم استاده بودم یه آب خونی زیاد ازم خارج شد، سونو اورژانسی دادم گفتن نرماله، باید شیاف پ ...

برای شماتاچند وقت بود ؟؟

حالا من موندم سلکزان رو بزنم یا نه اون میترسم بدترکنه دیشب نزدم 

خونریزیم قطع شد 

ایشاالله مثبته توکل بر خدا  منم پس فردا آز دارم  علائمت چیه عزیزم؟!

سلام دوستان گلم 

جواب آزمایشم منفی شد 

از همون روز اول کمر درد داشتم تا روز نهم  که بعدشم شکمم خیلی ورم کرده بود که بازم از مصرف حبوبات شاید باشه که دیگه بعد نخوردم خوب شدم و ی روز هم زیر دلم بشدت درد گرفت که ۲۰ دقیقه ای طول کشید اصلا نمیتونستم بشینم کمر درد میگرفتم سه روز اخری توی دلم هم میسوخت

ان شاءالله که خیره فقط اینو بدونید که بی اذن خدا برگی از درخت نمیافتد