2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046226 بازدید | 684505 پست
دقیقا این اعداد مطلق نیستن.....  چون وتی مطلقه که دونه دونه اسپرم‌ها چک بشن که عملا این غیر مم ...

دقیقا عزیزم

من کل تاپیکتو از اول خوندم آنا جون شما این جمله رو همیشه به همه میگفتی وقتی با عدد صفر همسرم رو به رو شدم همسرم کامل خودشو باخت اما عین جمله های شمارو بهش گفتم و همش بهش امید دادم که با همین میکرو دیگه مامان و بابا میشیم که خدا خواست و با درمانا جواب گرفتيم و مثل شما با مورفولوژی صفر طبیعی مامان شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم دکتر آنلاین اسنپ که چیزی از ivf نمیدونه  ببین بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه ...

زینبی جون منم خونریزی کردم خیلی میترسم😭😭😭سلکزان رو قطع کنم ؟؟

سلام دوستان من غروب خونریزی شدید کردم وایساده بودن یهو همینجوری مثل شیراز ازم خون اومد رفتم بیمارست ...

خداروشکر که نینیت سالمه

الهی ک هیچ مشکلی براش پیش نیاد

منم امشب خونریزی داشتم انگار برای همه باید باشه

اکثزا تجربه داشتیم

فردا یرم ببینم مشکل چیه

عزیزم منم غروب خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان گفت آمپول دوتا شیاف سه تا هماتوم داشتم

ممنونم ک تجربه تو بهم گفتی

منم خیلی ترسیدم

یک شیاف اضافه کردم درد آروم تر شد

خونریزیم هم لکه بینی شده

الهی ک ب زودی برای تو هم جذب بشه عزیزدل

سلام ببخشید فقط برای tpo بالا براتون آی وی جی تجویز کردن دکترتون کی هستن؟

با دو تا متخصص اصفهان ویزیت شدم هر دو سرم دادن. بله برا همین فاکتور

رویان تهران میرم متخصص رویان فقط پردنیزولون داد. کلا رویان سرم نمیده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خوندم برات سارا جان اگر مورد قبول خداوند قرار بگیره @سارادلارام    

خیلی ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قسمت دوم سوالت رو نمی دونم ولی من از دکتر مشایخی پرسیدم گفت با مصرف پردنیرولون  خراش نمی دیم چو ...

پس نظر دکتر خودمونم همینه. چه جالب

من ک اینبار میخام یک هفته قبل قطع کنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم.که بیادمی.فردا انتقال دارم.انشالله یه بارداری خوب برام اتفاق بیفته.انشالله همه انتقالها منتج ...

الهی ۱۴ روز دیگه بیای خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم هپارین رو دکترم گفت میشه روی ران زد منظورش کجای ران میشه؟ برای منم کلا شکمم کبود من دو سال پیش ...

عزیزم منم کبودیام خیلی وحشتناک بود اما جایی خوندم که 1 میل آمپول باید 60 ثانیه زمان تزریقش طول بکشه از وقتی اینکارو کردم کبودیاش خیلی خیلی کمتر شد در حد 1 سانت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من ترشحات قهوه ای رو ب مشکی داشتم قبل امپول پروژسترونم الانم خونریزی دارم چکار کنم دستمم این ...

عزیزم اگه شیاف داری ی شیاف بزار اگه آمپول دوتا آمپول باهم بکش تو سرنگ بزن ان شاالله چیزی نیست استراحت کن

عزیز اسپرم از شوهر خودت بود؟ چرا قرص مصرف نکرد؟ سیگار چه تاثیری داره شوهرم روزی ی پاکت سیگار میکش ...

بله از خودش بود 

دکتر قرص نداد 

تاثیر خیلیییی منفی داره باید ترک کنه

ممنونم.که بیادمی.فردا انتقال دارم.انشالله یه بارداری خوب برام اتفاق بیفته.انشالله همه انتقالها منتج ...

سلام عزیزم خوبی، ان شا الله که به حق علی علیه السلام همین فردا برات بگیره،و 14روز دیگه جواب ازمایشت مثبت بشه، الهی آمین

میشه یه سوالی بپرسم عزیزم، شما قبل از تخمک کشی، تغذیه خاصی داشتی؟؟چندتا تخمک داشتی؟؟چندتاش جنین شد؟ فردا چندتا برات انتقال میدن؟