2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم + فکر کن انشالله لک لانه گزینی.....  فقط استراحت کن انشالله همین لک لانه گزینی.....  ...

عزیزم خیلی کمه قهوه ای زنگ زدم امروز مرکز گفت آمپول پروژسترون  ک روزی دوتا میزدی روزی 3 تاش کن استرادیول هم روزی 4 تا بود گفت 5 تاش کن دیگ نمیدونم توکل بخدا عزیزم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو هزاران شکر انشالله سالم و تپلی بغل بگیریشون🥰

ممنونم عزیزم

انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم ذخیره تخمدانت چند بوده؟  پلی کیستیک هستی؟  تنبلی تخمدان داری؟  همه که های ...

سلام ممنون ک جواب دادی خدا خیرت بده

.پلی کیستیک یا تنبلی ندارم

ذخیره تخمدانمم نمیدونم چون دکتر تو مطبش سونو واژینال کرد و فقط گفت تخمدان هات خوبن فرتیل اید و استودیول برا من و برا همسرم اسپیریژن نوشت و گفت ماه بعد روز دوم پری بیا 

شنبه میرم ببینم چی میشه 

امسال میکوبم 
عزیزم خیلی کمه قهوه ای زنگ زدم امروز مرکز گفت آمپول پروژسترون  ک روزی دوتا میزدی روزی 3 تاش کن ...

چرا انقدر امپول استفاده میکنند چرا شیاف تجویز نمیکنند

سخته روزی سه تا امپول که

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فرزی جون از مامان سوفی خبر داری؟ آخرین بار تاپیک بودن دیدم خدا رو شکر مثبت شده بود

نتاسفانه هفته شش قلب بچش ایست کرد 

من پیش دکتر هاشمی تو رویش می رفتم واقعا وجودش و لبخندش ب من انرژی مثبت می داد ؛ خیلی دوسش دارم اس ...

مرسی عزیزم.زنگ زدم برای ۳۱شهریور وقت گرفتم.فقط یکم تو دوراهی گیر کردم هر کی میتونه کمک کنه.فرق مرکز خصوصی با رویان چقدر هست؟ارزش داره مثلا من طلا بفروشم برم رویش؟؟یا رویان برم با هزینه کمتر همون جواب و میگیرم؟؟

بالاخره جواب کراس مچ اومد. 10/4 شده    . چرا اخه؟ اسفند آپکام 26/8 بود.

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

ینی تنها راهش لنفوسیت تراپیه فقط؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم پس نمیخورم مهم کم کاری تیروییدمه من که تا حالا شیر سویا نخوردم بگم دوس دارم دیشب شوهرم اورد &nbs ...

ببین گلم میگن میگن ها رو بذار کنار 

قطعا دکتر و مرکز درمانی که میری به اندازه شما براشون مهمه آمار مثبت ها و باردارها بالا و بالاتر بره، برای همین کلی هزینه باز آموزی و وبینار و... میدن تا بهترین شرایط رو فراهم کنن تا اگر چیزی حتی یک درصد احتمال بارداری رو بالا میبره انجام بدن و توصیه کنن، قطعا اگه شیر سویا ذره ایی نقش داشت بهت میگفتن