2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
اونو نمیدونم  اما براانتقال خیلی خوبه

ممنون اول مطمن بشم برا کم کاری تیروییدم بد نیس میخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بیخیال گلم نترسونمون🥴🥴😅😅😅هممون ای وی افی هستیم

منم باید آی وی اف کنم 

واس همین دنبال کسانی هستم ک ای وی اف کردن و راضین و بگن عوارضی نداره

ب عوارض جزئی راضیم 

ولی اگ بد و بدتر باش چی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا چندروزه خوب شدم 

واسه من قطع و وصل میشه بعد از ظهر داشتم الان نه

شما کی باید بری سونو دوباره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چرا کم کاری دارم قرص تیروئید میخورم یعنی نباید بخورم؟

نه عزیزم فکر کنم نباید بخوری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان ان شاءالله با دلهای پاکتون برام دعا کنید فردا باید آزمایش بدم روز ۱۵ ام هست امیدبخدا

عزیزم دیگه بی بی چک نزدی؟

انشالله که با ی بتای خوب مثبتی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه عزیزم فکر کنم نباید بخوری

ای ووای خوبه نخوردم گفتم اول از شما دوستام بپرسم بعد بخورم پس نمیخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام لیلا جونم   خوبی  گل پسری خوبه😍😍😍😍 مرسی عزیزدلم دعا کن برام نی نیموسالم بغل کنم

فداااات عزیزم، خوبیم شکر. چشم عزیزم برا تو و نی نی نازت آیه الکرسی و چهارقل میخونم ❤️❤️❤️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم باید آی وی اف کنم  واس همین دنبال کسانی هستم ک ای وی اف کردن و راضین و بگن عوارضی نداره ب ...

شاید من دیوونه باشم

ولی اگه همه عوارض دنیارو هم میگفتن آی وی اف داره برای رسیدن به هدفم و بچه دار شدن انجام میدادم

ماها هممون هم پی همه چی رو با مصرف این همه دارو به تنمون مالیدیم

اگه واقعا دلت میخواد بچه دار بشی کفش اهنین بپوش 😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم باید آی وی اف کنم  واس همین دنبال کسانی هستم ک ای وی اف کردن و راضین و بگن عوارضی نداره ب ...

ببین عزیزم برو یه سر مراکز ناباروری بزن ببین چه خبره و روزی چندتا ای وی اف انجام میشه مطمن باش یه درصدم احتمال مشکل و دردسر بود کسی انجام نمیداد اینم مثل خیلی مریضی های دیگه س دیگه باید بری دنبالش درمان بشه به واسطه این درمان ها ممکنه یه سری عوارضم وجود داشته باشه اما فک نمیکنم به اون بزرگی باشه که شما اینقد نگرانی اگه واقعا تصمیم داری ای وی اف کنی ترس و بزار کنار دل و بزن به دریا ایشاالله بهترینا برات رقم بخوره و نتیجه بگیری به این فکر کن و مثبت فکر کن همه ما بخاطر مادرشدن و پدرشدن شوهرامون این همه سختی رو میکشیم حتما ارزششو داره

شاید من دیوونه باشم ولی اگه همه عوارض دنیارو هم میگفتن آی وی اف داره برای رسیدن به هدفم و بچه دار ش ...

عزیزم منم خیلییییی دلم میخواد بچه دار بشم.مسلما آرزوی هرکسیه 

وقتی اینچیزا رو میشنوم میترسم 

میترسم ج نگیرم و ی مریضی هم بهم اضافه شه

چی بگم والا💔😟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یعنی باید قطعش کنیم روزای اول انتقال؟؟ منم قراره پریود شدم برم خراش بده ولی چیزی از قطع کردنش نگفته

طبق دستور دکتر زرنانی بله عزیزم

باید قطع بشه

مامانوسوفی میگفت از ده روز قبل از انتقال باید کم بشه جوری که دو تا سه روز قبل از انتقال کامل قطع بشه

بعد برای بعضی ها دکتر گفته از یک هفته بعد از انتقال دوباره شروع بشه ولی برای مامانو سوفی گفته بوده بعد از مثبت شدن، دوباره شروع کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین عزیزم برو یه سر مراکز ناباروری بزن ببین چه خبره و روزی چندتا ای وی اف انجام میشه مطمن باش یه در ...

ممنونم عزیزم

درست میگین 

برای همین اومدم اینجا تا از شماها بپرسم تا خیالم راحت شه

خیلی دلم بچه میخاد ولی دوس دارم یک مامان پرانرژی و سالم باشم 

ان شاءالله خدا خودش کمکمون کنه

من سه شنبه هفته قبل اننقالم بود امروز لک قهوه ای دیدم میترسم از چیه ؟

چیزی نیست انشاالله لک لانه گزینیه عزیزم😍

زنگ بزن به مرکزتون بگو شاید شیافتو یکی زیاد کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚