2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم اره منظورم واکسن کرونا بود اشتباه نوشتم پس من همون کارای پارسال رو میکنم البته بدمم نمیاد ...

عزیزم مخفی کاری از پزشک اصلا کار خوبی نیست 

هیچ فکر کردی چرا کرونا داره جولان میده؟؟؟!! به خاطر همین انکارهای ما و بی مبالاتی، نمیگم گرفتی یا نه چون معلوم نیست 

هیچ فکر کردی ممکنه یک درصد ناقل بی علامت باشی و به بقیه منتقل کرده باشی؟؟؟ 

حداقل تست PCR میدادی دو دفعه

بابا کرونایی دلتا این حرفا حالیش نیست 

بله عزیزم با حرفات موافقم  چشم عزیزم مطالب پیجش رو میخونم بعد بیا ازم امتحان بگیر😉😉 به نظرم ...

عزیزم کرونا کروناست نوع خطرناکش هم همین دلتاست 

شما هم دلتا داری نترس بدتر نمیگیری به خدا😂😂😂

برو بیمارستان مدائن پیش همین دکتر یوسفی 

معلومه دکتر قبلی هیچی بلد نیست 

خب سوال اول امتحانی شما: پست آخر دکتر یوسفی در مورد فاویپریوایر چی نوشته؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونی مثلا از دوستان که خوردن و + شدن فکر میکنن چون شیر سویا خوردن + شدن.....  درحالی ک ...

دقیقا دقیقا

همین بدبختی رو سر کرونا با خیلیا داریم

طرف میگه من با داروی امام کاظم خوب شدم، بهش میگیم شما همون هم نمی‌خوردی خوب میشدی، درصد زیادی از کرونایی ها خوب میشن هیچ کاری نکنن، درصد کمی کارشون میرسه ICU, 

یه نوزاد زبون بسته رو واسه زردی حجامت گوش میکنن میگن خوب شد، میگیم بابا جان 90 درصد زردی ها نیاز به اقدام خاصی ندارن بدون حجامت خوب میشد، یه درصد کمی هستن باید بستری بشن برای فتوتراپی، اگه اون حجامت کنه کرن ایکتروس میشه

یا به مادر بیچاره دریایی از کاسنی میدن که بچه زردی نگیره، حالا هی آدم بگه به خدا ربطی به تغذیه نداره، شما با این کاسنی دادن مادر رو بیچاره میکنی، باعث میشی خون ریزیش طولانی تر بشه، افسردگی بگیره، شیرش کم بشه، بچه هم قرار باشه زردی بگیره میگیره، پیش گیری نداره به قرآن 

نگرانی و بدی این توصیه ها اینه که گاهی تداخل ایجاد می‌کنن مثل شیرسویا

گاهی باعث میشن فرد دیر مراجعه کنه مثل زردی نوزاد و کرونا

وای خدا میبینی هر دکتر یه چیزی میگه!  من دیروز واکسن زدم! خدا خیر کنه  من سرکارم میرم فک ...

نازنین جون خوب کاری کردی، ان شالله به امید خدا مثبت که شدی برای دوز دومت حتما از دکتر سوال کن

بالاخره جواب کراس مچ اومد. 10/4 شده     . چرا اخه؟ اسفند آپکام 26/8 بود. @زینبی_بابا ...

عزیزم نترس ،پیش ایمونولوژیست رفتی؟ 

فاکتورهای ایمنی تغییر میکنن 

همه چی راه حل داره 

حالا شاید بهت سرم ivig دادن نه لنفوسیت تراپی 

اسم دکترهای خوبش رو میگید؟ ارولوژی زنان جنین شناس 

اسم اورولوژیست همسرم محرابی بود

خیلی کارش رو قبول ندارم چون به خاطر عمل واریکوسل درمان ما رو دو سال تاخیر انداخت آخرش هم تغییر نکرد

که رفتیم اینداکشن و iui و میکرو

دکتر زنانم مژگان هاشمی فشارکی

جنین شناسم اسمشو نمی دونم ولی یک خانم پر انرژی و تواناست...خوبیش هم اینه ک سر انتقال مرد نمیاد برای جنین ها

چرا بی انصاف؟ برای من که از شهرستان میرم انقدر باهام راه اومدن که الان پشیمونم چرا بار اول رفتم خصوص ...

برای رویش هم تو بخش سونو چند نفر رو صدا می کنن ک تا شلوار سونو ها بپوشن بقیه رو سونو کنن

بر حسب شرایطی ک ماما توضیح داده شرایط رو بررسی می کنن و سریع میرن بعدی

اگه این کارو نکنن ک تا 10 ساعت باید واستیم

سلام

دوستانی که سیلدنافیل واژینال استفاده کردین 

مابقی قرص دفع یا جذب میشه بالاخره؟!

من الان مدتیه دارم استفاده می کنم، ولی هنوز در داخل به سر می برند. نگرانم که عفونت نگیرم!؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام یه سوال دارم 

دومین پریود بعد از انتقال فرش منفی با تاخیر هستش؟

من 5 مرداد انتقالم بود 19 مرداد بتا2منفی شدم و داروهامو قطع کردم و 20 مرداد پریود شدید شدم تا ده روز و 4 روز بعدش یعنی4 شهریور لک قهوه ای داشتم  فک کردم قراره پریود بشم و نشدم و دیروز طبق دوره هام باید پریود میشدم که نشدم البته حالت های پریودی رو دارم اما هنوز نشدم، این طبیعیه،پریود دوم با تاخیر بیاد؟و لازمه پریود اومد برم سونو و چکاپ بشم،چون میخوام پریود بعدی دوباره پانکچر بشم  و وارد سیکل بشم

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم.زنگ زدم برای ۳۱شهریور وقت گرفتم.فقط یکم تو دوراهی گیر کردم هر کی میتونه کمک کنه.فرق مرکز ...

من فقط تا حالا رویش رفتم

ب نظرم برو چند جا رو شما ببین 

شاید بر حسب شرایط من اونجا خوب بوده و زود نتیجه گرفتم

برو چندجا پرونده تشکیل بده از اونایی ک میان هم یک پرس و جو بکن بعد کلی هزینه کن

ان شاالله به سلامتی آره پنج شنبه میرم من حداقل نیم ساعت ولی خب بعد ۴۵ دقیقه با اینکه درازکشیدم میر ...

انشالله به سلامتی باشه عزیزم یه دلم میگه هفته دیگه سمت خودمون یه سونوی شکمی برم

برای منم میریزه بیرون نمیدونم باید چیکارکرد

فرزی جون از مامان سوفی خبر داری؟ آخرین بار تاپیک بودن دیدم خدا رو شکر مثبت شده بود

هفته ی ششم رو تموم کرده بود که متاسفانه قلب جنینش ایستاد😢 برای بقایای جنینش هیسترو شد

بعد از هیسترو یه بار اینجا پیام گذاشت حال روحیش خوب نبود و گفت با قرص خواب و آرامبخش خوبم

انشالله همین روزا دلش شاد بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای خدا میبینی هر دکتر یه چیزی میگه!  من دیروز واکسن زدم! خدا خیر کنه  من سرکارم میرم فک ...

آره منم لایو دکتر نصر رو گوش دادم گفت توی هر مرحله ای هستید بزنید

کار درستی کردی وقتی سرکار میری باید بزنی

نگران نباش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستانی که سیلدنافیل واژینال استفاده کردین  مابقی قرص دفع یا جذب میشه بالاخره؟! من الان ...

سلام عزیزم من روز اول گذاشتم فکر کنم کم زدم تو همش ریخت بیرون ولی الان نه هیچی بیرون نمیاد فکر کنم نباید بیرون بیاد درستشم اینه