2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
عزیزم من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم.اومدم این تاپیک چون سوالم مربوط ب این تاپیکِ منم چون نگران ب ...

شما بنا رو بذار رو بدترین عوارض دوست نداری نرو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم ۱۲هفته ۵روز میرم 

بسلامتی عزیزم ایشالله همه چی عالیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر برات بمونن و سالم بغل بگیری انشالله منم دوس دارم دوقلو باردار بشم چند تا انتقال دادن بهتو ...

سه تا یکیش ضعیف بود کلا بهش امیدی نداشت دکتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم منم انتقال دادم ولی هیچ کس بهم نگفت باید پردنیزلون رو قطع کنم و بع  از مثبت شدن بخور ...

عزیزم روال کار دکترا متفاوته.... 

احتمالا دکتر تو این مدلی تجویز کرده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظرت برم رویان یا بیمارستان شریعتی؟خصوصی ک نمیتونم برم فعلا.میتونی بگی سرجمع برای رویش الان چقدر هز ...

والا نمیدونم عزیزم

خوب شریعتی ارزونه ولی دوستمون گفت انگار خیلی دکتراش خوب نیست

یکی از آشناها رفته بود راضی بود من نمیدونم دقیق

من برای رویش

7 تومان پانکچر

پول فریز حدود 4 و نیم برای 30 تا جنین بقیه حدود دو تومان بودن 

هزینه انتقال 2و ششصد 

هر سری سونو 59 هزار تومان

اما خوب من داروهام رو همه خارجی گرفتم و کلا 6 تومان پول دو تا آمپولم شد شما میتونی ایرانی بگیری

آزمایش کرونا و آزمایشا  و اینا ک برای همه مراکز یکیه هزینه ش

شما بنا رو بذار رو بدترین عوارض دوست نداری نرو

عزیزم فلا شرایطم اینه

هیشکی دوست نداره بره مراحل آی وی اف و...بحث دوس داشتن نداشتن نیست

منم سوال برام پیش اومده بود و نگران بودم ک حل شد خداروشکر و دوستان آگاهانه و با آرامش جوابم رو دادن😊

و مرسی از شما

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دوستان منم چند روز دیگه میرم دکتر و این ماه تخمک کشی میکنه،دل تو دلم نیس همش فکر میکنم هایپر بشم بای ...

عزیزم ذخیره تخمدانت چند بوده؟ 

پلی کیستیک هستی؟ 

تنبلی تخمدان داری؟ 

همه که هایپر نمیشن..... 

ضمنا هایپر شدن بد نیست کلا برای تعداد فولی بالای 14-15 میگن هایپری..... 

مهم اینه عوارضش گریبانگیرت نشه..... 

اونم از الان سعی کن رژیم پر پروتئین داشته باشی..... 

آب زیاد بخوری..... 

روزی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز بخور..... 

اینا رو کیفیت تخمک هم موثرن..... 

اگه ریسک هایپری بود از روز تحریک تخمدان تعداد سفیده هارو بیشتر میکنی..... 

کار خاص دیگه نیاز نیست..... 

تغذیه هم همونطور که دکترت گفته همون روال عادی که بدنت بهش عادت داره بهترینه.... 

فقط سالم و مقوی باشه و مناسب طبعت.....

لطفا از کسی هم تقلید نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من هم نگفتند که قطع کنم، گفتند باید ادامه بدم.  یعنی پردنی مانع لانه گزینی میشه؟

عزیزم بعضی دکترا قطع میکنن بعضیا قطع نمیکنن..... 

هر دو مدل هم هم + داشتیم هم متقی..... 

اناجون ببخش مزاحمت شدم عزيزم  من ٢٩ هفتم روزي سه چهاربار انقباض دارم بدون درد ولي منظم ني ...

عزیزم منم داشتم حتی اواخر ایزوکسوپرین رو ۴ تام کرد برام..... 

اگه تایم انقباضت طولانی نیست فکر نکنم مشکلی باشه.... 

اگه نگرانت میکنه نهایت میری یه ان اس تی..... 

اینجا جواب تازه وارد هارو نمیدن؟؟؟ فقط اونایی ک همدیگرو می‌شناسن ج میدن😔😔

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست..... 

تعداد پیغام‌ها زیاده.....

مثلا من الان دو یه ساعته دارم جواب میدم بیست صفحه پیغام نخونده بود تازه رسیدم به پست شما..... 

من چون اگه بتونم همه پیغام‌ها و میخونم اما خیلیا فقط پيغامهايي رو میخونن که براشون ریپلای شده با اسمشون رو صدا زده باشن..... 

چون همه که همه پیغام‌ها و نمیبینن...... 

اینجا هر کسی بتونه بهت کمک کنه مطمئن باش دریغ نمیکنه..... 

اگه جواب سوالا رو من ندادم ممنون میشم مجدد بپرسی یا شاید از قلم افتاده یا کلا جوابش رو نمیدونستم.... 

مرسی عزیزم بابت توضیحات کاملت ن عزیزم از ۳۵تا تخمک من ۲۳تا بالغ بودن.

پس عزیزم اگه از ۲۳ تا تخمک ۴ تا جنین داشتین حتما یا اسپرم اوضاع خوبی نداشته یا تخمک..... 

به نظرم یه مشورتی با جنین شناس بکن لااقل عیار دستت بیاد مشکل از کجاست..... 

والا نمیدونم عزیزم خوب شریعتی ارزونه ولی دوستمون گفت انگار خیلی دکتراش خوب نیست یکی از آشناها رفته ...

اها ممنون از توضیحت عزیزم

پس pco بودی و داروی خوبم مصرف کردی گلم

میگم نمیدونی ذخیره ات چند بود گلم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
والا من که اون زمان داشتم پرد و قبل انتقال برام قطع کردن.....  خراش هم داشتم اما سه ماه قبل ان ...

مرسی عزیزم

واقعا درست میگی نظر دکترا هم همینه

به خودم دکتر گفت تنها مشکلتون ضعیف بودن اسپرمه

و ذهنت رودرگیر ایمنی و... نکن

بهم گفت همین الان بریم دم میدون شاه اصفهان از همه ی خانومایی که چند تا بچه قد و نیم قد دستشون هست تست بگیریم همه آپکاشون پایینه

منم دقیقا تو انتقال قبلیم متوجه شدم آرامش و نداشتن استرس نقش مهمی داره. انتقال قبل حسابی خودمو باخته بودم گریه میکردم ان شالله اینبار روزای انتقال رو بهتر میگذرونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها مثلا من از روی تخت انتقال ک بلند شدم بیام لباس زیر و کفشامو شلوارمو پام کنم فکر میکردم اگر خم ...

نه عزیزم..... 

اصلا اینطوری نیست..... 

جنین رو وقتی انتقال میدون تصور کن انگار کنجد رو تو ظرف عسل میندازن..... 

مگه به این راحتی جابجا میشه؟؟؟؟ 

خیالت راحت باشه...... 

اینطوری بود که هیچ کس باردار نمیشد.....