2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
خانمای عزیز من تو دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنین شبکه بهداشت گفته برم واکسن سینوفارم بزنم مخصوصا که ...

عزیزم والا من نظری ندارم به نظرم با دکترت مشورت کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق دستور دکتر زرنانی بله عزیزم باید قطع بشه مامانوسوفی میگفت از ده روز قبل از انتقال باید کم بشه ...

سلام عزیزم منم انتقال دادم ولی هیچ کس بهم نگفت باید پردنیزلون رو قطع کنم و بع  از مثبت شدن بخورم. حتی مرکزی که انتقال دادم هم تو لیست داروهام نوشت. حالا چیکار کنم؟ ممکنه کلا مانع مثبت شدن انتقال شده یاشه؟ سرم اینترالیپید و آمپول فیلگراسیم هم زده بودم. 🤦‍♀️🤦‍♀️ من نمیدونستم باید پردنیزلون رو قطع کنم

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
حالم بد شد خیلی  وااای توورو خدااا نزنین بیبی بزارین روز آزمایش منم نا امید شششدم خداااا خیل ...

چرا ناامید شدی؟! خدا مصلحت همه ما رو بهتر میدونه..ان شااله شما به سلامتی  مثبت میشی و من هم واقعا از صمیم قلبم دلم برات شاد میشه❤

واسه بیبی زدن من هم زود نبود، فقط خدا مصلحت ندید. ان شااله خدا به شرط عافیت حتما دل من رو هم شاد میکنه. خودش می دونه این تنها شانس من بود و دیگه نمیتونم برم واسه میکرو😔

ن گلم بیشتر ترس و استرس هست ناراحتی نیست هر روز می‌بینید چقدر همه با گریه و استرس حرف میزنن...  ...

خدا ب هممون کمک کنه و بتونیم باردارشیم💙

خیلی سخته💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم.اومدم این تاپیک چون سوالم مربوط ب این تاپیکِ منم چون نگران ب ...

عزیزم تمام داروهایی که تو سیکل هامون استفاده میشن هورمونی هستند و قطعا عوارض دارن، تو مرکز ما که قبل شروع سیکل امضا ازمون گرفتن، متنی بود که در اون نوشته بود داروها دارای عوارض هستند ولی تحقیقات کامل و گسترده در این زمینه وجود نداره که این داروها  باعث سرطان در اینده میشن،

در زمینه سرطان سینه من متن های زیادی خوندم که این داروها صرفا نمیتونن باعث سرطان بشن، مگر اینکه شما خودت مستعد باشی، مثلا زمینه ارثی داشته باشی و این داروها تحریک کننده باشن 

ولی همه ما چاره ای نداشتیم جز اومدن تو این مسیر

از نظر من ریسک فاکتورهایی مثل استرس، چاقی، سیگار و الکل و حتی الودگی هوا بیشتر سرطان زا هست، همه چی عوارض داره، اگر خیلی نگرانی قبل شروع سیکلت چکاب کامل انجام بده، یک مقدار خیالت راحت تر میشه ان شالله☺️

من صدری میرم تو خواجه عبدالله عالیه جنسیتم بهم گفت تو ۱۲ و ۲ روز ۵۰۰خورده ای شد یه قل

منم ۱۲هفته ۵روز میرم 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام بچه ها من تو۶ هفته ام چند روزه که صبح حالت تهوع داشتم تو طول روز هم داشتم امروز کلا قطع شده خط ...

سلام عزیزم..... 

نه چرا خطرناک باشه..... 

نگران نباش.... 

اتفاقا خوبه که نداشته باشی.... 

فشار کمتری بهت میاد..... 

من خودمم فقط حالت تهوع داشتم..... 

از 5-6 تا 7-8 هفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم منم انتقال دادم ولی هیچ کس بهم نگفت باید پردنیزلون رو قطع کنم و بع  از مثبت شدن بخور ...

نه عزیزم من قطع نکردم مشکلی هم پیش نیومد

الان هم دوقلو باردارم

نگران نشو

سرم اینترالیپید هم زدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
حالم بد شد خیلی  وااای توورو خدااا نزنین بیبی بزارین روز آزمایش منم نا امید شششدم خداااا خیل ...

نگار جون یه نگاه به همین جمع بکن! یکی مثبت میشه یکی توی همون روز منفی، یکی چندبار انتقال میده و باز منفی میشه یکی با انتقال اول مثبت میشه. پس اصلا ناامید نباش.

فقط خدا باید مصلحت ببینه. ان شااله که شما به سلامتی مثبت میشی عزیزم.

سلام منم بعضی روزا دارم بعضی روزا ندارم  مگه هر روز باید علایم باشه؟

نه بابا قرا. نیست هر روز داشته باشیم..... 

من خودم که چند تیکه سیرابی میخوردم تا یه هفته کلا نداشتم.... 

اصلا با این چیزا به خودتون استرس ندین..... 

دوستان منم چند روز دیگه میرم دکتر و این ماه تخمک کشی میکنه،دل تو دلم نیس همش فکر میکنم هایپر بشم باید چقد صبر بکنم تا انتقال یا نشم چند روز بعدش انتقال میدن

و اینکه در مورد تغذیه هیچ کاری نمیکنم چون هرکسی یه حرفی میگه و سردرگم میشم😔😔

دکترمم گفت مثل همیشه ادامه بده تغذیه رو اما خب  نمیتونه بی تاثیر باشه

امسال میکوبم 
عزیزم تمام داروهایی که تو سیکل هامون استفاده میشن هورمونی هستند و قطعا عوارض دارن، تو مرکز ما که قبل ...

خیلی ممنون ازتون ک کامل توضیح دادین گلم💜

ضررهاش اگ ریزش مو و پوست و چاقی باشِ بجون میخرم 

دعام کنین ک خدا راحت تر بهم بچه بده و کارم ب ای وی اف نکشه .چن تا از پست های بچه هارو ک خوندم دیدم برای من خیلی سخته منی ک نمیدونم قرص های معمولی برای چی استفاده میشه

برای همتون صلوات میفرستم ان شاءالله با انتقال اول جوابتون مثبت باشه و همه مامان بشین💚

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چرا ناامید شدی؟! خدا مصلحت همه ما رو بهتر میدونه..ان شااله شما به سلامتی  مثبت میشی و من هم واق ...

ای خدا 

جز دعا کاری بر نمیاد ازم اونم اگه لایق باشم😔

خداوند دلتو شاد کنه 

مرسی ازت عزیزم🙏🙏💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...