2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم بی بی نزدی؟

روز دهم زدم مارکش یادم نیس منفی بود. به خودم امیدواری دادم شاید چون جنین هام سه روزه بودن زود بوده دیگه نزدم

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
فدات شم عزیزم  مرسی از اینهمه مهربونی💋💋💋❤️❤️❤️ باران جون علائمت چی بود عزیزم؟!

من اصلا علائمی نداشتم. فقط شکمم یه کمی نفخ کرده که این حالت رو همیشه  قبل پری داشتم.

امروز هم احساس میکنم ( ببخشید که میگم ) واژنم از داخل باز شده، همیشه قبل پری این حالت رو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز دهم زدم مارکش یادم نیس منفی بود. به خودم امیدواری دادم شاید چون جنین هام سه روزه بودن زود بوده د ...

اره گلم من روز ده زدم‌منفی بود

امروز دوازدهمم بود و غروب زدم بازم منفی شد

دیگه امیدی ندارم

انشالله که شما ازمایشت مثبت بشه گلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
توروخدا کمککک من میگرنم عود کرده  چه قرصی میتونم بخورم از دیشب حالم بده دارم میمیرم از درد تما ...

عزیزم من خودم تا ماه چهار سردردهای میگرنی داشتم اما اصلا دارو نخوردم..... 

میدونم سخته اما من تحمل کردم..... 

درسته میگن استامینوفن ساده بخورین اما چون احتمال بیش‌فعالی رو بالا میبره من نخوردم و تحمل کردم..... 

ببین عزیزم دو تا کارو امتحان کن..... 

من خودم کیسه یخ میذاشتم پس گردنم تسکین میداد..... 

چشامو می‌بستم و روی شقیقه ها و پس گردنم کیسه یخ میذاشتم..... 

اما نمیگم برا شمام خوبه چون برعکسش دیدم.... 

مثلا گرم گردن براش خوب بوده.... 

مثلا پیشونی رو خیس کرده و زنجفیل مالیده و خوب شده..... 

باید تست کنی ببینی کدوم تسکین میده دیگه قلق دستت میاد جی برا تو خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مــن میگرنم شدید شده بود روز اول بعد انتقــال بعد کیسه ژل رو می ذاشتم فریزر یه لایه پارچه روش میذاش ...

برا منم دقیقا این روش جواب میداد.... 

برا بعضیا دیدم گرم کردن خوب بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به عوارض باشه که استامینوفن هم عوارض داره.....  من خودم یه بار پانکچر شدم.....  عز ...

مرسی عزیزم.بله درست میگین

دعام کن ک بدون ای وی اف بتونم طبیعی باردارشم

اگ خدایی نکرده ای وی افی شدم .حتمن میام اینجا و از تجربیات شما دوستان استفاده میکنم💜

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دوستان من الان دو ماهه فرتیل اید میخورم و از روز بیست پریود هم استادیول حالا شنبه روز دوم پ میخوام ب ...

عزیزم خوب اگه روز دوم پری رسیدی دیگه چند بار سونو میشی داروهای تحریک تخمدان میگیری و بر اساس اون روز پانکچر تعیین میشه..... 

من خودم یه بار پانکچر شدم روز 12-13-16 سیکل..... 

یعنی برا من که یه نفرم سه روز متفاوت بوده پانکچرام...... 

پس باید بدونی روز دقیق نمیشه گفت شما حدودای 15 در نظر بگیر حالا بسته به پاسخ بدنت بالا پایین میشه..... 

روز 25 سیکل هم من یادمه پانکچر داشتیم.... 

سلام دوستان من غربارگری اول انجام دادم سونو خوب ولی ازمایش خون ریسک زده دکتر گفته سلفری انجام بده کس ...

عزیزم من خودم ریسکم نداشتم اما به خاطر سنم دکتر سلفری نوشت و انجام دادم..... 

به نظرم انجام بده خیالت راحتتره..... 

عزیزم خوب اگه روز دوم پری رسیدی دیگه چند بار سونو میشی داروهای تحریک تخمدان میگیری و بر اساس اون روز ...

باشه ممنون ک جواب دادین،راستی چند روز بعد پانکراس انتقال هست؟؟

امسال میکوبم