2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
واقعا؟ آخه میگن آمپول های هورمونی و قرص و ...بالاخره یجایی عوارضشو نشون میده بعده چن سال.یکی سرطان ...

ببین اینجا همه آی وی افی هستیم لطفا حرفای ناامید کننده نزن حتی اگه قراره سرطان بگیریم بهتره ندونیم شمام از دکترت تحقیق کن روحیه همه به اندازه کافی خراب میشه بعد منفی شدن درد رو درد بقیه نذاریم🙏🏼🙏🏼🙏🏼

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واقعا؟ آخه میگن آمپول های هورمونی و قرص و ...بالاخره یجایی عوارضشو نشون میده بعده چن سال.یکی سرطان ...

توروخدا نگید اینارو همینجوریش بدبختی داریم ما

استرس اینم اضافه شه😭😭😭😭

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون من هایپر شدم شاید کیفیت تخمک پایین بوده یا شاید از اسپرم بوده.البته من میگم از ازمایشگاه های سطح ...

عزیزم هایپر شدن نمیتونه دلیل کیفیت پایین باشه..... 

علتش با نظرم تحریک بی رویه و بدون کنترل بوده..... 

به جای اینکه آنقدر تحریک تخمدان صورت بگیره احتمالا بدون تقویت تخمدان‌ها بوده،.... 

عزیزم هایپر شدن چیز بدی نیست..... 

وقتی 14-15 تا بیشتر فولیکول تحریک شده داشته باشی یعنی هایپر شدی اما با مدیریت بهتر هورمونات هم میتونن اکثریت فولیکول‌های دارای تخمک خوب و بالغ باشن هم اینکه اصلا عوارض هایپری رو تجربه نکنی..... 

شما متاسفانه این طور که من حدس می‌زنم هم تخمک خوب نداشتی هم درگیر عوارض هایپری شدی..... 

مثلا لاله جون یادمه هایپر شد اما اکثر تخمکات جنین شدن و فرش هم انتقال داد و عوارض هایپری هم سراغش نیومد..... 

به نظرم سیکلت خوب مدیریت نشده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کاریوتاپ از نظر کروموزومی بررسی میکنه....  دی اف آی اسپرم هم رو نمونه اسپرم و میزان شکست ...

کاریو تایپ نفری ۹۵۰

ایمنی نزدیک ۲

انعقادی ۲۶۰۰

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من نمیدونستم نباید گرمی بخورم دفعه اول هر دقیقه خرما میخوردم دفعه دوم هم گوشت گوسفند 

عزیزم اینا چه ربطی به منفی شدن داره..... 

من تا ماه سوم بارداریم یکسره گرمی خوردم چون طبعم سرد بود و برای حفظ تعادل باید گرمی میخوردم..... 

من که کلا تو کل بارداریم هم خرما خوردم هم گوشت گوسفند..... 

این جمله که میگن قبل انتقال فقط گرمی بعد انتقال فقط سردی بخورین رو بندازین دور..... 

هر کسی تغذیش باید متناسب طبع باشه..... 

مثلا کسی که طبعش گرمه قبل انتقال گرمی زیاد براش خوب نیست مثلا.... 

مثلا من همین اشتباه رو سر همسرم کردم..... 

همه میگفتن گرمی برای اسپرم خوبه منم تا دلت بخواد به همسر گرمی دادن زدم اسپرم رو داغون کردم چون بنده خدا طبعش گرم بود و گرمی زیادم که بهش دادم کلا اوضاع اسپرم رو خراب کرد.... 

پس خواهشا بدون بررسی شرایط خودتون  از کسی تقلید نکنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ربطی به هایپر شدن نداره عزیزم. مگه نمیگی اسپرم همسرت مشکلی نداره دیگه نهایت ۱۰ تاش واسه اسپرم خراب ب ...

عزیزم دوستمون به نظرم من تعداد فولیکول رو با تخمک اشتباه میگیره.... 

احتمالا چون تخمدانش زیادی تحریک شده عملا تخمک باکیفیت و بالغ نتونستن بگیرن.... 

من خیلی استرس داشتم حتی اعصاب خوردی هم برای خودم میتراشیدم ۷۰درصد باردارنشدنم رو از این میدونم ک ارا ...

عزیزم اینایی که گفتی به نظرم نمیتونم علت منفی شدن باشه..... 

خیلیا پله بالا پایین کردن.... 

برا نگرفتم چند تا عامل مهم هست.... 

یا جنین مشکل داره

یا رحم جنین رو قبول نمیکنه.... 

یا خونرسانی مشکل داره.... 

اینا فاکتورهای مهمن.... 

وگرنه بقیه پارامترها تاثیر چندانی ندارن..... 

من دوهفته دیگه باید یه سری آزمایش بدم برم سونو داپلر شمافکرکنم پس فردا میری انشالله شمابعداز شیاف ...

عزیزم چه آزمایشهایی میدی؟ منم تو فکرم که برم سلفری خصوصی انجام بدم هم سونوگرافی میکنن و هم سلامت و جنسیت جنین رو بهم میگن. 

و خدایی که در این نزدیکیست
ببین اینجا همه آی وی افی هستیم لطفا حرفای ناامید کننده نزن حتی اگه قراره سرطان بگیریم بهتره ندونیم ش ...

عزیزم من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم.اومدم این تاپیک چون سوالم مربوط ب این تاپیکِ

منم چون نگران بودم سوالمو پرسیدم و خواستم تجربه های دیگران رو ببینم و بهم دلگرمی بدن 

ملومه دکترا حرف خودشونو میزنن .باید از کسانی پرسید ک این راه رو رفتن

ب هرحال اگ با پستم کسی رو ناراحت یا نگران میکنم عذر میخام🌹

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
توروخدا نگید اینارو همینجوریش بدبختی داریم ما استرس اینم اضافه شه😭😭😭😭

ببخش عزیزم❤

قصدم ناراحتیه کسی نبود

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یا خداااااااااااااا اینا دیگه چه موجودات عجیبی هستن  راست میگی نباید دلسوزی الکی بکنم متاسفان ...

عزیزم واقعا خارق العاده ن این وروجکا... 

یکی از دوستام رو بحث هوش مصنوعی کار میکنه بهم میگفت دو تا زنده شو داری ببین چه معجزه هایی هستن اینا..... 

یعنی قشنگ میتونی فرایند یادگیری رو با این وروجکها لمس کنی..... 

تزی هستن برا خودشون.....

سلام خانوما شما نمیدونید دلیل بارداری پوچ چیه ؟ و با ای وی اف هم امکانش هست؟

عزیزم خوب تا جایی که من میدونم دقیق نمیشه گفت..... 

یا خود جنین نتونسته رشد کنه..... 

یا بدن مانع رشد شد یا خونرسانی مشکل داشته..... 

بله عزیزم تو آی وی اف هم بارداری پوچ داریم..... 

سلام خانوما  من آمپول پروژسترون مصرف میکنم جاش کبود شده و ورم کرده  کمپرس سرد بزارم یا گ ...

عزیزم کمپرس سرد معمولا ۲۴ ساعت اول از یقه اما گرم بعد ۲۴ ساعت.... 

فقط اون سمت یه چند روز نزن بذار خوب بشه.... 

سلام زینبی جون تو رو خدا جوابمو بده دخترم شدید کولیک داره .حس میکنم زور میزنه بدنش قرمز میشه و خودشو ...

عزیزم والا من برا بچه هام پدی لاکت و کولیکز میدادم..... 

البته به تجویز دکترشون....