2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست

خیلی دوست دارم بچه ها بیان از احوالاتشون توی استراحت بگن من کل ۱۵ روزو استراحت مطلق کردم استرس شدید داشتم کل ۱۵ روز حموم نرفتم ندونسته گرمی جات زیاد خوردم.من خودم بنظرم خراب کردم مخصوصا با استرس هام.فکر کن کل ۱۵روز گوشی دستم نگرفتم نمیدونم تاثیر داشت یا نه.من ک گ سرگرمیمو بنظرم کم کردم با این کار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دوست دارم بچه ها بیان از احوالاتشون توی استراحت بگن من کل ۱۵ روزو استراحت مطلق کردم استرس شدید ...

عزیزم اصلا به این چیزا نیست اگه خدا بخواد همه چی تمومه. گرمیجات مثلا میشه بگی چیا خوردی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درسته عزیزم من قبلا با شما هم مشورت کردم.خودم‌موندم چیکاز کنیم.دکتر اطرج میگه اگر اون‌بسته جنین قبل ...

لایو چند شب پیش دکتر نصر رو شنیدم میگفت: درمورد مسئله ای مثل این مورد که بعد از انتقال، به هیچ عنوان نیاز به استراحت نیست تحقیقات و شواهد کامله و هیچ تردیدی روی درست بودن این مورد نیست. در واقع به این تحقیقات چون کاملن و بعیده تغییر کنن تحقیقات گرید آ میگن.

ولی در رابطه با موردی مثل تأثیر دی اف آی بالا روی سقط جنین، تحقیقات گرید آ نیست بلکه گرید دی هستن یعنی شواهد و تحقیقات در این زمینه خیلی خیلی کمه. بنابراین اعتبار بالایی ندارن. با تحقیقات جدید ممکنه خلاف این ثابت بشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چون من هایپر شدم شاید کیفیت تخمک پایین بوده یا شاید از اسپرم بوده.البته من میگم از ازمایشگاه های سطح ...

ربطی به هایپر شدن نداره عزیزم. مگه نمیگی اسپرم همسرت مشکلی نداره دیگه نهایت ۱۰ تاش واسه اسپرم خراب بشه ۱۰ تاشم تخمک بی کیفیت حداقل ۱۰تاش میتونست بمونه صد در صد از همون مرکزه مهدیه افتضاحه دیگه گذشته ولی حتما آزمایشای ایمنی انعقادی رو بده. از جنین شناس میپرسیدی چرا ۳۰ تا تخمکت از بین رفته خیلی حیف بوده

من نمیدونستم نباید گرمی بخورم دفعه اول هر دقیقه خرما میخوردم دفعه دوم هم گوشت گوسفند 

اصلا ربطی نداره من از چندتا دکتر پرسیدم گفتن همه چی میتونید بخورید جز چیزای قاعده آور همین خرما و گوشت موردی نداشته

کجا برم ک هم ارزون باشه هم خوب باشه ب نظرت تو تهران ؟

بنظر من رویان

هزینه هاش از همه ی مراکز کمتره

حتی از مرکز ناباروری اصفهان

توی کارشون هم خیلی دقیقن و با جون و دل کار میکنن

جنین شناسیه خوب و قابل اعتمادی داره

فقط روش انتقال جنینشون بدون سونو و با توجه به عمق رحم هست

درصورتی که مقالات زیادی در رابطه با این وجود داره که انتقال به روش سونو بین ده تا پونزده درصد، شانس موفقیت رو بیشتر میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چون من هایپر شدم شاید کیفیت تخمک پایین بوده یا شاید از اسپرم بوده.البته من میگم از ازمایشگاه های سطح ...

بله دقیقا

بخاطر تعداد بالای تخمک و ازمایشگاه جنین شناسی بوده

اصلا ربطی نداره من از چندتا دکتر پرسیدم گفتن همه چی میتونید بخورید جز چیزای قاعده آور همین خرما و گو ...

من خیلی استرس داشتم حتی اعصاب خوردی هم برای خودم میتراشیدم ۷۰درصد باردارنشدنم رو از این میدونم ک ارامش نداشتم.و این ک بعد دو تا انتقال از تهران اومدم تا ورامین یعنی یک ساعت سوار ماشین بودم و خونم طبقه دومه ۱۲تا پله رفتم بالا نمیدونم مقصر چیه

بنظر من رویان هزینه هاش از همه ی مراکز کمتره حتی از مرکز ناباروری اصفهان توی کارشون هم خیلی دقیقن ...

منم موافقم رویان خیلی آمار مثبتش بیشتر از ابن سیناس توی این تاپیک خودمون. 

ولی میگم فرزی جون اخه خیلی دکترای خوب و ماهری داریم که بدونه سونو انتقال میدن به نظرم اینم هنوز ثابت نشده الکی استرس نگیریم.