2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
بچه ها چند روز بعد پانکچر پریود اتفاق میوفته ؟؟؟ من هفته پیش چهارشنبه پانکچر کردم گفتن ممکنه زود پری ...

من اگه اشتباه نکنم 9 روز بعد پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چند روز بعد پانکچر پریود اتفاق میوفته ؟؟؟ من هفته پیش چهارشنبه پانکچر کردم گفتن ممکنه زود پری ...

ممکنه بعد پانکچر عقب جلو بشی

من بعد 4 روز دو روز لکه بینی داشتم

باز بعد ده روز خونریزی شدید افتادم

روز دهم که خیلی زوده 

نه دیگه جنینم هم پنج روزه بوده میشه ۱۵روز 

الان بتام زیر ۲ بود خوب مسلمه منفیه حالا سه روز دیگه هم میرفتم فرقی نمی کرد ولی روتین اینجا کلا روز دهمه حتی برا اونایی که جنین سه روزه هم داشتن روز دهم نوشت فقط مگر انتقال فرش باشه چون هاش سی جی میزنن اونا رو دوازدهم مینوشتن

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
رفتم دکتر چون پریود نشدم گفت هیچ اشکالی نداره بعضیا با امپوله پریود میشن بعضیا نمیشن تا دو سه ماه دی ...

آره عزیزم من از 18باید شروع کنم استرادیول بخورم 31نوبت سونو انتقال دارم ببینم ضخامت چنده و تاریخ انتقال بده انشاءالله. اره میل جنسی رو کم میکنه این امپول 

آره عزیزم من از 18باید شروع کنم استرادیول بخورم 31نوبت سونو انتقال دارم ببینم ضخامت چنده و تاریخ انت ...

خدا رو شکر عزیزم به سلامتی. انشالله که خوش خبر بیای دفعخ بعد. مرسی که گفتی من اصلا دیگه میلی ندارم هیچ کلا. راستی هیسترو هم انجام دادی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
هزینه اش خیلی بالا میشه ؟؟؟؟

عزیزم سال ۹۳ برا هر کدوممون حدود ۳۰0 شده بود آزادش.... 

الان رو نمیدونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون .ممنون که با حرفات ارومم میکنی ولی من اینجا دیدم که حتی دوستان با جنین سه روزه روز ۹ بی بی ...

عزیزم خوب اولا ممکنه بیشتر از یکی بوده.... 

بعضیا کلا بتاشون بالاست.... 

ببین مثلا سارا جون بتاش فکر کنم 2000 به بالا بود ولی به قلو.... 

یا مثلا من بتام روز آز ۶۰۰ بود روز ۹ احتمالا بی بی میذاشتم + میشد.... 

برا همین خیلی فکرت رو درگیر نکن.... 

ارزش نداره این همه استرس بدی به خودت.... 

صبر کنی روز آز آز بدی خیلی بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی من دکتر زنان‌ برای مشکل ایمنی که دارم برام روزی نصف پردن ...

عزیزم حتما مشورت کن با دکترت..... 

آنا جون روز 24 موعد ممکنه تخمک گذاری داشته باشه کسی؟ دوستم کیت تخمک گذاری گذاشته دو خطه شده. میگه اص ...

عزیزم من خیلی از کیت سر در نمیارم..... 

نمیدونم کی دو خط میشه.... 

موعد تخمک گذاریم ممکنه تغییر کنه.... 

نه اتفاقا منم خوندم ک نوشته بودن ک شب قبلش غذای چرب بخوری رو نتیجه تاثیر داره و ممکنه کاذب زیاد نشون ...

پس احتمالا خطای آزمایشگاه بوده..... 

فکر رو زیاد درگیر نکن..... 

عدد ذخیرت خوبه.... 

حالا با کم کم و زیاد ارزش نداره فکرت رو درگیر کنی.... 

من بعد مثبت شدن یکی زدم دومی رو یه هفته دیگه باید بزنم،نمیدونم بعد این هم باز باید سرم بزنیم یا نهشم ...

اگه مشکل ایمنی داشته باشی تا پایان ماه سوم اینترالیپید رو هم تجویز میکنند معمولا.

مثلا واسه من اگه خدا مصلحت ببینه و باردار باشم، تا پایان ۱۲ هفته دکترم گفته.