2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
قربونت عزیزم لطف داری،،،  واقعا اون دوران سختو من با کمک شما و دوستان اینجا تونستم پشت سر بزارم ...

فدات عزیزممممم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون که تمام قصر ها و کارخونه های بهشت رو به نام خودش کرده، خوشا به سعادتش 😍😍😍🥰🥰🥰 اصلا خاک ...

عزیزززززممممم اختیار داری اینجا مال تک تک دوستانه منم یه جزء کوچیک این خونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،  راه حلی داری که من بتونم دخترمو به شیشه شیر عادت بدم،  دخترم شیشه هر محتویاتی ...

عزیزم اگه مجبوری شیشه شیر استفاده کنی مثلا بچه های من لونت با سری نچرال رو خوب گرفتن بقیه رو خیلی دوست نداشتن.   

ترای کردی؟ 

عشقا میگم که دکتر زنان برم بگم سونو کنه ضخامته رحممو بگه میگه؟ نمیدونم چه دردیه گرفتم همش استرس این ...

یعنی میخوایی زودتر عیار دستت بیا. ضخامتت چه قدر بالا رفته؟ 

یک دنیا ممنونم ازت آنا جونم که وقت میذارید وباصبوری به سوالامون جواب میدین😘😘 آنا جون میگم اگه دکت ...

عزیزم به نظرم همون روزی که گفتن برو برا سونو زودتر بری خوب احتمال داره هنوز بالا نرفته باشه و بهت استرس الکی بده.... 

نه دیگه جنینم هم پنج روزه بوده میشه ۱۵روز  الان بتام زیر ۲ بود خوب مسلمه منفیه حالا سه روز دیگ ...

قسمت نبود عزیزم انشالله تا انتقال بعدی طبیعی باردارشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره درسته آنا جون ،اصلا دلم نمیاد گریه کنه  نوبت مشاوره گرفتم کمکم کنه، چون هیچ جوره نتونستم ا ...

عزیزم به نظرم درسته تحمل گریه کردن سخته اما بهتره این ور تحمل کنیم چون اینطوری به خودشون بیشتر لطمه وارد میشه.... 

ببین من خودم یه جورایی سعی کردم بچه هام عیار دستشون بیاد که با گریه کردن نمیتونن حرفشون رو به کرسی بنشونن ولی تا میتونن میتونن حرف بزنن و و با حرف زدن قانع کنن.... 

دخترم که اوستای قانع کردن با حرف زدن شده..... 

بذار یه چیزی تعریف کنم..... 

دخترم وقتی عیار دستش اومده یود که گریه کارساز نیست ناقلا شدت گریه رو بالا می‌برد جوری که بالا می‌آورد..... 

چون یکی دو بار هول کردم اوایل دیگه قلق دستش اومده بود میخواست حرفش رو به کرسی بنشونه بالا می‌آورد..... 

یعنی به مدت شده بود ترفندش.....

یه بار که دیدم بالا میخواد بیاره بردمش با هم نشستیم تو حموم بعد گفتم هر چه قدر دوست داری بالا بیار.....

باورت میشه یهویی یه مکث کرد و بر و بر نگام کرد..... 

انگار که نقشش بر آب شده باشه.... 

یکی دو بار بازم تکرار کرد بازم با هم رفتیم نشستیم وسط، حموم.... 

دیگه بعدش ترک کرد..... 

الان کلا آنقدر میره رو مخ و دلیل و منطق میاره که آچ مز میکنه شیطون بلا..... 

بازم بهتر از اینه با کار غیر منطقی بخواد حرفش رو به کرسی بنشونه..... 

مرسی عزیزم از توضیحات کامل و مفیدت❤❤ خدا خیرت بده کلی برات دعا میکنم الهی به هر چی میخای برسی🙏🙏😘 ...

نه عزیزم اگه اشتباه نکنم منظور زینبی جون اینه اگه منفی بود دلیل نمیشه قطعا منفیه ممکنه دیرتر + بشه و بحث ناقل بودنم که دیگه کلا مقولش جداست..... 

تا وقتی علائم نداری و + نشدی نیازی نیست دکتر بری..... 

اما کلا چون احتمالش هست حواست به علائمت باشه.... 

راس میگی من الانم کچلم کردن ووای مادرم اینقد میگه بحواب بخواب تازه گیر داده بود برم خونشون به زور خو ...

نه عزیزم انجیر ضرر نداره اگه شخصا برا تو مضر نباشه.... 

من خودم هر روز خیس میکردم و صبح تا شب میخوردم..... 

با آخر شب خیس میکردم برا روز بعد..... 

راستش عزیزم من یه اشتباه بزرگی کردم وقتی شوهرم تب کرد و احتمال کرونا دادیم شوهرم به زور منو فرستاد خ ...

عزیزم دیگه کاریه که شده..... 

انشالله که ناقل نبودی..... 

حواستون به علائمتون باشه.... 

من دیشب اندازه دوتا بند انگشت جیگر گوسفند خوردم  خیلی ضرر دارع؟

عزیزم نوش جونت اما دیگه نخور..... 

سلام عزیزم یک مشورت از شما و دیگر دوستان میخواستم داشته باشم . با توجه به اینکه دکتری که میرفتم بمن ...

عزیزم شما کلا داروهای سیکل قبلت رو کامل به دکتر میگی و پاسخ بدنت رو.... 

دکتر تشخیص میده که چرا جواب نداده..... 

مثلا من سیکل اولم سینافکت و منوتروپین و گونال داشتم و سیکلم کوتاه با ال دی و از نوع اگونیست بود..... 

اما بدنم خوب جواب نداد به دارو به خاطر سینافکت..... 

چون با قطع سینافکت تخمدانام تازه شروع کردن به خودی نشون دادن..... 

منظورم اینه شما کامل بگو..... 

مثلا اگه من از خودم میگفتم بدنم به گونال جواب نداده دکتر رو به خطا مینداختم در حالی که به سینافکت عملا خوب جواب نداده بود.... 

سلام عزیزم خوبی نی نیا خوبن ایشالله راستی انومالی چند هفته باید بریم؟الان بریم واسه جنسیت معلومه یا ...

18-22 عزیزم باید بری.... 

به سلامتی عزیزم انشالله صحیح و سالم و به شادی بغلش (ون) کنی.... 

قربونت برم مهربون ....مرسي از حوابت......عزيزم من زنگ زدم به بيمارستان ميگه بايد دكترت رضايت بد ...

عزیزم هزینه خاصی نداره فقط یه تانک بهت امانت میدن که بتونی جنینات رو ببری..... 

برا تانک حالا یا ودیعه میگیرن یا چک یا..... 

مثلا اون زمان من یادمه یکی از دوستان یک چک سه میلیونی به عنوان ودیعه گذاشته بود بعد که تانک رو پس داد چکش رو برگردوندن..... 

اینو باید از بیمارستان مبدا بپرسی.....