2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
من که هیچ علائمی ندارم و هیچ دردی ندارم. فقط شکمم بزرگ شده مثل نفخ که همیشه قبل پری این حالت میشه.☹ ...

عزیزدلم اصلا به علائم نیس

من دوروزه تکرر شدید و دل درد و گرفتگی عضلات داشتم ولی بی بی منفی😥

به نظرم علائم ژنتیکه که چجور باشه

انشاالله که بی علائم فندوقت به دلت چسبیده

بی بی چکای اونجا که حساسیتشون بالاست اگر دوست داشتی میتونی استفاده کنی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم خودت یا همسرت بزنین که راحتتره.....  ۴-۵ سانت چپ و راست نافت.....

آنا جون روز 24 موعد ممکنه تخمک گذاری داشته باشه کسی؟ دوستم کیت تخمک گذاری گذاشته دو خطه شده. میگه اصلا درد تخمک گذاری و ترشح هم نداره در حالیکه همیشه 14 موعد تخمک گذاریشه و دردای خیلی شدید پیدا میکنه اون موقع

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربونت...خدا به ههمون صبر عظیم عنایت کنه انشالله.بخدا من ۲۲ سالمه ولی هر کی میبینم میگه ۳۰ سال ...

نکن اینجوری با خودت دختر سنی نداری

من سنم ک کمتر بود ذخیره تخمدانم کم بود 

اونموقع مطب خصوصی میرفتم بهم گفت دکتره ک اصلا تخمک نداری 😔 امیدمو از دست دادم دیگ بیخیال شدم یه بار طبیعی باردار شدم سقط شد همون اولش 

و دیگ دکتر نرفتم چون هر کودوم یچیزی میگفتن 

سال نود و هفت اومدم رویان ک اونجا گفتن مشکلی نداری و دکتر مردان هم به همسرم گفته عجیبه تا الان خانومتون باردار نشده چون من مشکلی تو پروندتون نمیبینم 

ذخیره تخمدانمم گفتن خوبه... 

میخام بهت بگم همه چی دست خداست 

هنوز سنت کمه هنوز زیاد راه داری 

من مطمئنم مامان میشی آنقدر زود جا نزن عزیزم 

من از سقطم هفت ساله میگذره، مجبور شدم میکرو کنم توکل به خدا ایشاالله ک جواب بده و واسه شما هم مثبت شه و خدا خوشحالت کنه... 

ببخشید سرتو درد آوردم

خاستم بگم آروم باش خدا بخواد میشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
آره گلم امکانش هست خصوصا در افراد pco

ممنون عزیزم. pco نباشه چی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید منظور بدی نداشتم گفتم خندم گرفت، فقط چون درک میکنم یه لحظه تصور کردم،،، بچه های امروزی حرف حر ...

الهی همیشه سایه ات بالا سر دختر گلت باشه 😍 😍 😍 😍 

خیلی جالبه مو موقع درمان کوه صبر بودم با اینکه بارها از نظر علمی داشت بهم ثابت میشد عمرا باردار بشم و باید فرزند خوانده می‌آوردم 

ولی الان صبرم کم شده، 

حالا شما برعکس الان صبرت خیلی بیشتر از اون موقع شده و من حسابی تحسین میکنم اینو و غبطه میخورم 

نکن اینجوری با خودت دختر سنی نداری من سنم ک کمتر بود ذخیره تخمدانم کم بود  اونموقع مطب خصوصی ...

اخییییی

قربونت برم عزززززیزززززم

هر کس تو این راه سختی زیادی کشیده قطعا

انشالله که جواب سختیات بزودی نی نی تو بغلت باشه🌷❤👼👼👼👼

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اخییییی قربونت برم عزززززیزززززم هر کس تو این راه سختی زیادی کشیده قطعا انشالله که جواب سختیات بز ...

خدا نکنه عزیزم... 

پس امید داشته باش... 🥰 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اصصصصلا نباید قطع بشه بعد از مثبت شدنم باید باز ازمایش بدی چون استرادیول خودش برایه ماها که تیروییدم ...

جددددی وووای خوبه قطش نکردم همون به نصفه قرص رو هم دیروز قبل انتقال خوردم هم امروز پس ادامه میدم خدا خیرت بده برا راهنماییت گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم والا چند روز پیش یکی از دوستان نوشته بود شب قبلش غذای چرب بخورین تاثیر داره تو جواب.....  ...

نه اتفاقا منم خوندم ک نوشته بودن ک شب قبلش غذای چرب بخوری رو نتیجه تاثیر داره و ممکنه کاذب زیاد نشون بده بخاطر این رعایت کردم...

من شب قبلش ساعت ۷ غذا خوردم و صبحش تا ساعت ۱۰ و نیم هم ناشتا بودم ک آزمایش دادم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
انا جون .ممنون که با حرفات ارومم میکنی ولی من اینجا دیدم که حتی دوستان با جنین سه روزه روز ۹ بی بی ...

ویهان، فکر کنم یکی دو روز بعد شما من انتقال دادم. فردا میشه روز ۱۰ برام. من هم نگرانم ولی خودم رو کنترل میکنم که بیبی نزنم. آخه خدا بخواد و مثبت باشیم این بیبی ها فقط اعصابمون رو بهم میریزه.

من میخواستم فردا بیبی چک بزنم ولی همسرم گفت این کار رو نکنم، من هم تا جمعه صبر میکنم. اول و آخرش توکل به خدا.

البته من امدم با مادر و پدر شوهرم مسافرت و جلوی اونها نه میتونم در موردش حرف بزنم و نه میتونم کاری کنم‌ هر چند اونها میدونند ولی من حرفی نمیزنم.

آخه مادرشوهر و همسر شما پزشک هستن؟ بنده خداها چه میدونن آخه  آره گلم باید لووتیروکسین رو حتما ...

نه بابا پزشک نیستن عزیزم از بس استرس داشتن هی میگفتن تو عقب دراز بکش نباید بشینی نکنه بشینی برات بد باشه اره قرص تیروئیدمو قط نکردم ممنون راهنمایی کردی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم تیروئید رو قطع نکن اما مدام باید چک بشه....  تو هر چکاپی که دکتر برات مینویسه یادت با ...

چشم قطع نمیکنم اره دکتر 30 مرداد دارو داد دیگه آزمایش نوشت برام گفت یه ماه دیگه یعنی 30 شهریور باید دوباره تکرار کنی و جواب رو بیاری