2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
بچه ها من دكتر كتابي هستم ولي خيلي عصبي و منفي هست ميخوام دكترم رو عوض كنم ولي جنينام تو بيمارستان م ...

عزیزم برای انتقال جنین دو چیز ملاکه..... 

جایی که جنین داری جنینات رو بهت بده ببری.... 

جایی که میری جنین از جای دیگه بپذیره.....

اینگ باید از مبدا و مقصد بپرسی..... 

مثلا اون زمان من یادمه ابن سینا جنین جای دیگه رو قبول نمی‌کرد اگه اشتباه نکنم..... 

یا یکی از مراکز یادمه جنین رو نمی‌داد ببری..... 

ولی مثلا یکی از دوستان اون زمان یادمه از رویان جنیناش رو انتقال داد بیمارستان آبان انتقال داد..... 

پس باید ببینی سیاست مرکز مبدا و مقصدی که جنین داری یا میخوایی ببری چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ما حدود یکسال هست انواع دارو و مکمل ها و یخ درمانی و گرمی خوردن رو داریم استفاده میکنیم و ...

عزیزم یه نکته!!!!! 

گرمی مطمئنی برا همسرت خوبه؟ 

مثلا منم اینکار میکردم و به همسرم گرمی میدادم و شرایطش بدترم شد.... 

مورفو صفر شد.... 

تحرک صفر شد.... 

اما بعد فهمیدم چون طبعش گرمه گرمی زیاد براش خوب نبوده..... 

تغذیش رو اصلاح کردیم و شکر خدا به تکونی خورد.... 

پس خواهشا اینو بهش دقت کن و نگو چون بقیه گرمی میدن منم باید به همسرم گرمی بدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب خودت که میدونی از اول یکیشون دیرتر گرفت پس ریز بودنش بخاطر مشکل نیست بخاطر سن کمترشه

اره گلم ترسیدم اخه گفتم من اینارو باهم انتقال دادم خوب ی سن دارن

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
اره عزيزم براي منم دقيقا همينطوريه. اتفاقا اون يكي تيز تره خيالت راحت😂😂😂

ماشاالله خداکنه

اره عزيزم براي منم دقيقا همينطوريه. اتفاقا اون يكي تيز تره خيالت راحت😂😂😂

چیکا جون جنسیت نی نی هات فرق داره باهم؟

ممنون چرا زعفرون که میگن خوبه اخه میترسم هیچ کاری نکنم کارم به کورتاژ برسه زعفرون چه مشکلی داره؟

عزیزم زعفرون یا دمنوشهای دیگه ممکنه باعث بشه خونریزی زیاد بشه یا ضخامت دیوارهرحمت خیلی نازک بشه و بعدا تو دردسر بیفتی..... 

بدون مشورت با دکترت اینکارو نکن..... 

بچه ها اینجا کسی بوده یا دیده که کسی که جنینش سه روزه بوده بیبی بزنه روز ۱۰ منفی باشه ولی آزمایش مثب ...

عزیزم جنین سه روزه روز ده..... 

چی بگم بهت مامانی کم صبرررررر....

عزیزم ببین با جنین بلاست روز 13 بی بی منفی هم داشتیم اما آز +.... 

دیگه خودت قضاوت بکن عزیزم..... 

یا مثلا روز آز لاله جون بتاش 50 بود خوب مطمئنا بی بی قبل آزش منفی میشه.... 

چرا انقدر خودتونو با بی بی زجر میدین؟ 

عزیزایی که پردنیزولون دارین حتما همراهش قرص معده داشته باشین من معدم داغون شده دارم میمیرم رفتم متخص ...

عزیزم من چون سابقه رفلاکس داشتم قبل شروع پردنيزولون برام پنتاپرازول تجویز شد که با شروع داروها بخورم..... 

دکتر زنانم هم تایید کرد.... 

شمام با مشورت با دکترت بخور نگران نباش..... 

چی بخوریم قرص معده

برا من پنتاپرازول تجویز شده بود.... 

با دکترت مشورت کن.... 

سلام اره رفتم عزیزم یدونه ساک بارداری با جنین و قلب دیده شد عزیزم انشالله هرکس ارخدا نی نی میخواد ...

مبارکه عزیزم..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

سلام عزیزم خوبی من شوهرم متاسفانه کرونا گرفت😭😭 تو رو خدا راهنمایی کن چیکار کنم که خوب بشه راستی م ...

عزیزم زینبی بابا میتونه راهنماییت کنه.... 

@زینبی_بابا    

سلام آنا جان میشه پیامهاتونو چک کنید  براتون پیغام گذاشتم جواب بدین ممنون میشم از دیروز منتظر ...

عزیزم چشم دو سه صفحه مونده تموم بشه پیغامارو چک میکنم. چون اینطوری گم میکنم تا کجا جواب دادم..... 

گفتم جا کم میاد😄

نگران نباش عزیزم.... 

خیلی از چیزای داخل ساک مشترک استفاده میشه.... 

مثلا دستمال مرطوب و پوشک و..... 

اونایی که شخصین بیشتر بر میداری اما در کل به هر حال مجبوری با یه ساک مدیریت کنی..... 

من کلا ساک بزرگ خریده بودم و جا دار بود.... 

میتونی ساک بزرگتر تهیه کنی..... 

سلام یه سوال داشتم اینکه لک لانه گزینی برای همه کسانی که باردار هست پیش میاد یا اینکه بستگی به بدن ...

نه عزیزم هم لک ندارن.... 

واسه من داپلر نوشته نمی دونم اینقد زود نشون میده یا نه

به من گفت ۳هفته دیگه ازمایشاتو بده بیا 

ولی انشالله نشون میده

با اینکه خودش تلفنی گفته بیا سونو امروز گفت چقدر زوداومدی