2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
باران جان مگر دکتر دیباوند نمیری ؟ دستیار الکی چیزی نمینویسه.خود دکتر داخل پرونده مینویسه و دستیار ...

چرا دیباوند میرم ، خب اینا ثابته تو یه برگه چاپ شده بود بم داد

گفت اگه میخوای فریز کنی نخور

مگه این ممکنه نشه فریز کنن؟😨

حالا من روز هفت پری ام ، فردا برای بار دوم سونو دارم 

آمپولام گونال و پی دی هوموگ

بچه ها واسه حالت تهوع چی خوبه؟ من یه چیز شیرین میخورم بهتر میشم ولی میترسم قندم بره بالا

من هم حالت تهوع دارم و بیشتر پیشنهاد شده آب بخوریم که حالمون بهتر بشه

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم آخر مرداد دوباره آزمایش داد dfi رو دیدم بدتر شده دنیا تیره شد! همچنان دارم به همسر مکمل می ...

عزیزم ان شالله که با همین کوچولوها مامان میشی، کار خوبی میکنی، منم همسرم چهل کیلو اضافه وزن داره، بردمش دکتر و رژیم شروع کرد، دیگه بالاخره باید به فکر باشیم 

سلام عزیزم ولی به نظر شخصی من نباید اصلا بچه ها اطلاع داشته باشن اونا روحیه ی شکننده وحساسی دارن درک ...

سلام اره واقعا اشتباه کردم 

دخترات چند سالشونه عزیزم دختر من بزرگه دیگه 9سالشه اون اوایلش متوجه نشد امپولامو میرفتم تو اتاق میزدم نگو یه روز این خانوم از سوراخ کلید در منو دید میزده ببینه من چیکار میکنم بعد که متوجه شده ب باباش گفته مامانم مریضه که ب خودش امپول میزنه بعد ماهم مجبورشدیم راستشو بگیم  چون دکترم که میرفتم تو خونه تنهاش میزاشتم میرفتم دکتر البته بازم میتونستم نگم ولی فک نمیکردم منفی بشه  حالا دوباره شروع کنم باید نقشه اساسی بکشم که متوجه نشه 😕

وای هر دکتری یجور میگه دکتر من گفت چون ۳ ماه طول میکشه ۳ نوبت بزنی برای همین ۳ ماه نباید انتقال بدی. ...

والا من دیروز پرسیدم خیلیم بهش تاکید کردم گفت اصلا مشکلی نیست و هر کدومش بود بزنم. آره حالا تا ۳۲ مونده ولی خب فکر کنم تا آبان که من بخوام انتقال بدم برسه به سنمون

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درسته عزیزم تمام پزشکان مرکز مام هم گفتن در هر مرحله ای هستید اولویت با واکسن هست و مشکلی نداره

خبره انشالله برامون. چون بعضیا گفته بودن تا دو ماه بعدش نباید انتقال بدید اما دکترم گفت نه مهم نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزایی که پردنیزولون دارین حتما همراهش قرص معده داشته باشین من معدم داغون شده دارم میمیرم رفتم متخصص گفت باید همراه پرد قرص معده میخوردی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام اره واقعا اشتباه کردم  دخترات چند سالشونه عزیزم دختر من بزرگه دیگه 9سالشه اون اوایلش متوج ...

بزرگه ۹سالشه وکوچیکم شیش ولی تا الان من که موفق شدم پنهون کنم خدا کنه تا اخرش بتونم چون خیییلی باهوشن باور کن من میرفتم دستشویی انوکسامو میزدم😁😁😁😁😁😁خیلی سخته پنهون کاری ولی باز خیالم راحته که نگران نمیشن انشالله شمام این بار نتیجه بگیری وگل دخترت از تنهایی واسترس در بیاد

😂😂 دمت گرم منم باید پناه ببرم دسشویی این سری اتاق لو رفته 

عزیزم من یکی رو میشناسم دوبار ای وی اف کرده بود جنین پسرش کم بود اخرین بار از ۱۰ تا ۶تاش پسر شده گفتم چه کار کردی گفت روزی دوتا فرتیل اید و روزی یه لیوان کاسنی به شوهرم ۵۰ روز قبل تخمک کشی دادم من که دیگه از دستم رفت خواستم به شما وهمه ی تعیین جنسیتی ها بگم شاید خوب باشه