2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام هنوز ۱۰نفر دیگ برای چله یس ک برداشتم جا هست اگه کسی دوست داره ب نیتش بخونم اسمش را بگه

سلام ممنون میشم برا منم بخونی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم الهي بسلامتي انتقال بدي و با خبراي خوب مارو خوشحال كني😍😍😍

فدات بشم چیکا جونم به دعای خیرت خیلی خیلی احتیاج دارم عشقم الهی که خدا نی نیاتو برات حفظ کنه 🤲🏻🤲🏻🤩😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم ان شالله نفست حق باشه. من فائزه ام خداوند حاجتت رو بده ان شالله

سلام شوره جون خوبی؟

انشاءالله بسلامتی کی انتقال میدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام هنوز ۱۰نفر دیگ برای چله یس ک برداشتم جا هست اگه کسی دوست داره ب نیتش بخونم اسمش را بگه

سلام عزیزم من زهرام به نیت منم بخون خدا حاجتِ دلتو بده عزیزم

کار درست بنظر دکترتون و با توجه به تجربه خودتون چیه؟شما چه راهی رفتید و چه تجربه ای دارید؟ راستش&nb ...

عزیزم ما مشکل دی اف ای نداشتیم، ولی دکتر اطرج گفت نمونه تسه معمولا دی اف ای پایین تری داره، به نظر منم انتقال بده، چون خدای نکرده خدای نکرده مشکلی باشه رشد نمیکنه جنین فکر کنم

وای عزیزم ان شالله که خدا شما و مامانت و همه ما رو شاد کنه و خبر مثبت نی نی هاتو به ما بدی عزیزم &nb ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تماس گرفتم عزیزم گفت ویتامبن هارو قط کن ولی متفورمین نباید قط بشه ممنون عزیزم انشااالله  انشال ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم تیکرت مبارکهه ایشالا تا آخرش به سلامتی طی میکنه و کوچولوتو سلامت بغل میگیری

ممنون عزیزم

با دعای شمــا ان شاء الله

همچنین تو با خبرهای خوب از سونو و سلامتی و آخرشم با یک زایمان راحت 

اره دیگه منم همون بود همون دستگاه جلوچشمم بود مثه مانیتوره سونو هستش که جنینارو توش نشون داد و انتقا ...

اها آره همینطوریه😊

سلام عزیزای دلم هرکی میدونه جواب سوالمو بده 

من ۲۵ این ماه انتقال دارم از دیشب پماد کلوتریمازول استفاده میکنم که اگه عفونتی دارم رفع بشه به نظرتون برام ضرر که نداره؟

اره دیگه منم همون بود همون دستگاه جلوچشمم بود مثه مانیتوره سونو هستش که جنینارو توش نشون داد و انتقا ...

آها آره همینطوریه😊

کار درست بنظر دکترتون و با توجه به تجربه خودتون چیه؟شما چه راهی رفتید و چه تجربه ای دارید؟ راستش&nb ...

عزیزم ما حدود یکسال هست انواع دارو و مکمل ها و یخ درمانی و گرمی خوردن رو داریم استفاده میکنیم و حرکت و مورفو که تکون نخورد و dfi فقط بیشتر شد متاسفانه کمتر نشد 

بچه ها من تو سیکل انتقالم استرادیول استفاده میکنم حالا همش احساس میکنم زیر دلم خیلی خیلی خفیف درد میگیره یاتیر میکشه مثلا تو نشست وبرخاست این طبیعیه؟