2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
سلام عزیزان شبتون بخیر  من خدا بخاد ۲۵ این ماه انتقالمو انجام میدم دارم پماد کلدتریمازول استفا ...

سلا خوشکل خانوم فکر کنم تقریبا انتقالمون با همه وایی چه خ‌وبه اینجا هم درد خیلی داره منم فردا نوبت دارم ببینم کی میگه برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هنوز ۱۰نفر دیگ برای چله یس ک برداشتم جا هست اگه کسی دوست داره ب نیتش بخونم اسمش را بگه

عزیزم جا داری برای منم بخونی خدا خیرت بده اسمم سحره

ان شالله به خواسته های قلبیت برسی 🤲🤲🤲

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
[QUOTE=206104065]بله عزیزم.[/QUOTE موفق باشید،  میشه قیمت سونو و ویزیت بگید؟

ویزیت ۵۱۲۰۰ سونو فکر کن ۵۹ یا ۶۰ بود فروردین سونو انجام داده بودم ولی ویزیت مال دو هفته پیشه

خدایا شکرت
بچه ها اینجا کسی بوده یا دیده که کسی که جنینش سه روزه بوده بیبی بزنه روز ۱۰ منفی باشه ولی آزمایش مثب ...

عزیزم زود بی بی زدی حداقل روز ۱۳ به بعد نه روز دهم،،نترس ایشالله که مثبتی،توکلت بخدا باشه گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه بابا دستیارش یه لیست دستشه ، برا همه همونو مینویسه تو یه اتاق دیگه ست ، مگه دکتر تو برگه براش چیز ...

باران جان مگر دکتر دیباوند نمیری ؟

دستیار الکی چیزی نمینویسه.خود دکتر داخل پرونده مینویسه و دستیار از روی پرونده داروها رو مینویسه

پردنیزولون هم بخور گاهی میبینی خدا نکرده جنین قابلیت فریز نداره و باید فرش انتقال داده بشه

راستی آمپول چی گرفتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها اینجا کسی بوده یا دیده که کسی که جنینش سه روزه بوده بیبی بزنه روز ۱۰ منفی باشه ولی آزمایش مثب ...

ویهان جان توکل به خدا ایشاالله آزمایشت مثبته گلم اینجور نکن با خودت😔😔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شوره جون یعنی تو سیکل طبیعی هیچ دارویی قبل و بعد انتقال استفاده نمیکنی؟

پریود باید منظم باشه. من فقط فولیک اسید میخوردم و می تونی ویتامین بخوری. ولی استرادیول نداشتم هر چند روز سونو میشدم و ازمایش استرادیول میدادم وضعیت رحم چک بشه. اون شبی که انتقال دادم شیاف پروژسترون شروع شد. 

خدایا شکرت
سلام شوره جون خوبی؟ انشاءالله بسلامتی کی انتقال میدی؟

سلام عزیز دلم سلامت باشی. جواب آزمایش انعقادی آماده بشه. ویزیت باید بشم تصمیم گیری بشه. همچی خوب باشه شاید مهر . انعقادی مشکل داشته باشه که باید برم دنبال کارهای اون‌. ایمنی مشکل داشت بهم هیدروکسی دادن

خدایا شکرت
روز ۱۰ سه روزه بودن بخدا دیگه بریدم😭😭😭😭

عزیزم من جنینام بلاست بود روز ۱۰ هاله انداخت

واسه سه روزه حداقل روز ۱۲ به بعد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخشید من غلظت خون شدید دارم اسپرینم میخورم به نظرت به دکترم بگم زودتر انوکسا رو شروع کنم بهتر نیست

عزیزم اگه بخواد انوکسا هم بده بعد انتقال میدن فکر کنم اگه می خوای صحبت کن با دکترت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستان من از دکترم دیروز پرسیدم واکسن کرونا میتونم بزنم گفت هر لحظه که نوبتم شد بزنم و اصلا ربطی به انتقال و این چیزا نداره و بزنم گفتم بهتون بگم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤