2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742664 بازدید | 44773 پست
منم سلیقه م بامامانم یکی نیست 😊کلامامانم اهل وسایل زرق و برق داره مثه کفش ورنی، لباسهای پولکی و لمه ...

من توی شهرسردسیرم دیشب توی مراسم حسینیه امون پالتوموپوشیدم دیدم نمیتونم تحمل کنم. درش اوردم تااخرمجلس باتیشرت زیرچادرم بود. فقط وقتایی که بیرونم کاملا میتونم پالتوبپوشم اینجور جاها باید یه چیز پاییزی بپوشم

لطفالایک نکنین. 
منم سلیقه م بامامانم یکی نیست 😊کلامامانم اهل وسایل زرق و برق داره مثه کفش ورنی، لباسهای پولکی و لمه ...

دقیقا مثل مامان من ، گیر داده بودن چرا واسه عقدت چادر سفید نخریدی,بعد از عقد رفته بودن یه چادر گیپور سفید زرق و برقی برام خریده بودن  خیلی ام گرون متاسفانه ،حالا هرچی بگم مادر من این چادر به هیچ دردی نمیخوره کو گوش شنوا، منم تشکر کردم و چادر رو ندوختم ،منتظرم یخورده دیگه بگذره بعد ردش کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مثل مامان من ، گیر داده بودن چرا واسه عقدت چادر سفید نخریدی,بعد از عقد رفته بودن یه چادر گیپور ...

این چیزهارو میبینم و میشنوم 

مرتب به خودم گوشزد میکنم با بچه هام اینجوری نکنم 

به علایقشون احترام بذارم 

مجبورشون نکنم اونی که من دلم میخواد انتخاب کنن 

و.... 

❌لایک❌
دقیقا مثل مامان من ، گیر داده بودن چرا واسه عقدت چادر سفید نخریدی,بعد از عقد رفته بودن یه چادر گیپور ...

مادر ها حساسن

مادر م زمانیکه مجرد بودم میگفت چیزای ارزون بردارم

و کم بخرم

الان متهلم دوست داره زیاد بخرم و گرون بخرم

🥲🤦‍♀️😂

مثبت اندیش😇

خداروهزارررر بار شکر تنوع طلبی ازمن دور شد🤦‍♀️😂من عاشق تعداد زیاد لباس بودمولی الان از هرچیزی دوتا ...

اینجوری خیلی عالیه ولی من هنوز نتونستم کنار بیام

حتی داشتم فکر میکردم که تعداد لباس های الانم به ۳ تا برسه چجوری میشه ، استرس گرفتم 😑 باید به ۶ تا برسونم که هر چند ماه یکبار جا به جا کنم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
گفتین نایلون طرحدار این مطلب یادم اومد که منم همیشه این نایلونهای جنس خوب رونگه میدارم. وهمیشه هم لا ...

ماهم نگه میداریم و استفاده میکنیم فقط تعدادش زیاد شده بود 

به نظرم یکی دوتا تو خونه باشه خوبه بقیه رو دیگه نگه نداریم و بذاریم بازیافت تا اینکه این دوتا رو به خراب شدن برن و باز جایگزین کنیم 

بعد مامان من نایلون دستمال کاغذی رو هم نگه میداره (بسته ۱۲ تایی) تو اونا میشه اشغال یا بازیافتی ها رو هم ریخت 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ماهم نگه میداریم و استفاده میکنیم فقط تعدادش زیاد شده بود به نظرم یکی دوتا تو خونه باشه خوبه بقیه رو ...

من مثلامیرم خونخ پدرومادرم بایدشامپوهاولیف های خودموببرم میزارم توی این نایلونها. یامثلا همسرم خوراکی چیزی ببذه سرکار بازتوی همینا

اره منم اون نایلون بزرگارو بازیافتی میریزم توش😁😁

لطفالایک نکنین. 

آدمیزاد اگه تو حرف زدن مینیمال می شد بخش عظیمی از مشکلاتش حل می شد.

همزمان با ابن تاپیک خیلی مینیمال شدم تو گعتگوهام ونتیجه برام رضایت بخش 

مثال می زنم :امروز به جای صحبت کردن با مادر پاشدم با بجه های کوچیک که خونه مادر بودن بازی کردم

هوای شهر ما امروز بهاری بود با دخترمم رفتیم هوای تازه به ریه هامون تزریق کردیم 

محل هوا خوری ام سمت بازار نبود.

شادی صدام کنید
من وقتی شلوغه سرم یهو حس پاکسازی میگیرم😂سرعت عملم فوق العاده میشهخلوت میکنم دور ورمو😅🗑یه کابینت م ...

منم هر چند وقت یک بار پاکسازی رو دارم

ولی الان تو سرکارم شلوغترم فاصله افتاده

یه باغ هم داریم تو سولش کلی آت و اشعاله پاکسازی اون هم کیف میده باید انجام بدیم😁

آدمیزاد اگه تو حرف زدن مینیمال می شد بخش عظیمی از مشکلاتش حل می شد.همزمان با ابن تاپیک خیلی مینیمال ...

اتفاقا منم یه مسیر ۲۰دقیقه ای رو چون هوا خوب بود

گفتم هزینه اسنپ ندم

و یه پیاده روی توپ کردم فول انرژی😄

💫یه ساق دست🗑

💫پالتومم زیپش کنده شد ازخدا خواستم گذاشتم 🗑

💫همون کت سرافن خواهرم هدیه داده بود امسال همونو میپوشم🌿

۳جفت جوراب که ۸ماهه میپوشم حس خوبی نداشتم و جایگزین ۳جفت نو کردم☺️

الان زنگ زدم به طرف بیاد ببره چه ذوقی کرد 🙂

مثبت اندیش😇