2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من بهداشت ميرم رايگانه 

اخه بهداشت هم مخیطش شلوغتر هم خیلی گیرن و استرس میدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
[QUOTE=206377599]ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه ان شاالله ، اره دختر منم تا یکی دو هفته پیش همین مدلی بو ...

اره دختر منم اصلا شیشه و پستونک دهن نگرفت ، ان شاالله هر چی خیر براهممون پیش بیاد ، خیلی خوشحال شدم عزیزم ، ان شاالله بزودی نی نی دوم خودش طبیعی بیاد😍 خدا دختر گلتونو حفظ کنه ان شاالله موفقیتهاشو جشن بگیرین😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزديك هم هستيم كه خانم😍😍😍

چیکا تو سیسمونی چیارو دوتا خریدی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اخه بهداشت هم مخیطش شلوغتر هم خیلی گیرن و استرس میدن

نه اتفاقا من اينجا ميرم كامل قسمت بارداري و واكسن و اينا از بقيه قسمتا جداست با اينكه پرونده هم ندارم هرسري رفتم با خوشرويي و با حوصله صداي قلبشونو برام گذاشتن. يعني هزاران هزار برابر شرف داره به بيمارستان حالم از بيمارستان بهم ميخوره. دوهفته پيش رفتم فقط گفتم nst ميخوام گير داده بود فقط بايد معاينه هم بشي نميدونم به چه جراتي همچين كاري ميكنن واقعا حالم ازشون بد ميشه دوبار رفتم هردوبار حالمو بد كردن فقط. ولي بهداشت خدايي خيلي خوبه

خداياشكرت....❤️ 
چیکا تو سیسمونی چیارو دوتا خریدی؟

والله تخت دوتا گرفتم با يه كمد 

دوتا كرير گرفتم بقيه وسيله هاهم بايد دوتايي گرفت ديگه مثل پتو و لباس و روتختي و چيزاي ريز 

خريد كردن براي دوتا خيلي سخته🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
نه اتفاقا من اينجا ميرم كامل قسمت بارداري و واكسن و اينا از بقيه قسمتا جداست با اينكه پرونده هم ندار ...

اره منم از محیط بیمارستان خوشم نمیاد.

بهداشت هم تاحالا نرفتم ولی اکثرا ازشون بد میگن

والله تخت دوتا گرفتم با يه كمد  دوتا كرير گرفتم بقيه وسيله هاهم بايد دوتايي گرفت ديگه مثل پتو ...

واقعا😂😰مثلا ساک هم دوتا بخریم؟!

اره منم از محیط بیمارستان خوشم نمیاد. بهداشت هم تاحالا نرفتم ولی اکثرا ازشون بد میگن

منم ذهنيت خوبي نداشتم فكر ميكردم كار راه نميندازن اما از نزديك ديدم واقعا خوب بود خودت ميدوني من چقدر حساس و داغونم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
واقعا😂😰مثلا ساک هم دوتا بخریم؟!

ولي تا سنگين نشدي كم كم شروع كن من الان نميتونم اصلا راه برم انگار به شكمم وزنه وصل كردن به اميد خدا انومالي رفتي شروع كن خريدتو خيالت راحت بشه بعدش خيلي سخته 

خداياشكرت....❤️ 
اره دختر منم اصلا شیشه و پستونک دهن نگرفت ، ان شاالله هر چی خیر براهممون پیش بیاد ، خیلی خوشحال شدم ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعاهای قشنگتون همچنین برای شما و خانوادتون،،،،  ان شالله هرچی خیر و به صلاحه،،  منم خیلی خوشحال شدم از ارتباط با دوستان قدیمی 

نه ساك يدونه خريدم ولي بزرگتر . بقيه چيزا همه دوتاييه خواهر 😂😂😂

انشاالله سالم و سلامت بیان بغلمون اشکال نداره دوتا میخریم 😟

چیکا قشنگ شدم‌یکی عین خودت😂امشب ماما هم خنده اشگرفته بود هم حرصش

بهش میگفتم چرا تکون نمیخورن چرا میگفت چه توقعی از اون بیچاره ها داری😄

ولي تا سنگين نشدي كم كم شروع كن من الان نميتونم اصلا راه برم انگار به شكمم وزنه وصل كردن به اميد خدا ...

اره من الانشم تنگی نفس گرفتم شدید دکترم گفت از قلبته

نمیتونم حتی دو قدم راه برم

به شوهرم میگفتم با ویلچر بریم خرید😂

انشاالله سالم و سلامت بیان بغلمون اشکال نداره دوتا میخریم 😟 چیکا قشنگ شدم‌یکی عین خودت😂امشب ماما ...

الهي امين اره واقعا فقط سرموقع و سالم به دنيا بيا.  الهيييي😂😂😂😂😂يكاري باهات كردم هرموقع خواستي فكر بد كني به يادم بيفتي😂😂اوخ ننه ١٥ هفته خيييلي زوده اخه من يكيشون ١٨ هفته و خورده اي شروع كرد تكون خوردن يكيشون يك هفته بعدش تقريبا. حالا الان خوبه انشالله شكمت سنگين شد خواستي به پهلو بخوابي و نتونستي بازم ياد من بيفت يعني سمت راست بخوابي پهلوهات سوراخه بخواي در بري سمت چپ بخوابي بازم پهلوت سوراخه يعني قشنگ دوتايي باهم هماهنگي ميكنن😂😂الهيييي اين سوراخ شدنا قسمت همه منتظراي تاپيك😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

سلام عزیزان شبتون بخیر 

من خدا بخاد ۲۵ این ماه انتقالمو انجام میدم دارم پماد کلدتریمازول استفاده میکنم که اگه عفونتی چیزی دارم رفع بشه برام ضرر که نداره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍