2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
چشم راستی امروز انتقال دادم دو تا جنین سه روزه هچینگ شده دکتر حافظی انتقال داد دکتر خوبیه؟ دکتر خودم ...

عزیزم من از دکترم پرسیدم دی وای رو باید قطع کنی متفورمینم گفتم بهت باردارم باشی باید بخوری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم راستی آزمایش هورمونیش هم همه نرمال! دوره اول پک کامل اندروفرتی و الکارنتین و ویتامین ای و ...

نازنین جون جدیدا ازمایش دادید مگه؟؟؟ 

الهی که با همون فسقلی های سه روزه مامان میشی، به پانکچر مجدد فکر نکن عزیزم

سلام عزیزم الهی بمیرم خیلی متاسفم داروهاتو قطع کن یه هفته بعدش سقط میشه فقط سر خود زعفرون و ا ...

ممنون چرا زعفرون که میگن خوبه اخه میترسم هیچ کاری نکنم کارم به کورتاژ برسه زعفرون چه مشکلی داره؟

بله عزیزم راستی آزمایش هورمونیش هم همه نرمال! دوره اول پک کامل اندروفرتی و الکارنتین و ویتامین ای و ...

انشالله عزیزم با همین ها بارداری

یا بهتر بگم طبیعی باردار میشی

مثل خیلی ها که با dfi بالا بچه دارشدن

عزیزم دقیقا مثل دختر من بخدا روزی که فهمید منفی شدم انقد گریه کرد من باورم نمیشد که انقد جدی گرفته ب ...

سلام عزیزم ولی به نظر شخصی من نباید اصلا بچه ها اطلاع داشته باشن اونا روحیه ی شکننده وحساسی دارن درکشونم نسبت به مساله ی این کار که گرفتنش ۴۰درصد کمتره اونا خیلی باهوشن ولی نمیتونن دودوتا چها تا کنن من اصلا هیچ کدومشون بااینکه سومین پانچکرم بود نفهمیدن شوهرم تو ماشین باهاشون بود منم میگفتم کار دارم یه دکتر دیگرو میگفتم ما خودمون بعد از منفی شدن داغون میشیم دیگه اونا گناه دارن کاش بهش نمیگفتی هم خودت راحت تر بودی هم بچم کمتر عضاب میدید چون دخترا خیلی دلسوزن الان هی غم امپول زدنو دردای تو رو میخوره

دکتر به من گفت هفت تا دونه از قرص های ال دی که مونده بود آمپول تزریق کن. رفتم داروهام بگیرم بسته قرص ...

عزیزم همون چهاده تا رو باید بخوری اونا سفیدا رو نخوریم مهم نیست من همیشه نمیخوردم میدن که روزات به هم نریزه برایه شروع بسته ی بعدی

من دو ساعت بعد انتقال منفیم با همسرم داشتیم درباره پانکچر و دکتر جدید حرف میزدیم 😁😁😁😁 من خیلی پو ...

دقیقا مثل من از الان دارم پول جور نکنم نشه بازم برم ولی این بار تصمیم دارم مرکزمو عوض کنم😁😁😁😁😁😁

بچه ها اینجا کسی بوده یا دیده که کسی که جنینش سه روزه بوده بیبی بزنه روز ۱۰ منفی باشه ولی آزمایش مثبت بشه؟

لطفا بگید بخدا دیگه دارم دق میکنم

ذهنم پره سواله

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام بی بی چک زدم منفی شد 😭😭😭😭😭😭😭 برای ارامش حالم دعا کنید

_لام ویهااان جاااان

چرا زدی دختر بهت گفتم نززن😭😭😭

از دیشب تو فکرتم بخدا گفتم مثبتی تو

آنقدر استرس نگیر داروهات بخور تا روز آزمایش ایشاالله مثبته... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...