2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046705 بازدید | 684539 پست
سلام میخوام ب نیت منتظرای نی نی سوره یس بخونم هرکس دوست داره ب نیتش بخونم بگه اسمشا بنویسم

حاجت روا باشی عزیزم..من ک دیگه جنینی ندارم..طبیعی هم مگر معجزه بشه...انشالله انتقال بعدیت مثبت بشی❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم

من توی سیکل انتقالم ال دی مصرف میکنم

بجای فرتیل سی ام اشتباهی چند روز، نُه تا قرص اووابوست خوردم

چون بسته هاشون شبیه هست اشتباه خوردم

بنظرت خیلی بد نشد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم..دیگه جنین ندارم متاسفانه..من شوهرم خ ضعیفه..اصلااا ب طور طبیعی باردار نمیشم..۱۴ساله ک جلوگ ...

الهی ولی واقعا ب خاطر پسرتم که شده خسته نشو میدونم کلی سختی داره کلی خرج داره ولی فکر اینو بکن خرجی که الان میکنی سال دیگه واست یه مبلغ ناچیز میشه نمی دونم پسرت چ روحیه ای داره ولی تک فرزندی ب نظرم خوب نیست البته نظر من اینه ها شاید خیلی از بچه ها تک فرزند باشنو و باهاش مشکلی نداشته باشن ولی من چند تا از دوستام تک فرزندن و همیشه حسرت خواهر برادر داشتنو میکشن 

اینا رو خواهرانه گفتم انگیزه بگیزی که دوباره شروع کنی ان شاءالله خدا کمکمون میکنه عزیزم نا امید نباش 😘😘

سلام مهربونممم..منفی بود عزیزم....الهی شما ب زودی خبر بارداریتو بدی🤗🤗❤❤

مرسی خبر دادی عزیزم. انشالله که به زودی دوباره مامان میشی و جواب این سختیا رو میگیری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی ولی واقعا ب خاطر پسرتم که شده خسته نشو میدونم کلی سختی داره کلی خرج داره ولی فکر اینو بکن خرجی ...

عزیزمی مهربووووون...خدا گل دخترت رو برات نگه داره الهییی..انشالله ب زودی زود خبر بارداری شمارو بشنوم 🤗🤗❤راستش پسر من ک عاشق داداش و خاهره..روزی نیست ک نیاد و با بغض نگه ک مامان من خیلی تنهام..مامان چرا همه داداش و خاهر دارن من ندارم...کاری از دستم برنمیاااادددد..وای از اون روزی ک بچه ات ی خواسته ی معقول و منطقی داشته باشه و هیچ کاری ازت برنیااااد..اونوقته ک جیگرت آتیش میگیره...الان در توانم نیس..واقعا تو این مدت هم روحی هم جسمی داغووون شدم..شاید سال دیگه بازم اقدام کنم..تا خدا چی بخادد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزمی مهربووووون...خدا گل دخترت رو برات نگه داره الهییی..انشالله ب زودی زود خبر بارداری شمارو بشنوم ...

عزیزم دقیقا مثل دختر من بخدا روزی که فهمید منفی شدم انقد گریه کرد من باورم نمیشد که انقد جدی گرفته باشه بهم گفت مامان یعنی دوباره باید این همه امپول بزنی  هزار تا سوال میپرسه میگه خوب منو چجوری اوردی داداشمم همونجوری بیار جیگرم کبابه یعنی برای بچه هامون حالا گیرشم رو بچه اس هر چیزی که میخری براش موقت خوشحالش میکنه 

ان شاءالله که زودی براش خواهر برادر میاری حسابی سرش گرم میشه یه ماه بگذره باز روحیه ات قوی میشه شروع میکنی ما خانوما خیلی پوست کلفتیم 😂

سلام چه سوالی داری بفرمائید

دکتر به من گفت هفت تا دونه از قرص های ال دی که مونده بود آمپول تزریق کن. رفتم داروهام بگیرم بسته قرص بیست و هشت تایی بود از اینا که هفت تای آخر دارونما هستن حالا نمی‌دونم باید چهارده تا قرص بخورم بعد تزریق کنم یا بیست و یکی؟

دستور پزشک شما چی بود؟

عزیزم منفی شدم..الهیییییی ب زودی زووددد خبر بارداریتو بدی 😍🤗❤

ای وای متاسفم برات خدا پسرتو نگه داره برات انشاالله دفعه بعد این روزا حال گروهمون خوب نیس نگار و ویهان شماها بهمون امید بدین 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم کدوم برنده؟  اون زمان که من میزدم یه سری از برندها خیلی می‌سوزند.....  عزیزم  ...

خیلی سوزشش شدید بود... خدا کنه دیگه اونجوری نشه

این روش نوشته البرز دارو

ولی درد داشت

یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم دقیقا مثل دختر من بخدا روزی که فهمید منفی شدم انقد گریه کرد من باورم نمیشد که انقد جدی گرفته ب ...

من دو ساعت بعد انتقال منفیم با همسرم داشتیم درباره پانکچر و دکتر جدید حرف میزدیم 😁😁😁😁 من خیلی پوست کلفتم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤