2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046668 بازدید | 684535 پست
سلام بی بی چک زدم منفی شد 😭😭😭😭😭😭😭 برای ارامش حالم دعا کنید

عزیزم روز چندز؟جنینات چند روزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانم ها دیروز رفتم سونو گفتن بچت مشکل داره قلبش از کار افتاد تقریبا ۸ هفتم هست دکترم هیچی نداد ...

سلام عزیزم

الهی بمیرم

خیلی متاسفم

داروهاتو قطع کن یه هفته بعدش سقط میشه

فقط سر خود زعفرون و اب زرشک و جوشونده و این چیزا  *نخور* اگر خواستی از این چیزا استفاده کنی حتما تحت نظر متخصصش باشه

هروقت دردات زیاد شد مدام راه برو و تحرک داشته باش تا زودتر سقط کنی 

امیدوارم خدا بهت ارامش بده 

بزودی هم برات جبران کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همون عزیزم ببخشید من بد منظورمو رسوندم خواستم بگم مثله مانیتوره سونو هستش

خواهش گلم .کلا کسانی که رویان انتقال میدن فکر میکنن با سونو انتقال میدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ما حدود یکسال هست انواع دارو و مکمل ها و یخ درمانی و گرمی خوردن رو داریم استفاده میکنیم و ...

ای وای!عزیزم!درک میکنم چقدر سخته.

پس باید تسه بشن؟

دارو چی خوردن همسرتون؟و از هر دارویی به طور مداوم سه ماه خوردن؟

آندورفرتی و پروفرتیل هم خوردن؟

سلام هنوز ۱۰نفر دیگ برای چله یس ک برداشتم جا هست اگه کسی دوست داره ب نیتش بخونم اسمش را بگه

اگه براتون جا هس ممکنه ب اسم دوتا دوستامم بخونین؟ هر دو تاشونم اسم شون فاطمه اس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز ۱۰ سه روزه بودن بخدا دیگه بریدم😭😭😭😭

خب زود زدی عزیزم معمولا سه روزه 12به بعد نشون میده اونم همیشه دقیق نیس دوروز دیگه بزن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها یکی از دوستام روز 24 دوره اش هس. کیت تخمک گذاری گذاشته دو خط شده. ینی چی؟ مگه روز 24 دوره میشه تخمک گذاری داشت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب زود زدی عزیزم معمولا سه روزه 12به بعد نشون میده اونم همیشه دقیق نیس دوروز دیگه بزن

اخه دیگه اگه لانه گزینی کرده بود  لااقل یه هاله مینداخت

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ای وای!عزیزم!درک میکنم چقدر سخته. پس باید تسه بشن؟ دارو چی خوردن همسرتون؟و از هر دارویی به طور مدا ...

بله عزیزم راستی آزمایش هورمونیش هم همه نرمال!

دوره اول پک کامل اندروفرتی و الکارنتین و ویتامین ای و دی و یه آمپولی که اسمش یادم نیست 

دوره بعد اسپریژن و الکارنتین و ویتامین ها

الان هم ایکس اید و الکارنتین و اکسوویت و اسپمن میخوره ببینیم

تا الانم همه آزمایشها تحرک و مورفو صفر و dfi هم از ۳۹ رسیده به ۶۹ متاسفانه!! دیگه واقعا قاطی کردم 

دو بار تسه شد بار اول سه تا جنین بلاست شد و بار دوم دو تا جنین سه روزه 

سلام عزیزم خوبی ؟ببین اطلاعی ندارم گلی  قطعا دستیار نظر دکتر رو نوشته عزیزم از خودش که دارو نم ...

نه بابا دستیارش یه لیست دستشه ، برا همه همونو مینویسه تو یه اتاق دیگه ست ، مگه دکتر تو برگه براش چیزی خارج لیست بنویسه بده بهش

هم زنگ زدم هم پیام دادم ،تماس گرفتم گفت اگه اذیت نیستی باش بخور

بعد با پیام که جواب داد گفت اگه میخوای فریز کنی نخور

بچه ها یکی از دوستام روز 24 دوره اش هس. کیت تخمک گذاری گذاشته دو خط شده. ینی چی؟ مگه روز 24 دوره میش ...

@زینبی_بابا   عزیزم ببخشید میشه روز 24 دوره تخمک  گذاری داشت؟ دوستم کیتش مثبت شده البته میگه درد و ترشح تخمک گذاری هم نداره.