2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
عزيزم من رفتم پيش زرناني و ازمايش ايمني بهم داد كه فكتور fnaوpal1بالا بود كه خودش تو نامه اش نوشت ي ...

والا اون زمان با تامین اجتماعی یک دهم هزینه آزاد سرم رو می‌دادیم.... 

مثلا 600 بود 60 می‌دادیم برا هر سرم.... 

بعد یهویی شد 800 و چون قیمتش رو بیمه همون 600 مثلا پیش‌فرض قرار داده بود یادمه دو سری آخر مابین تفاوت رو خودمون می‌دادیم یعنی مثلا هر سرم می افتاد 260 برامون.... 

اما بعدا مجدد یادمه قیمت پیش‌فرض تغییر کرد..... 

یعنی کلا اگه روال کار تغییر نکرده باشه با تامین همون یک دهم‌ رو از ما میگیرن.... 

مگر اینکه قیمت پیش‌فرض بیمه با آزاد متفاوت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله به سلامتی.اولین باره؟ نگران نباش خیلیا با ماشین برگشتن شهرشون و مثبت شدن ربطی نداره عزیز ...

راستی سارا جانم من برا 16 روز دیگه آزمایش نوشته برام یعنی 29 شهریور ممنون عزیزم ایشالا خودتم به سلامتی بارداریتو بگذرونی مگه شما با سونو انتقال ندادی؟ با بیهوشی بودی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من برا عفونت از داده بودم نداشتم ولی 4انتقالم شدید سرماخوردم قرصم نخوردم ازمایش ایمنی چن شد ...

اون عفونت که ممکنه بصورت شیمیایی و یا ابتدای بارداری  باعث سقط بشه، عفونت مزمن دیواره رحم است. یعنی بالا بودن سلولهای پلاسما دیواره رحم که با بررسی Cd138 مشخص میشه.

واسه من با بیوپسی دیواره دیواره رحم مشخص شد که سلولهای پلاسما دیواره رحم بالاست (یعنی عفونت مزمن) بعدش دو دوره بهم انتی بیوتیک دادند و هر بار بعد مصرف انتی بیوتیک مجدد بیوپسی کردند که متاسفانه انتی بیوتیک تاثیر نداشت روی من. دکتر هم گفت که توی ۲ تا ۴ درصد خانم ها متاسفانه انتی بیوتیک تاثیری نداره.

من ۲۴ تا واژینال لاکتوفلور داشتم که تا دیروز یعنی یک هفته بعد انتقال استفاده کردم. الان هم کپسول واژینال  واگیسان دارم برای تعادل ph رحم. اینطوری شرایط رشد باکتریهای مفید رحم رو فراهم میکنیم و فلور رحم مجدد بازسازی میشه و جلوی رشد باکتریهای مضر رو میگیره.

این که عکسش رو زیر گذاشتم، ۲۴ روز استفاده کردم.

مبارکه عزیزم . خوب چرا سوییت نگرفتی برای یکی دوشب ؟ چند ساعت راه داری ؟

ممنون گلم ولله 6 ساعت راهه چی بگم قرار بود خونه فامیل بریم و چند روزی بمونم دیگه اونا مهمون داشتن دیگه راحت نبودم اونجا نرفتم گفتم قرار به سوییت باشه برمیگردم خونه خودم دیگه همه چی رو دادم دست بزرگی خداجونم و برگشتم از اونجام پرسیدم گفتن با اتوبوس نرید ولی عقب ماشین درازکش مشکلی نداره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم انشاءالله هرچی خدا صلاح بدونه واسم

انشاالله گلم خدا بخواد میشه پس بسپار به خودش و بزرگیش

به سلامتی انشالله محکم بچسپن به دله مامانشون

ممنون پروانه جونم انشالله خودتم زودی گل پسراتو انتقال بدی و مثبت بشی

به سلامتی باشه برات ان شاله و به سلامتی نتیجه مثبت بگیری

ممنون عزیزم انشاالله شمام همینطور گلم

والا اون زمان با تامین اجتماعی یک دهم هزینه آزاد سرم رو می‌دادیم....  مثلا 600 بود 60 می‌دادیم ...

انا جونم سلام من امروز دو تا جنین هیچینگ شده سه روزه برام انتقال دادن الان تو راهم عقب ماشین درازکشیدم 6 ساعت راهه ته شهر خودمون مشکلی نیس؟ و اینکه دکتر تو برگه دستورات فقط نوشته آمپول پروژسترون روزی یکی بزنم و استرادیول روزی دوتا بخورم و فولیک اسید دیگه درمورد ویتامین ایی و دیی که قبلا میخوردم ننوشته به نظرت بخورم یا قط کنم؟؟ و اینکه متفورمین میخوردم تا دیروز درمورد اینم چیزی نگفتن به نظرت چیزی نگفتن یعنی باید مثه قبل ادامه بدم یا باید متفورمین رو هم قط کنم به نظرت چیکار کنم؟ من الان بیشتر از یه ساله دارم متفورمین میخورمم

عزیزم برید تو پیجشون شماره تلفن رو گذاشتن.حتما آزمایش جدید در مراکز باروری داشته باشن همسرتون ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

آره عزیزم ی بار پانکچر شدم و انتقال دادم ولی جواب نگرفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ان شالله كه بهترين نتيجه رو بگيرين من قبل از پانكچر تقويتي خاصي نخوردم فقط روزي دو ساشه پودر اينوفول ...

ممنونم عزیرم از راهنماییت ایشالا خدا جواب تلاشتو بده 🙏😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم نسخه هم باید داشته باشی....  یعنی دکتر زرنانی برات نسخه کرده؟

نسخه تداده يه نامه كلي داده به دكتر زنان .....منم چون پيش كتابي ميرم بعش نشون دادم گفت من اصلا اين ادم رو قبول ندارم ....منم رفتم ي دكتر زنان بهش گفتم ي نسخه برام بتويس اونم نوشت......خالا انا جون كلا نميدونم بايد به حرف زرناني گوش كنم يا كتابي؟

عزیزم این جوش‌ها مال تغییرات هورمونیه الان شما تحت هورمون تراپی هستی اصلا معلوم نیست علائمت برا بارد ...

مرسی گلم از توضیحت 

میشه درخواستمو قبول کنید یک سوال خصوصی داشتم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره عزیزم اولین باره خوبه خیالم راحت شد الان عقب ماشین دراز کشیدم اهان پس قطع کنم بهتره؟؟ به خودم چی ...

سلام عزیزم ایشاالله به سلامتی... 🥰 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نوش جونت من نخوندم انتقال داشتی یا تو سیکلی؟

نه هنوز آبان انتقال دارم اگه خدا بخواد ولی از الان دارم اطلاعاتمو بالا میبرم اونسری که منفی شدم هیچی نمیدونستم فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤