2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
من الان روز ۸ هستم، شکمم آمده خیلی جلو، یعنی یه جور نفخ‌ دارم که این حالت را همیشه قبل پری دارم‌، ان ...

عزیزم کلا علائم پریودی و بارداری میتونن خیلی شبیه باشن.... 

یا حتی متلا یا نفر میتونه دو تا با داریش کاملا علائمش متفاوت باشه.... 

پس فکرتون رو درگیر این چیزا نکنین فقط بگین انشالله + هستم و انرژی + جذب کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
كدوم دكتر بهت اين سرم رو داد عزيزم شما هم فاكتورهاي ايمنيتون بالا بود؟......ميشه هزينه اش رهم بگي؟

دکتر طرازی 

بله مشکل ایمنی داشتم ولی با سرم منفی شدم اینبار سرم نداشتم سرمم قطعی نیست 

هزینه اش شد ۴تومن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بار اول فکر کنم تشکیل پرونده نمیخواد اما دفعات بعدی میخواد....  اینو یادم نبود....

من ازاد گرفتم چون اصلا بهم تعلق نمیگرفت گفتن مثبت شدی بیا پرونده تشکیل بده که من منفی شدم

به کسایی که سقط مکرر داشتن با بیمه میدادن که الان شنیدم کلا از دسته داروهای ناباروری دراومده نمیدونم الان میدن یا نه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

[QUOTE=206268666]ااای جااانم. ان شاالله به سلامتی برین خونه با جوجه ها     چه بهتر عزیزم واقعا هیچ جا خونه ...[/

جونت بی بلا عزیزم ممنون اره بخدا ادم خونه خودش راحته قرار بود بمونم ولی خوب قسمت نشد اینو به فال نیک میگیرم انشاللله خیره اره عزیزم حتما انجام میدن منو یه خانم کنارم بود اونم گفت دکتره گفته هیچینگ انجام دادن برا جنینام اونم جنیناش 3 روزه بودن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام انا جون من حدودا ده روز دیگه انتقالمه طناب زدن برام ضرر نداره  

عزیزم اگه انتقالات فریزه و تحریک تخمدان نداری نه موردی نداره.... 

یعنی لااقل به نظر من ایرادی نداره.... 

اما اگه تحریک تخمدان داشته باشی و انتقالت فرش باشه به هیچ وجه ورزش سنگین خوب نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم انشالله نصیب همه دوستای منتظر این تاپیک. امروز سالاد رو با رب انار خوردم چقد خوب بود مرسی ...

نوش جونت من نخوندم انتقال داشتی یا تو سیکلی؟

دکتر طرازی  بله مشکل ایمنی داشتم ولی با سرم منفی شدم اینبار سرم نداشتم سرمم قطعی نیست  ه ...

عزیزم به دونه سرم شد ۴ تومن یا 3-4 تاش؟ 

چند تا داشتی؟ 

آی وی آی جی بود یا اینترالیپید؟ 

نه عزیزم من هایپر شدم این سومین سیکل بعد تخمک کشیمه پس برم تو فازه طناب زدن بای

به سلامتی عزیزم.... 

انشالله چند سال دیگه با فرشته هات طناب بزنی.... 

عزیزم نه اول آزمایش میدی بعد بر اساس آزمایش اگه برات تجویز شد سرم اون ٱزمایشهارو میبری حالا با شهید ...

عزيزم من رفتم پيش زرناني و ازمايش ايمني بهم داد كه فكتور fnaوpal1بالا بود كه خودش تو نامه اش نوشت ي هفته مونده به انتقال بايد سه تا بزني ولي دكتر كتابي اصلا زرناني رو قبول نداره ....دكتر روماتولوژ هم رفتم اون گفت لازم نيست بزني ....حالا من نميدونم واقعا چيكاركنم....اگه بخوام بزنم همون نامه زرناني و ازمايش ايمني كافيه ببرم ؟.......منظور از هرينه كه پرسيدم با دفترجه بيمه بود گلم

دکتر طرازی  بله مشکل ایمنی داشتم ولی با سرم منفی شدم اینبار سرم نداشتم سرمم قطعی نیست  ه ...

اها فدات شم عزيزم ......منم گيج شدم......زرناني ميگه بزن ولي روماتولوك ميگه لازم نيست ......خودمم نميدونم بايد چيكار كنم

عزيزم من رفتم پيش زرناني و ازمايش ايمني بهم داد كه فكتور fnaوpal1بالا بود كه خودش تو نامه اش نوشت ي ...

عزیزم نسخه هم باید داشته باشی.... 

یعنی دکتر زرنانی برات نسخه کرده؟ 

ان شاالله به سلامتی.اولین باره؟ نگران نباش خیلیا با ماشین برگشتن شهرشون و مثبت شدن ربطی نداره عزیز ...

اره عزیزم اولین باره خوبه خیالم راحت شد الان عقب ماشین دراز کشیدم اهان پس قطع کنم بهتره؟؟ به خودم چیزی نگفتن تو نسخه امروز دکتر فقط استرادیول نوشته و پروژسترون و فولیک اسید دیگه اسمی از ویتامین های ایی و دیی نبود منم گیر کردم بخورم یا قطع کنم بله رویان سونوه امروز ما همه مون 8 نفر بودیم همه با سونو انتقال داد ولی وقتی اومدیم بیرون یه ساعت و نیم رو تخت دراز کشیدیم بعد ترخیص شدیم فک نمیکردم اینقد راحت باشه من حتی لک نداشتم یکم پیش دست شویی رفتم!!! خیلی تعجب کردم راستی من چون تنبلی دارم کلوموفین داشتم تا دیروز میخوردم اونم چی قطع کنم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏