2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
شما تا ماه چند آمپول پروژسترون رو استفاده کردین؟

من تا پایان ۳ ماه روزی دوتا امپول داشتم استفاده کردم و تا دو هفته قبل یعنی پایان هفته ۱۷ ۱۸ شیاف پروژسترون داشتم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم چطور میتونیم آنلاین ویزیت شیم ؟

عزیزم برید تو پیجشون

شماره تلفن رو گذاشتن.حتما آزمایش جدید در مراکز باروری داشته باشن همسرتون که دکتر بتونن نظر بدن.البته دکتر جنتی،دکتر نامداری و ...هم شنیدم خوب هستن. بازم تصمیم با خودتون عزیزم.

انشالله خدا خودش سورپرایزتون کنه.شما بچه نداری؟قبلا یادمه پانکچر یا انتقال داشتی درسته؟

اااا چه خوب من تا الان که ثابت بودم دیروز ویزیت شدم کمم کردم ۱کیلو نیم چیا میخوری؟ دکترم بهم گفت پ ...

منم دو ماه اول ۳ کیلو کم کرده بودم تو این دو ماه اضافه کردم دکتر برام رژیم غذایی نوشته صبحونه تو هفته ۳ روز تخم مرغ آبپز با پنیر و مغز گردو.ساعت ۱۰ صبح مغز بادوم ۱۴ عدد با ۱۰ عدد پسته.ناهار گوشت و مرغ فقط پخته شده‌ ماهی قزل الا هفته ای دوبار.روزی ۵ وعده میوه البته بگم من پسته اصلا نمیخورم ولی بادوم و گردو میخورم هر دو سه ساعت یدونه پرتقال سیب همشون نصف شده میخورم که پنج وعده بشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اااا چه خوب من تا الان که ثابت بودم دیروز ویزیت شدم کمم کردم ۱کیلو نیم چیا میخوری؟ دکترم بهم گفت پ ...

سلام‌عزیزم یادمه شما گفتی روز انتقال آب انبه خوردی میخواستم‌ ببینم با شیر درست کردی یا آب ممنون میشم بهم بگی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزییییزم فدات ما خوبین خودت و گل پسرت چطورین؟من تا الان ۹ کیلو اضافه کردم ولی اصلا نشون نمیده ی ...

قربونت برم ویهان منم خوبه.من۳کیلو اضافه کردم.ندا چرا من اینقدر کم اضافه کردم پس🥺

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من ۵ ساله اقدامم مشکلمون نامشخصه ۲۷ مرداد۱۴۰۰ برای بار اول آی وی اف شدم و دوتا جنین ۵ روزه بلاستوسیت ...

به سلامتی عزیزم انشالله که خوش خبر باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان، هماتولوژ رویان، دکتر انیر عباس هدایتی، فوق تخصص خون و انکولوژی من یه جلسه با ایشون وی ...

عزیزم میدونی کی ویزیت میشه شد!؟ 

یعنی شماره تماسی که بشه وقت گرفت. تو اولین فرصت ممکن! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهراي گلم ميشه اگه كسي سرم اي وي اي جي از تهران گرفته بگه از كجا گرفته؟امراحل بيمه اش رو هم بي زحم ...

عزیزم والا الان خیلی روال کار رو نمیدونم ولی اون زمان با آزمایش‌ها من رفتن داروخانه شهید کاظمی پرونده تشکیل دادم.... 

متلا شمام میتونین یکی از خمین داروخونه های دولتی که تامین کننده هستن بری تشکیل پرونده بدی البته اگه روال کار تغییر نکرده باشه.... 

بعد دیگه تا ۶ ماه اون زمان اسمم تو سیستم بود هر ماه رفتم هر داروخونه دیگه ای که طرف قرارداد بیمه تامین بود تونستم تامین کنم چون اسمم تو سیستم ثبت شده بود. 

سلام بر همه خوبان خانوما شماها خانواده هاتون اطلاع دارن از انتقال تون یا نه؟!  منظورم هم خانو ...

وایی اصلا خانواده ی همسر عمرا حتی اگرم نتیجه بگیرم خونواده ی خودمم نمیدونستن ولی یه مسیله ای پیش اومد مجبور شدم مامانم بدونه وگرنه نمیخواستم کسی بدونه 

سلام بر همه خوبان خانوما شماها خانواده هاتون اطلاع دارن از انتقال تون یا نه؟!  منظورم هم خانو ...

ترجیحا ندونن بهتره چون استرس نگرانی اونام کار رو سخت‌تر میکنه.... 

به نظرم در شرایط نرمال اصلا نیازی به این نیست که کنارتون باشن چون واقعا خودتون و همسرتون با هم میتونین از پسش بر بیایی.... 

بدونن دیگه هم دلسوزیشون رو مخه هم اگه خدای نکرده بخوان اذیت کنن اذیتشون رو مخه.... 

چون حتی تو اون شرایط دلسوزیاشونم به آدم استرس میده چون نگرانی که اگه نشه اونام ناراحت میشن و.... 

باز باید ببینین خودتون چطور دوست دارین.... 

اما صرفا برا کمک کردن اگه میگین واقعا نیازی نیست.... 

من بار اول مادرم پیشم بود اما دو دفعه بعد اصلا بهشون نگفتیم و خودمون تنها بودیم خیلی راحت‌تر بودیم.... 

منم دو ماه اول ۳ کیلو کم کرده بودم تو این دو ماه اضافه کردم دکتر برام رژیم غذایی نوشته صبحونه تو هفت ...

خوبه اینایی که تو میخوری خیلی خوبه من اصلا نمیتونم نمیدونم چرا هفته دیگه وارد ۵ میشم هنوز بو گوشت و مرغ اذیتم میکنه

طفلک شوهرم با چه ذوقی ماهی خرید سرخ کرد لب نزدم 

پسته و بادوم میخورم کم درحد ۲ ۳ تا 

تخم مرغم که وای اصلا نمیتونم

دلم واسه بچم میسوزه خودم که مهم نیستم به اون میخوام مواد مغذی برسه مجبوری امروز یه خورده خوردم🤢🤢

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا