2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بله عزیزم دوتا فرزند دارم و‌مشکل بارداری ندارم.فقط چون هزینه ها بالاست گفتم یه بار برم حداقل درصد گر ...

خداروشکر پس نگران نباش مطمنم بری دنبالش بار اول نتیجه میگیری من زن پسرخالم سه تا دختر داشت فقط برا تعیین جنسیت آی وی اف انجام داد همون بار اول نتیجه گرفت و پسرشم به دنیا اومد همدان انجام داد بخاطر این میگم زیاد درگیر اسم و تبلیغ نباش بعضی جاها مثل مام فقط پول اضافه میگیرن وگرنه کارهاشون مثله جاهای دیگه س انشاااله موفق باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قند ناشتا82 قند نیم ساعت قند یکساعت قند یکساعت و نیم همه خوب بودن فقط قند دوساعته بالا بود.

خب ناشتا كه عاليه برا من ٨٦ بود اوووو ٥ بار ازت تست گرفتن؟😳😳چه خبره مگه 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزدلم فدات شم 😘😘 آره خدا خیلی مهربونه ولی ماها صبر نداریم.. چیکا جون بازم استرس سالم ب ...

الهي فداتشم مطمئن باش سالمه سالمه گل پسر خوشگلمون اين دوشبو خوب بخواب🤪🤪🤪مرسي مهربونم بابت دعاي قشنگت الهييييي امين

خداياشكرت....❤️ 
من انجام دادم عزیزم

ببخشید سوالات یکی یکی یادم افتاده چند روز در میون انجام بدم چه مدت لیوانا روی رحم بمونه شما چند تا میزاشتی میشه یه توضیح بدی الان برایه من دیر نیست شاید یه ۱۲ روزه دیگه انتقالم باشه

ببخشید سوالات یکی یکی یادم افتاده چند روز در میون انجام بدم چه مدت لیوانا روی رحم بمونه شما چن ...

نه عزیزم منم کلا شاید ۵و۶بارانجام دادم اول شکممو بارون سیاهدونه ماساژ میدادم بعد لیوانارو ۲۰دقیقه میذاشتم بعد که برمیداشتم باز روغن مالی میکردم تا صبح هم با کمربند پشم شتر میبستم البته این کارو خودم انجام دادما نمیدونم برای شما مناسب باشه یانه بعد قسمت زیر ناف دیگه از این پهلو تااون پهلو

یدونه دوروزه انتقال دادن مرحله دوم دو تا بلاست ۵ تا جنین داشتم که همشونوذوب کردن یه دوروزه انتقال د ...

خداروشکر👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم من سیکلم بلند بود اول تا سوم پریودی رفتم بهم از ۱۵ سیکلم دارو داد چون برام خراش اینا نوشت ...

ممنون عزیزم انشاالله که خیرباشه برات وانتقال موفقی داشته باشی ممنون که توضیح دادی گلم

من خودمم تعجب کردم فکر نمی‌کردم بالا بودنش مشکل ایجاد می‌کنه اونم نه خیلی بالا

از بکی از دوستام پرسیدم اینو جواب داد👇

پروژسترون باید شروعش با سن جنین بخونه
اگر بیشتر و کمتر بشه ممکنه خودش دلیلی بشه برای عدم لانه گزینی جنین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره عزیزم یه مدل دیگش هست که با آب قورت میدی این عکس جعبشه سمته راستیه

من رفتم خریدم  امروز سی شده 120 تومن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ای هر روز سه ماه بخوریم ضرر نداره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

شوهرپ میگه چرا از خودت میخری  میگم دوستام خوردن جواب گرفتن میگه من که نمیخورم