2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ممنونم عزیزم، خیلی برام مهمه دیگه با جز ۶ ساعت راه لااقل اونجا خیلی معطلی نداشته باشم

نه شلوغ نیست خلوتو شیکو تمیزه اما ی کوچولو هزینه هاشم بالاست وگرنه جای خوبیه😅

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از لطفت بله خدا باید بخاد  من سینه هام کم درد میکنه ولی ترشح آبکی دارم البته اونم کمه&nb ...

همه اینها که گفتی میتونه علائم بارداری باشی، بخصوص تکرر ادرار و ترشح آبکی و دمای بالا بدن. ان شااله که همینطوره و باردار باشی.

راستش من اصلا نمیخوام ناامید باشم، ولی خودم رو برای جواب منفی هم آماده کردم. یه احساس خاصی دارم که انتقالم موفق نیست با اینکه خیلی امید دارم و دعا میکنم که احساسم غلط باشه. امیدوارم خدا به شرط عافیت برای همه ما مصلحت ببینه و فرزندانی سالم به ما بده.

ممنونم عزیزم، خیلی برام مهمه دیگه با جز ۶ ساعت راه لااقل اونجا خیلی معطلی نداشته باشم

ملایری؟؟؟؟؟

همشهری 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
عزیزم امیدوارم و دعا میکنم که خدا تو رو مثل من غافلگیر کنه و بهت یه کوچولوی صحیح و سالم بده

ممنون. عزیزم خدا نی نی تو برات نگه داره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
همه اینها که گفتی میتونه علائم بارداری باشی، بخصوص تکرر ادرار و ترشح آبکی و دمای بالا بدن. ان شااله ...

ایشاالله باران عزیز 

ایشاالله دامن ههممون سبز بشه 

و خداوند کمک کنه فرزندان سالم و صالح داشته باشیم و بتونیم درست حسابی تربیتشون کنیم... 

ایشاالله مثبتی باران جون... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله عزیزم

این پایین یا بالا بودن پروژسترون چه تأثیری تو روند کار داره ؟؟؟ آخه من دیروز پانکچر کردم ولی به خاطر اینکه پروژسترونم یه کوچولو بالا بود دکترم سیکل رو کنسل کرده موکول کرده به پریود بعدی .رنج نرمال آزمایشگاه ۱.۴ بوده برای من ۱.۶بود 

این پایین یا بالا بودن پروژسترون چه تأثیری تو روند کار داره ؟؟؟ آخه من دیروز پانکچر کردم ولی به خاطر ...

پروژسترون میزانش کم باشه جای جنین سفت نمیشه مخصوصا ماها که طبیعی باردار نمیشیم بایدپروژسترون با دارو بالا بیاد تا محیط مناسب باشه ولی برای شما بالاست نمیدونم بالا بودن چرا مشکل داره اولین باره شنیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
پروژسترون میزانش کم باشه جای جنین سفت نمیشه مخصوصا ماها که طبیعی باردار نمیشیم بایدپروژسترون با دارو ...

من خودمم تعجب کردم فکر نمی‌کردم بالا بودنش مشکل ایجاد می‌کنه اونم نه خیلی بالا

ای جونم تبریک میگم گلم ان شاءالله انتقال خوبی داشته باشی و نینی ها بچسبن به دلت تا ۹ ماه و بعدم بیان ...

ممنون عزیزم انشااالله خدا از دهنت بشنوه خدا جونم برام بخواد و بشه پناه بر خدا🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏