2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046769 بازدید | 684548 پست
عزیزم ناراحت شدم.....  انشالله به زودی خدا برات جبران میکنه.....  واقعا بی بی گذاشتن جزء ...

مرسی عزیز دلم بله واقعا اشتباه بود بی بی چک جالبه برای من همه بی بی هام مثبت بود شب بعد از جواب ازمایشم دوباره بی بی چک زدم منفی شد منتظر بود من ازمایش بدم 

نمی دونم شایدم افت بتا داشتم چون روز دوازدهم زودتر و پررنک تر خط انداخت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام کسی بوده اینجا بی علائم باشه و مثبت شده باشه؟ لطفا بیاید بگید خیلی نگرانم

علائمو ول کن دختر من والا تیر کشیدن تخمدان داشتم درد سینه درد پا تکرر ادرار  درد پریودی که همشون میگرفت ول میکرد وقتی هم هیچ کدوم نبود کلی حرص میخوزدم وای علائمم کجا رفت ولی منفی شدم ب نظر من اگرم کسی علائم داره و بارداره بازم ب خاطر داروهای انتقاله ان شاءالله مثبت میشی فقط کافیه خدا بخواد 

عزیزم به سلامتی....  انشالله ۹ ماه دیگه صحبح و سالم بغلش (ون) کنی....  عزیزم فقط بعد انت ...

سلامت باشی عزیزم... انشاالله... چشم حتما رعایت میکنم که زیاد استراحت نکنم یه بند بخوابم...ممنون گلم برا راهنمایی ت لطف کردی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی پاپیون جون خسته شدم دیگ انقد هر روز یه طرفم درد میگیره...  شوهرمم میگه بیخیال باش چون دس ...

اوووو چه زود خسته شدی حالا نه ماه باید همه چی وتحمل کنی😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

🥳🥳🥳🥳🥳 سلام دوستان تبریک میگم به مامانای جدید تاپیک. 

دوووووستان یه سوال داشتم من دو ماه دیگه آخرین جنین هامو میخام انتقال بدم و دیگه هم جنین ندارم

میشه عاجزانه از اونایی که مثبت شدن بخوام بهم بگن چه چیزایی رو رعایت‌کردین چیا خوردین ؟ چقدر استراحت کردین ؟ ویتامین چی خوردین ؟ دکتر براتون چسب و خراش نوشت ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
🥳🥳🥳🥳🥳 سلام دوستان تبریک میگم به مامانای جدید تاپیک.  دوووووستان یه سوال داشتم من دو ماه د ...

عزیزم شنبه تکرار کنی فک کنم بهتر باشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩