2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
واي بچه ها من انوكسامو صبح ساعت ٩ ميزنم امروز نميدونم اصلا نميدونم چرا يادم رفت😭😭😭😭😭😭😭حالا چي ...

عزیزم اصلا نگران نباش.... 

من تو هر دو بارداریم یه چند باری یادم رفت بزنم.... 

خودتو نگران نکن اصلا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره گلم یکی یدونه شد😍😍 عزیزم یه سوال الان ده روز دیگه برام داپلر نوشت مگه داپلر به این زودی قلب ...

والا برا من هر دو تو ۶ هفته و چند روز با واژینال قلب رو دید..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

عزیزم ناراحت شدم..... 

انشالله به زودی خدا برات جبران میکنه..... 

واقعا بی بی گذاشتن جزء استرس نمیده..... 

حتی وقتی + میشه چون اونم گیر میدین به کمرنگ و پررنگ شدنش و.... 

برا همین من شخصا توصیه نمیکنم.... 

خودمم اصلا نزدم.... 

من کلا دو سری بی بی زدم هر دو هم بعد تشکیل قلب بوده.... 

فک نکنم مشکوک باشه عزیزم هفت دیگه خیلی کمه اگه باز 20ب بالا بود یه چیزی ان شاءالله شما مثبت بشی عزیز ...

عزیزم ولی حتما تکرار کن.... 

نمیگم قراره + بشه اما یک درصد فکر کن اگه قراره + بشه بعدا پشیمون نمیشی چرا تکرار نکردی؟ 

خوبین بچه ها ابوسست کسی تازگیها خریده از تهران ، ادرسش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم ولی حتما تکرار کن....  نمیگم قراره + بشه اما یک درصد فکر کن اگه قراره + بشه بعدا پشیمون ...

وقتی میبینم هنوز میای اینجا میبینمت حالم خوب میشه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها من تست کرونام مثبت شده علائم خاصی ندارم چیکار کنم

عزیزم نگران نباش.... 

انشالله به سلامتی و راحتی ردش میکنی.... 

توصیه های زینبی جون رو رعایت کن.... 

انشالله زودی خوب میشی.... 

کسی تاحالا dhea خورده بچه ها

سلام بر همه 

کسی بوده که سوزش رحم داشته باشه؟! 

رحمم میسوزه 

والا نمیدونم چرا هر روز یه چیزیم میشه بلاخره 

دمای بدنمم بالاست انگار تب دارم! 

عذر میخام از همتون خیلی سوال میپرسم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام انا جون ازمایش من عددش 7بود ب نظرت دیگه تکرار نکنم دیگه والا پول الکی ندم 

حتما تکرار کن.... 

ببین عزیزم من دو تا انتقال منفی داشتم.... 

تو هر دو بارم دو تا بتا رو دادم.... 

من کلا ترجیح میدم تا تهش برم که بعدا نگم کاش فلان کارو هم کرده بودم..... 

ببین یکی از دوستامون چند روز پیش نوشت بتای اولش صفر با یک بود اما بعد پنج روز مجدد آز داده + شده..... 

پس موارد نادر هم هست ممکنه تو هم یکی از این نوادر باشی.... 

آره عزیزم منم مام میرم دو بار پانکچر کردم یه بار رویان یه بار مام که جنین برام تشکیل نشد دکتر گفت اه ...

مهگل جان تو آزمایش های همسرم مشکلی وجود نداره ولی چرا از ۱۱ تا تخمک بالغ دونر دومم ۵ تا جنین تشکیل شد، میترسم دونر بگیرم تو مام و این همه هزینه و بعد جنینام کم بشه، الان برا جنین چقدر دادی؟

سلام دوستای عزیزم من امروز مرکز بودم روز انتقالم مشخص شد افتاد شنبه سیزده شهریور قراره احتمالا دو تا ...

عزیزم به سلامتی.... 

انشالله ۹ ماه دیگه صحبح و سالم بغلش (ون) کنی.... 

عزیزم فقط بعد انتقال یه بند نخواب..... 

لااقل تو خونه دور بزن هر از گاهی..... 

یبوست نشو.... 

تغذیه عادی و مناسب طبعت..... 

ببین عزیزم نیازی نیست کارهای عجیب غریب بکنی یا چیزی که بدنت بهش عادت نداره بخوری..... 

تغذیه عادی کافیه فقط چیزهای قاعده آور نخور همین.... 

سالم و مقوی و طبق عادت و طبعت.... 

آب هم زیاد بخور.... 

آنا جون من تست کرونام مثبت شده هنوز کامل پردنیزولون رو قطع نکردم بنظرتون دیگه نخورم؟

عزیزم حتما حتما حتما بپرس..... 

من خودم بارداری دومم پردنیزولون داشتم ذات الریه که کردم گفتن قطع کنم..... 

برا کرونا نمیدونم اما حتما بپرس.....