2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام دوستان من خرداد آزمایش تیروئید دادم ۴.۸ بود از اون موقع تا الان دارم قرص لووتیروکسین استفاده م ...

@زینبی_بابا    

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها کی ازاین ازمایش سردرمیاره؟ @زینبی_بابا    

عزیزم سی دی مارکرات هستن..... 

ایمنی..... 

ظاهرا نرمالن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دکتر اشتری که بیمارستان آبان انجام میده بهم گفت بیمه تکمیلی اصلا مورد قبول نیست واسه اینکار و ت ...

عزیزم نه بستگی به بسمت داره..... 

خوب با بیمارستان آزاد حساب میکنی مدارک میبری از بیمه میگیری......

الیته اگه بیمه تکمیلی داری..... 

مثلا برا ما یادمه سال 94 سقفش 10 میلیون بود برا یه سال.... 

بعدا میدونم 20-25 شده بود.... 

منظورم اینه حتما از بیمه خودت بپرس..... 

نمیگم حتما ساپورت میکنه اما اگه تو قرارداد بیمت باشه حتما تقبل میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

🚫🚫🚫🚫یه سوال برای پانکچر ذخیره اسپرم باید همون ۳ تا ۵ روز باشه؟؟چند روز پیش توی پیج مرکز مام دکتر ارولوژی میگفت شب قبل از پانکچر مرد تخلیه داشته باشه بهتره برای روز پانکچر اسپرم تازه هست به نظرتون درست گفته؟

🧡💛💚💙💜💜💙💚💛🧡💕 سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید 

یه سوال داشتم کسی از دوستان این تاپیک دکترش تو ابن سینا دکتر انصاری پور بوده ؟؟؟ نتیجه گرفتین من میخام دکترمو عوض کنم بیام با دکتر انصاری پور توروخدا راهنماییم کنید کسایی که ابن سینا رفتین من دکتر خودم ظفردوسته اصن دکتر خوبی نیست درست حسابی نه حرف میزنه نه جواب آدمو میده 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام يه زماني مي امدم اينجا و خيلي از تجربه هاي ديگران استفاده ميكردم  منم ٥ سال نازايي داشتم ...

خدارو شکر عزیزم کا نتیجه گرفتی..... 

خدا حفظ‌ کنه عزیزم و شاهد شادیا و موفقیتش باشی.... 

🚫🚫🚫🚫یه سوال برای پانکچر ذخیره اسپرم باید همون ۳ تا ۵ روز باشه؟؟چند روز پیش توی پیج مرکز مام دکتر ...

مرکز ابن سینا به همسرم گفته بود دو شب قبل روز پانکچر تخلیه داشته باشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اتفاقا ادم با واقعیت روبرو بشه بهتر از اینه که ندونه چ خبره اینم یه تجربه بود دیگه ان شاءالله که شما ...

عزیزم منم سری پیش اینطور شدم بی بی که میذاشتم بعد از نیم ساعت ۴۵دقیقه میرفتم میدیدم پررنگ‌شده ولی مال من زیر یک دهم بود حالا شاید مال شما رفت بالا عزیزم

بله دقیقا درسته ،من الان ۵ سال زندگی نکردم ،۵ سال از هیچی لذت نبردم ، تموم زندگیمون شد بچه ،هر چی دا ...

عزیزم به نظرم یه کم به خودتون فرصت بدین..... 

البته انشالله آزت + میشه..... 

اما در کل به نظرم یه مکث بد نباشه..... 

من خودم بعد دو تا میکروی پشت هم یه سال فاصله انداختم..... 

هم به روحمون رسیدیم..... 

هم جسممون.... 

هم ورزش کردم..... 

هم به تغذیمون رسیدیم..... 

مشکلاتمون هم رو شدن.... 

موروفولوژی یک درصد احتمال داره dfi بالا باشه؟

عزیزم هم میتونه بالا باشه هم نرمال.... 

سنی نداری که متولد ۷۲ منم متولد ۷۴م بابا لذت ببر از زندگیت همه چی بچه نیست من اون موقعم که میخواستم ...

خدای من 72-74 اگه دیر باشه که پس من و امثال من که نزدیک 40 هستیم چی بگیم..... 

عزیزای دلم انشالله همه مامان میشین اما بچه هامون مامان سالم میخوان.... 

هم جسما هم روحا سالم!!!!! 

من خودم 37-39 سالم بود زایمان کردم..... 

اینجا خیلیا تو سن من باردار شدن..... 

امیدوار باشین.... 

شما باید کلی لذت ببریم.... 

من تو این سن هنوز ازدواجم نکرده بودم..... 

تو رو خدا با روح و روان خودتون بازی نکنین..... 

عزیزم ببخش که پست شما رو ریپلای کردم چون دیدم در این مورد نوشتی منم این پست رو ریپلای کردم.... 

مخاطبم تک تک دوستای منتظرمه..... 

ب نظرتون ۵ بخورم؟!  دکترم 1 داده

عزیزم طبق تجویز دکترت بخور..... 

نیاز باشه بیشتر میکنه..... 

اگه میخوایی بیشتر کنی حتما با دکترت مشوزت کن.....