2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دلم طاقت نیاورد الان پا شدم بی بی زدم منفی شدم😢😢😢روز سیزدهمم ولی یه هاله هم نداشت 💔💔💔💔

عزیزم بد موقعه زدی ولی دیگه نزن انشالله آزت مثبته. خدا بزرگه فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم،تعداد جنین ها بالا باشه انجام میدن؟من سری اول انتقال آزمایش مثبت شد ولی افت بتا داشتم،پارسال ...

فدات، اره تعداد بالا هم باشه انجام میدن، آزمایشات ایمنی و انعقادی هم دادی از این نظر بررسی شی؟ به نظرم خوبه اگه فکر می کنی جنین مشکل داره تعیین سلامت هم انجام بدی خیالت راحت میشه دیگه، من و همسرم تالاسمی مینور هستیم، بارداری اولم طبیعی بود، ولی جنین ماژور بود سقط کردم، دیگه اینبار رفتم سراغ میکرو و pgd. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم خیلی ناراحت شدم😢😢😢 من هرچی بگم از ناراحتیت کم نمیکنه.😢 اما از ته دل دعا میکنم خدا برات مع ...

ممنون عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات، اره تعداد بالا هم باشه انجام میدن، آزمایشات ایمنی و انعقادی هم دادی از این نظر بررسی شی؟ به نظ ...

ببخشید عزیزم ی سوال داشتم اگ تونستین ممنون میشم راهنمایی کنین ک تست سلامت جنین با ۵ کروموزم و پی جی دی با تست کل کروموزوم هاش چ فرقی داره

سلام دوستان .من امروز بی بی زدم .... باز هم خدا نخواست  از ما که گذشت ولی انشالله که هیچ زن و ...

سلام عزیز دلم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده‌ حالا باز یه بی بی دیگه بزن شاید خطا داشته😭😭😭

برای چی تجویز کرد براتون؟من روزی یکی گفته بزنم بعدش مشکلی نداشتیم

عزیزم من یکم تحقیق کردم خیلیا روزی یکی رو داشتن قبل پانکچر شما هم برو بگیر و انجام بده و الکی استرس نگیر گلم. فقط قرص کلسیم هم بگیر بخور 

آره عزیزم دوبار به فاصله سه ماه پانکچر شدم، خداروشکر اولین انتقالم مثبت شدم، نه فقط چند روز پیش دکتر ...

بسلامتي عزيز دلم ان شالله صحيح و سالم بغل بگيريش😍منم اولين انتقالم مثبت شد شكر خدا يه پسر دارم الان

خيلي ممنونم🌸🙏

مرسی عزیزم .انتقال سوم .سه تا بلاست

عزيز دلم خيلي خوب دركت ميكنم يكم بخوووودت زمان بده ولي نالميد نشووووو دوباره شرو كن قطعااااا جواب ميگيري ان شالله با انتقال بعدي صاحب يدوقلوي ناز ميشي كه ميشوره ميبره اين همه اذيت شدناتوووو😍😍😍

سلام عزیز دلم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده‌ حالا باز یه بی بی دیگه بزن شاید ...

مرسی گلم .نه عزیزم فکر نکنم خطا داشته باشه.میزارم همون شنبه آزمایش میدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...