2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
چرا عزیزم اونام شانس دارن.....  اگه تایمش رو داری میتونی ترای کنی مثلا من خودم بعد میکروب موفق ...

آنا جون من تست کرونام مثبت شده هنوز کامل پردنیزولون رو قطع نکردم

بنظرتون دیگه نخورم؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سارا جون کدوم دکتر برات انتقال داد؟

انتقالم دومرحله ای بود

مرحله اول مصطفایی

مرحله دوم معینی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من امروز مرکز بودم روز انتقالم مشخص شد افتاد شنبه سیزده شهریور قراره احتمالا دو تا ...

عزیزدلم.الهی به سلامتی نی نیاتو بیاری خونه و نه ماه بشن مهمون دلت بعدشم چراغ خونت

عزیزدلم من شب قبل از انتقال شکممو با سیاهدانه ماساژ دادم با سلفون بستم تا صبح. شام هم مرغ خوردم راستش این دفعه زیاد به غذا اهمیت ندادم صبحانه هم عسل با گردو خوردم

عزیزم مهم ترین چیز استرسه فقط خدا باید بخواد

سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و آرامش داشته باشی من دستشویی هم فرنگی میرم من دفعه های پیش چون نشاسته حل میکردم تو آب میخوردم یبوست میشدم ولی این دفعه نخوردم خداروشکر مشکلی نداشتم

فقط بسپر بخدا از امام حسین معجزه بخواه ان شاالله ناامیدت نمیکنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آنا جون من تست کرونام مثبت شده هنوز کامل پردنیزولون رو قطع نکردم بنظرتون دیگه نخورم؟

ای وای عزیزم خیلی مواظب خودت و نی نی هات باش

الهی زود خوب بشی

بچه ها اینم جواب ازمایش من بلاخره برزخ مثبت و منفی بودن  تموم شد  حداقل الان تکلیفم روشن ش ...

عزیزدلم خیلی متاسفم.

بی بی چکتو دیدم خواستم بگم منفیه باز دلم نیومد مستقیم بگم گفتم ان شاالله مثبت میشه آزمایشت.

ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته حتما یه حکمتیه😔

نه عزیزم خطرناک نیست.....  ولی ترجیحا به این راحتی زیاد نکنی بهتره اما دیگه اضافه کردی استفاده ...

من همون یه روز شیاف گذاشتم 

دیگ ترشحمم قطع شده از دو روز پیش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزدلم خیلی متاسفم. بی بی چکتو دیدم خواستم بگم منفیه باز دلم نیومد مستقیم بگم گفتم ان شاالله مثبت ...

مرسی عزیزم خدا حفظ کنی نی نی شما رو اره خودمم زیاد دل نبسته بودم به بی بی چکام 

عزیزم خیلی ناراحت شدم، چرا پس بی بی چکهات خیلی پر رنگ شده بودن.

عزیزم بیبی چک بعد ده دقیقه معتبر نیست

مخصوصا مدیکور 

چون مال من همیشه خشک میشه هاله میندازه

مرسی گلم خدا یه دونه از این فرفریاش بهت بده والا من خودمو یادم رفته این بچه انقد گریه کرده نمی تونم ...

الهی بگردم براش😍😍😍

الهی خدا حفظش کنه

بزودی یه داداش بهش بده

مرسی عزیزم خدا حفظ کنی نی نی شما رو اره خودمم زیاد دل نبسته بودم به بی بی چکام 

مرسی گلم.خدا دخترتو حفظ کنه برات

عزیزدلم.الهی به سلامتی نی نیاتو بیاری خونه و نه ماه بشن مهمون دلت بعدشم چراغ خونت عزیزدلم من شب قبل ...

ممنون عزیزم الهی خدابخواد و بشه منم نمیخوام نشاسته بخورم چون زودی یوبس میشم نمیخوام بخورم ممنون از راهنماییت گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏